ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 21 January 2013

sarung nangka zaman melenium

sejak dulu lagi akak tengok ramai yang gemar pakai korset...macam2 jenis..elken, premium beautiful..dan bagai2 lagi...


gambar hiasan...hiasan mata yang bakal menanah

tapi adakah inya berbaloi dan berkesan...cer citer...

so ini pendapat akak...sapa x setuju or marah..ko boleh berambus...kannnn
ade aku kesah...

mak ai..ribu harga korset ni...sampai ker 5000 ringgit.. leh downpayment keter uollss...
katanya boleh kurus ..membentuk badan dan sebagainya..macam2 lah..pakai x panas lah..selesa lah...

sah membohong..cuba ko pakai baju ketat satu hari je..rimas tak..ini kan korset...bukan je kat perut dan macam sarung dah...maka ramailah wanita2 yang berbadan empat segi tepat lari2 anak ke ATM machine kuar duit pi beli...

yang hebatnya leh beli instalment...ini namanya instalment nangka cempedak...maksud disini..ko beli badan ko nangka dan bila ko berbentuk cempedak baru abis bayar...

yang penting nak beli ni siap pakej harga ahli and harga bukan ahli...maka ramailah makcik2 empat segi tepat join masuk ahli yang inginkan bentuk tubuh cengkung mengkung dan bonos keter mercedes mata belalang bila majlis sapa jual sarung nangka paling banyak....

akak x cakap korset ni x bagus..tapi harganya melampaui batas...meninggal kak senah dengar...

akak pernah kenal sorang abang ni..dia askar...jual beautiful...trap akak suruh join...naik pening akak nak mengelak..dia janjikan bulan bintang pada akak...yang penting siap suruh akak buat personal loan puluh ribu utk join ahli..lepas tu dapat beberapa helai korset..so kena jual lah...

dia terangkan korset tu hebat ..teknologi korea ke jepun cam tu lah...pakai x panas lah..selesa walaupun dalam keadaan berlari...merepek sangat bunyinya...akhirnya akak membuat keputusan menyuruh abg tu pakai je korset tu sendiri ...x pun pakaikan kat buah nangka belakang umah dia...

secara teknikal..kalau ko pakai korset yang ketat hari hari..adakah anda dapat makan banyak..tentunya automatik ko akan kawal makan...lama kelamaan ko kancil lah walau asalnya ko mirip gajah...

ko tengok orang bersalin..pakai bengkung kan..sama je fungsi dia..cuma bengkung traditional tu pakai kain batik..x kelas lah nak pakai kan kuar jalan2...

ko benda ni tren je..kalau korang mampu rasa nak beli korang beli..sapa xde duit ko pakai je lah bengkung kain batik tu...bila dah abis pakai ko waris kan pada anak cucu ko..x kan beli ribu2 harga nak buang je kan..wariskan lah sampai 7 keturunan..kalau buat wasiat..ko masukkan wasiat tu korset ko skali...

so itu hak korang..kalau rasa feeling monyet korang beli lah..kalau rasa bersenam tu adalah langkah terbaik turunkan berat badan maka bersenamlah...terpulang...

kalau miskin sangat nak jugak feeling pakai korset..ko beli je baju kecik sais s walau ko pakai saiz xxxxxxl... maka ia akan terhasil seperti korset..paham...

so imej sarung nangka akan terbentuk secara total...

cau cin cau

Perkahwinan!

sapa nak kawin.....

kalau cakap sapa nak kawen..semua orang nak...

listen, listen..listen..listen..listen ..listen...to the song here in my heart....gitu..akak bukan sharipah ok..akak beyonce...

akak nak tanya korang..kalau korang kawen bapa hantaran korang letak?...

sekarang ni semua nak letak atas RM10,000.00 kan.... amboi mahalnya...

dengan alasannya.... ok lah tu anak makcik ada kelulusan...anak makcik belanja tinggi...

kalau jantan tu kaya xpe...kalau jantan tu keje posmen?... bolehkah swipe credit card buat ezypayment 0% interest... 

so tepok dada tanya tetek....kannnnn...

bukan apa..akak tengok kawan2 akak kawen ..yg lelakinya kerja kuat nak ngumpul duit hantaran..manekan mak bapak mintak serba satu...pitammm

akak congak2... kalau hantaran RM 10,000.00... duit kenduri paling sikit 20,000.00... tu satu pihak kalau dua pihak...belanja lain2 lagi..hantaran..mak andam...ooooo pitam...

lepas kawen beli kemah kat giant duduk kat padang ragut..sebab dintis...

kalau yang pompuannya tu hantaran 10 ke 20 ribu tu pandai masak...pandai kemas..sebut je nak makan apa...boleh buat..pndai jaga laki..cantek macam erra fazira..xpe... kalau muka bisa ular tedung..lepas tu pemalas..cam ner? layakkah 10K?

terpulang..bukan aku yang kawen...

lagi satu akak nak cakap pasal baju kawen...

sekarang ni akak tengok merepek2 orang pakai baju kawen..ko kawen ke ko buat sarkis...baju kawen..hijau pucuk pisang campur pink...ko ni nak join noraniza idris buat show ke...

lepas tu..baju hijau pink..air pun sama..hantaran pun sama..scalope kemah pun sama..pening aku tengok...

sebenarnya kalau kita guna baju yang simple..warna pastel..cam cream...white pearl..kan nice...

supaya bila ko dah tua nanti gambar tu nampak timeless...tetap cantek...

cuba ko pakai baju biru terquas dengan pink..bila ko tua anak ko tengok gambar..mak i..mak bapak aku ni dulu join sarkis ke...kan bangang tu..tapi ape pun tu pilihan korang le....

kalau mata korang rasa cantek..nak buat cam ner..walau hakikat cam lahanat...

lepas tu kawen x payahlah nak ikut trent sgt...buang duit..buat simple..je..mak andam pun x pening..ini kalau korang mintak merepek2..ko ingat mak andam tu buat dengan muka senyum...semua akan jadi cincai...

so ukur baju di badan sendiri...kalau dintis buat cara dintis ok...


Let's SHOPPING Uollss!