ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 16 July 2009

tetek besar or Muka Chantek?

akak ade benda nak tanya uolsss...jagann angggap ini lucah yer..anggap ini satu pelajaran..gitewww...antara 2 benda ni mane ko pilih....

1) Muka Chantek tapi tetek kecik
2) Or Muka buruk tetek besar


ok mari kita bincang pasal muka chantek tapi tetek kecik...bagi akak ini penting uolsss..tapi kak bed x setuju ngan pendapat akak....mmg lah orang sering cakap inner beauty tu penting..tapi kalau inner ko je chantek tapi wajah ko macam penyapu buruk..x leh jadi gak...so rupa kena chantek inner pun kena chantek jugak ...sebab tu kalau kita nak beli barang pun kita mesti beli barang yang nampak chantek kan...

muka chantek..tetek pun orang x heran

bagi akak lah kalau jantan2 kat luar sana nak kenal kita..ape yang dia tanya dulu?..
" awak mms lah gambar awak plz...kita tukar2"...kan.... gambar = chantek penting untuk sesi memikat kan...

kalau nak meminang or merisik pun mesti orang2 tua cakap cam ni " nak tak mak jodoh kan ko ngan anak si jenab tu..baik budaknya..muka nya lawan..kulit chantek..comel..berkenan mak buat menantu "..

pelik lah pulak bila orang2 tua cakap cam ni.."" nak tak mak jodoh kan ko ngan anak si jenab tu..baik budaknya..teteknya besar macam kelapa...tapi mukanya hodoh...berkenan mak buat menantu"..

ko rase mane orang akan mention dulu...bila muka chantek..tetek besar boleh menyusul kan...banyak ubat besar2 kan tetek ni kan...so akak rase muka chantek come 1st....

ko rase bedah kalau ko jadi cam ni cam ner..muka azab..tp tetek mengkal.. ko setuju?

tapiiii uollsss...kak bed cakap biar muka hodoh tetek kena besarrrrr!!!!.....kak bed cakap..muka kalau buruk mmg orang x suka..tapi bila ade tetek yang besar... jantan berebut2 siap tersungkur2 berkejar nak pegang...so sebab tetek tu besar memukau muka yang macam haron salim bachik drag pun orang x kisah...betul ker?...kak bed cakap muka yang buruk tu leh di bayangkan dengan wajah2 yang meletop...gitew...so jantan bayangkan muka ko cam ne yer kak bed?....larikkkkkkkkkk

kalau ko kak bed... ko kategorikan diri ko yang mane satu kak bed... ko rela chantek ke buruk?

almaklum lah akak ni kan wanita berdada leper...rata bak saujana mata memandang..so akak x tau lah ape reaksi jantan2 ni kan...

kak bed cakap lagi..bila kita ade tetek besar..muka ko keras macam indon keje kontrak pun orang x kisah...yer lah kak bed..tetek ko kan besar tembikai...tapiiiiii......

so kat sini akak nak tanya uolsss..mane korang rase betul?

Let's SHOPPING Uollss!