ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 12 January 2009

Jangan sesekali cerca mawi!..ingat tu

boleh dikatakan begini lah " kalau ko nak name ko di gugurkan dari harta pusaka keluarga jangan sesekali kutuk or cerca mawi"...takut akak mengingatkan kata2 tu uolss

begini kisahnya...ibunda akak adalah peminat no 1 mawi ok..ape saje bab mawi ni dia sanggup...kalau akak mawi ni akak minat warm2 nails je uolls...semalam kan kisah mawi kawin kat palace of golden horses tu kan..temanya ala2 arab gitew...so mak akak sibuknya dia macam dia yang buat majlis tu..berkali2 dia bunyi yang malam td ade reception mawi n ikin..habis dia call anak2 suruh duk depan tv tengok mawi n ikin tu..sorry mama i nak pi kareoke ok...i sibuk i perlu latihan vokal ok...i nak buat latihan untuk konsert i di madison square garden bulan depan...


awas korang...kalau sampai akak di pinggirkan kerana korang berdua...akak akan gigit korang sampai putus telinga

jangan sesekali anak2 or sape2 kutuk2 mawi depan mak akak...marah betul dia..seolah2 macam mak akak tu kenal lak mawi tu..macam mawi tu duk sebelah umah mak akak lak..tanya je pasal mawi semua dia leh jawab..kagum akak..peminat no 1 lah katakan..naik rimas akak..dulu dia minat siti nurhaliza..sekarang siti dah jatuh no 2 dah....

mak akak puji si ikin tu berbakol2..baik lah, cantek lah, sesuai lah, muka suci lah...motip muka suci..entah akak pun x paham...cam mane mak akak leh tau kensep muka suci pun akak x tau...ape je tentang mawi semua betul..gossip liar tentang mawi dia bangkang keras2...katanya mawi tu seorang yang baik budi pekerti, x hu ha huha macam akak, and pandai mengaji....wahai ibunda ku yang tercinta si mas idayu tu pun pandai dan sedap mengaji quran mak x puji pun....itu lah dikatakan fanatic...

ape pun itewlah resam dunia ....ape pun asal mak tak lalai dah le yer mak...gitew nasihat akak kepada mak akak...bedebar akak...dan haruskan akak ber imejkan mawi bagi menambat ati mak akak ?....perlu ker?

Let's SHOPPING Uollss!