jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 28 November 2008

kaki kejang...

mmg menangis kalau tiba2 kaki kejang kan...sakit bagai nak gila...semalam akak balik keje...tengah2 drive uolss kaki akak blah kiri kejang..aduh rase nak pengsan rasanya..dah lah kete tengah banyak kat jalan raya..pastu leh plak kejang...wah....

akak kena rogol pun x sakit macam ni uollsss

ngah drive lak tu kejangnya..dah terkial2 akak nak tekan cluch kete akak...akak terpakse pull over side of the road..and mengerang kesakitan..mengerang sakit ok..kalau mengerang sedap lain tau....kejang lak kat bahagian betis tu...fuh rase cam seksa kubur uolss...akak trpakse luruskan kaki then tunggu 20 min baru lega skit...dah rupa akak cam sial terkepam2 kat tepi jalan...ade lak tu kete yang benti tanya kete akak rosak ke ape ke..akak cakap kaki i kejang lah bang....then dia datang kat akak bawak spay ape thah..dia spray kat kaki akak..then ok skit....



nasib baik akak kejang kaki..kalau akak kejang muka cam puan cokelat ini harus lah bisa wajah akak..nok muka ko bisa sama ngan bisa ular tedong nok..takut mak

nak di jadikan cerita...dia tanya akak..."u ni macam i pernah nampak lah..kat ne ek...?..ooo baru i ingat i u budak sekolah puchong dulu kan....u pengawas dulu kan...and PBSM..yer lah i pun PBSM gak..i ingat name u..name u S.........L kan.."terperanjat akak..rupanya dia junior akak sekolah dulu..walaupun akak dah pondan..dia masih kenal akak..yang penting ingat name jantan akak...hey abang name i bukan tu lah..name i Radin Anuwati iliah amin tanti saleha sulbiah bte kom kom...suka u je nak panggil i name laki tau.. x baik tau...ape pun akak x taste lah sangat ngan mamat tu sebab badan dia sape cantek same comel saling x tumpah macam badan kak bed....opsss larikkkkkkkkkk....

Let's SHOPPING Uollss!