ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 1 April 2008

Ayat - ayat jantan.

Sebelum Tido:

6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, u lah pondan paling cantek dalam hidup i mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah. tido pun nak pakai lampu kuning ker(lampu
kuning lampu kegemaran pondan..sebab nampak kulit flawless).
6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker. dah tau badan cam jantan ade
hati nak rapat2..tolong kurus skit leh x????!

Pakai Toilet:

6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh. nanti u nak mekap lagi baik u pakai
dulu
6 bulan: Masih lama lagi ke nih? ko ingat ko bayar duit air sorangn ker
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang
sana!!! kalau berkarat tu manti setahun pun x kan putihnya...

Balas SMS:

6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye
Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah..sabar lah
6 tahun: K..atau pun haram x balas...xde credit...

Dating process:

6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I couple dengan U. sape name kawan u
yang cantek tu ade no phone dia x????

Pulang Kerje:

6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih. ...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: x balik!

Hadiah (ulang tahun):

6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni. mahal tau
6 bulan: I beli pil kurus, u nampak gemok sekarang
6 tahun: woi cover sikit perut tu...pegi lah beli sendiri ubat kurus tu

Telefon:

6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih..x pe biar i call u
6 bulan: Eh... Your call...x perasan lah..tukar nombor ker
6 tahun: WOOIII PONDAN TELFON BUNYI TUUUHHH.... ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:

6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp...!!!
6 bulan: makan luar lah
6 tahun: kalau u nak makan u beli sendiri ek...

Memaafkan:

6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh..i x kisah..
6 bulan: woi Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham. ko pekak ke ape?!!

Baju baru:

6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu.. nampak woman sangat
6 bulan: Lah... Beli baju baru lagi..banyak duit??
6 tahun: kalau dah badan tu begau..pakai baju mahal pun nampak cam sial

Merancangkan Holiday:

6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey. i
tau u suka?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler... Senang sikit tak perlu naik flight.. x pun pi uptown je
lah...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? U INGAT I CP DUIT!

TV:

6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.U NAK KUAR U KUAR LAH SORANG.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK..pi beli tv sendiri kalau nak ngok citer lain...


awas yer..kalau laki mak cam ni...mak bakar dia hidup2

Let's SHOPPING Uollss!