ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 5 May 2009

Pondan simpanan

minggu lepas...waktu akak ngah siap2 nak pi meronggeng rokiah..mak akak panggil akak... " semalam mak jumpe kawan mak..dia kata di jumpe ko kat restoran kat puchong prima tu, dengan perempuan yang separuh umur ----> eh semalam aku nampak anak ko dengan perempuan badan besar separuh umur minum2 kat kedai...mesra sangat aku tengok...cuba ko tanya anak ko..jangan2 anak ko di simpan dengan pompuan tu tak?"

setelah mendengar kata2 mak akak itew...ape lagi akak trus

pengsannnn!!!!!

lantas akak membalas...
"mak ni biar benar..sape lah yang suka buat citer ni ..hilang akal ke ape?"

awas ko senduk

then mak akak cakap..."cik senah ko tu mabok agaknya...kening ko je dah buat orang geleng kepala 10 kali..ade ke ko di simpan..mak x kisah sangat lah kalau dia kata perempuan gemok yang simpan ko...jagan lah pulak kalau dia cakap lelaki tua yang simpan ko lain le..mau aku x tanya banyak kat ko..mak trus sembelih je ko..."

trus akak ter kesima dengan kata2 mak akak....trus akak capai selendang dan berkata..." x kan lah anak mak nak buat cam tu...mane ade pompuan gemok simpan senduk mak oi...".. sebab ape mak...


sebab senduk ni woman mak..dan bukan lesbo...


sape pulak perempuan gemok tu ek..akak pun dah lupa...

hotmama...is that u dear?...


Ape pondan borak kan tu?

hey uolsss..amacam cantik x akak feeling2 dato CT kat ats tu..dato CT jangan mare yer..i pinjam badan u jap...yang penting meriah uolsss...to kak bed sorry yer i amik gambar dato Ct je n photoshop jadi gambar akak..ko jagan risau kak bed sebab gambar CT tanjong perak akak x usik..sebab akak tau Ct tanjong perak ko yang punya....

ok sapa nak dengar citer perihal pondan sila angkat tangan

sayaaaaaaa!!!

uolss semua tau x kalau pondan2 berjumpe ape perkara2 yang di borak kan?....pondan2 mesti tau..pompuan2 tau x?...akak tau cuma pompuan stok2 macam hotmama je yang tau selok belok perihal pondan...maklum lah hotmama pun selalu feeling2 yang dia pondan..motipppppp!....

walau ape korang kata ..mak tetap paling cantek sekali...

1) sape lebih cantek
- akak cantek ke kak bed cantek....cuba cakap sekarang....mesti lah kak bed kan...tapi ape pun kak bed tetap kalah dengan kecantikan kak cam....gitew lah gamaknya kalau pondan2 berjumpe...kecantikan adalah topik paling utama.."sapa cantik..cantik ke dia"..antara ayat yang sering kuar..ape pun ko cantik ke tidak ke..ade akak kesah.....

ko nak cerca mak?..pedulik ape..talk to the hand honey...

2) ko cerca aku aku cerca ko
- sape x tahan ngan mulut pondan leh pack baju n balik kampung yer....pondan mmg mulut lahar tapi sekadar bergurau je...sape dengar pasti ingat nak bergaduh...tp kami gurau mmg cam tu..x cerca bukan pondan namanya..hotmama pun sekarang dah feeling cerca mencerca....ape pun kalu di cerca kembali jangan le sentap..sebab weolss gurau2 sajork....


mak kalau dapat jantan tu mak jilat badan dia nok...

3) jantan oh jantan
- x kiralah kat mane pun..topik jantan mesti ade..lagi tengah lepak then jantan lalu..trus feeling masing2..pastu masing2 berangan lah dengan jantan tu...so kalau uolss dengar pondan2 feeling cam tu..jagan lah amik serius sebab kami mmg cam tu...lagi satu kalau uolss kuar ngan laki or pakwe..then nampak pondan pandang2 laki or pakwe uolss x yah lah uolss naik hantu..sebab kalau pondan dah mula pandang laki or pakwe korang tu...maknenya pakwe or laki uolss tu menarik or ensem lah tu...pondan ni kan memilih skit...so uolss patut bangga kalau ade pondan suka kat laki uolss..sebab bukan senang pondan nak pilih jantan tau...so maknenya laki korang meletop....


amacam mak cukup fahionable x bedah?....

4) fashion
- pondan ni mmg gila fashion..walaupun mereka sendiri x berfesyen pun..tapi bila bab komen tentang fashion mmg hebat...so kalau uols nak tanya tips berfesyen leh lah tanya pondan ..insyaallah mereka tolong... pastu jangan lah uolss hanjengkan mereka lak...

oh mak ko petir...

5) suara macam petir
- kalau berborak mmg dari kampung sebelah pun leh dengar suara mereka...kalau gelak macam guruh...tapi jangan terperanjat lak yer..sebab mmg macam tu..kadang tu semua rahsia diorang uolss dapat dengar tanpa kenal diorang pun..sebab ape suara kuat macam petir..so sape2 kena gigit ngan kura2 tu pi lah cari pondan sebab hanya bunyi petir leh buat kura2 lepas gigitan diaorang...suruh pondan tu jerit skit....hahahahh


u better watch out...

ko kalau nampak pondan tu jangan le buat muka2 pelik..sebab kitorang pantang tengok orang lain macam skit..kalau takut kena cerca..senyum2 lah..ingat senyum kena ikhlas tau..kalau senyum sinis silap2 uolss pulak kena tampar nanti..awas uolsss...ingat kitorang x kisah kalau olss nak kawan ngan weollss tapi jagan over lak kay..sebab kitorang je yang leh over...gitew...

Let's SHOPPING Uollss!