ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 4 February 2010

ha mak akak layan youtube!

akak balik2 je ke..trus balik umah..letih jugak..penat rasenya...
sampai umah je trus akak masuk...

makkkk aiiiii terperanjat akak..mak akak duk depan laptop....dengan anak buah akak...

" mak buat ape tu mak"....
" tengok youtube"...

ape mak?...

" ha mak tengok youtube...mak tengok ape"...

" ni ha adik suruh mak tengok penyanyi x senonoh ni...."


" lagu ape mak..."

"entah lagu ape thah x paham aku...rambutnya putih...lompat2 macam berok...ade ke menyanyi pakai sepender je..terkangkang2..lagu ni lah yang selalu bukak tu kan...patut lah rupa ko macam hantu ikut penyanyi rupanya...ape lah nak jadi agaknya"...

opssssss

" mane ade mak...ooo lady gaga tu mak"..

"ape lak name dia lady gaga?...xde name lain ke nak letak?"



" dah sini tukar lagu lain..x senonoh omputih ni..cuba bukak lain...aku nak tengok ramlah ram..."

pengsan ...........

eleh mak akak tu...motif kata lagu ladi gaga tu x senonoh..habis tu dia tengok video clip tu sambil goyang2 kepala ...feel lah tu...tp x mengaku...

habis lah mak akak dah pandai main internet...xde chance lah akak nak online lagi...pasni mesti mak akak pandai join facebook lak kan...habis lah akak....

Let's SHOPPING Uollss!