jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 16 January 2011

hey uolllsss

sebelum uollss semua cerca akak..akak bagi sembah ratu dulu..memohon kemaafan katanya...


dah tahun baru dah..baru ingat nak hapdate blog kan..keji tul akak ni.. bukan ape uollsss... tahun baru akak di samut dengan demam yang amat teruk,,sehingga sekarang tekak akak masih manja2 sakitnya....

tapi alhamdulillah lah sebab tahun baru ni akak di kurniakan tuhan dengan kereta baru... kancil akak telah jual uolss...ala akak amik lori satu tan second hand je...senang nak bawak kawan2 mak yang gajah2..lagi2 hotmama..senang dia berdiri kat blakang lori..sambil kena tiup2 angin uolsss... ok lah tu....kan..nak amik inspira mahal sangat x mampu uollsss....

ok balik pada demam akak...demam dah ok cuma tekak akak ni x baik2 uollsss.... macam ade kahak kat tekak x nak hilang...macam2 ubat akak makan uolss... kawan akak cakap amik air limau embon kan semalaman then minum airnya..gerenti elok...

bukan embon kan aie limau je uollss... akak siap baring tido tepi pokok limau sambil nganga tepi pokok limau semalaman lagi...bley...tekak tetap sama...

..lagi makan madu..siap feeling pose depi sarang lebah dengan harapan lebah bersarang kat tekak pun dah buat uollsss...

then kakak akak cakap dia ada petu yang baik punya...amik kicap then perah dengan limau..makan pasti suara merdu kembali...gila ke hapa..ingat tekak akak ni ikan bakar ko nak cecah dengan air asam...matilahhhh....


tapi...harammmm tetap sama...tetap suara abang2 uollsss...muka megam fox suara aang bawak lori...bley...

oh know suara macam abang lori?....tidakkkkkk

ujung2 pi farmasi beli ubat..trus ok skit..tp masih gatal2 uollss...masih x leh nyanyi lagu listen beyonce dengan baik lagi...matilahhhh

ade banyak cerita akak nak tulis ..tp nanti ek...

pada sapa yang baca blog akak ..jagan meroyan ek..tunggu ek..ada citer sensasi untuk uollss nantii...


Let's SHOPPING Uollss!