ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 22 March 2012

ko kenapa noks x pakai baju

Gila babi lama betul x hapdate.... kat fesbok dah duk memekak dah bila nak hapdate bila nak hapdate... suka lah bila akak nak update....kannnnn


Kalau cakap pasal fesbok mmg x sudah2 kan...kadang2 mmg enoying kalau terpandang post2 yang sengal ubi bagaikan..yang suka mengelike apa saja yang orang post pun banyak....dah xde keje mmg cam tu...


Yg pelik post orang mampus pun like.... bangang sgt...


Ari ni akak bukan nak cite pasal like mengelike. Tp pasal manusia yang suka upload gambar dan suka check in x sudah2..


Ok first.... suka lah sgt post gambar x pakai baju x sudah2.... kalau badan ko ada six pack bagai teliur lah kan... ni badan ko sedang2 aje... siap lah tulis kat gambar tu..." budak comot".. gambar tu siap x pakai baju n buat lah gaya muka kiut konon nya....


Halooo ko x kiut yer tp ko monyet... gay sgt.. gayboy je yang x sudah2 nak pose gambar x pakai baju... yer lah nak bg gayboi2  di luar sana meleleh air lir bagai lah konon... kalau nak ikut berapa banyak yang like ko tu begitu ramai juga lah jijik n muntah ngan gambar ko yer...


Apa kata ko amik gambar x pakai baju tu lepas tu ko share skali ngan fesbok mak ko.


Bukan lah x suka tengok jantan x pakai baju tapi gambar ko mejoriti x bebaju... tolong lah...


Yg penting post gambar x pakai baju bagai siap buat muka kiut konon...tp hakikatnya ko jalan macam kak kiah pi pasar siap suara kepit bagai...plzzzzz....


Lagi satu manusia check in.... suka lah setiap tempat setiap minit ko nak check in...


"Markonah check in at kedai ikan bakar kak temah"...lepas 5 minit check in lagi " markonah check in at jamban kedai ikan bakar kak temah"...lepas tu check in lagi " markonah check in at plaza tol sungai besi "...


Kat tol pon ko nak check in...dasar bangang ko ni...kalah artis ko ni nak check in kat semua tempat...ke ko mmg nak bg tau semua orang yang ko ada kat mana....


Lepas ni akak saran kan bila ko pi bank je ko check in " markonah just check in at maybank kuarkan duit 15 ribu " pasti lepas 10 minit ko akan tulis macam ni " markonah just check in at balai polis sungai besi baru lepas kena rompak siap kena terajang kat perut td"...


Cuba lah buat kalau x caya...


Fesbok ni tujuannya nak cari2 kenalan lama nak tengok apa kawan2 dah jadi lepas lama jumpa kan... kalau ko ko chek in je x sudah2 makna nya ko mmg saja lah nak bg tau orang yang ko tu sengal n x reti duk diam...


Mungkin ada orang x stuju ngan apa akak cakap...tp akak punya suka lah kan... ada aku kesah...ko bangang aku cerca lah...kalau akak bangang ko cerca lah plak...


Ok lah akak cau cincau dulu kay...nak nak bersenam... skit lagi nak muat kebaya mak akak muda2 dulu...


"Kak senduk just check in at istana kayangan mak senduk sambil terkangkang tengok tv"


Published with Blogger-droid v2.0.4

Let's SHOPPING Uollss!