Tuesday, 25 July 2017

X payah nak LIVE sangat lah...

first and formost akak nak mintak maap sesangat kalau post kali ni buat orang marah..pendapat kak senduk hanyalah pendapat peribadi dan tidak berkait dengan mana2 manusia sekeliling...

akak perati sejak2 ada button LIVE kat fb and insta ni..kemain lagi semua nak buat live yer..segala bagai live..live tengah makan..live tengah event dan banyak juga live makap tutorial...

adakah ia perlu?.. jika ia menguntungkan dua belah pihak..ok kot..tetapi kalau hanya LIVE nak tunjuk cara mekap..sila pastikan hasilnya kebabom ...betul x? kalau sekadar melepaskan cirit di tangga baik ko pi cebok je...

ari ni akak nak kupas tentang live makeup yg di buat oleh amatur dan bukan MUA yg mmg hebat..

bukak je FB ada Live..yg penting sebelum live ada notification seperti ini.." malam ni rasa nak buat live lah..tutorial makeup..ada yg nak tengok x?"

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...