jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 6 June 2010

kegajahan melanda jiwa

semalam akak pi umah kawan akak..pondan yang menjadi kaguman semua kerana kecantikan dia yang semula jadi...start jadi pondan je dah chantek..ko x menagis dengan stement tu...

dulu dia sedikit gajah...persis akak..tp sekarang dia sungguh kancil sekali..amatlah terjelous akak melihatnya...

uolss bayangkan lah..muka chantek..badan kurus...figure pompuan...laki baru...meletop gil bab..

bila akak duk sebelah dia ibarat akak ni acapan drag dan dia macam miss universe ....perumpamaan dia... so uolss nampak x perbezaan tu...

bangun tido chantek...marah chantek..pokok pangkalnya semua chantek lah....

korang tengok ni pondan tu....

dan ini akak (gajah sangat)



So akak terus capai timbang..so akak terus bertenggek...oh tuhan...hampir berat seekor anak gajah....

lantas....1..2...3..here we go....

bersenam time....
yah..yah..yah..8 lagi....

so akak telah menggigihkan diri untuk execise walaupun malas...korang bayangkan lah..benda yang wajib macam sembahyang akak ni malas nak buat..inikan pula execise...

tp akak kena jugak....so lompat..lari...mengesot....asal kuar peloh lah...akak buat....

so akak telah memberi arahan kat mak akak...


" mummy..from today..i only want to see vege on the table..no more carb..sedekah beras to umah anak yatim...understand that mummy"

amacam berani mati x beri warning kat mak ko cam tu...jangan gila2 ek...

tetiba akak mendapat panggilan dr my sis...



" hello my fatty sister yang iras2 tong drum... dont worry..u dont need to starve...what u need is a miracle"...

biadap x kata2 kakak akak ni....dia berkata lagi.....


" kalau ko nak diet gila2....pasti x mampu....so gunalah FIBER FULL CANDY untuk kelihatan meletop macam mak kita zaman dolu dolu"....

akak terkesima dan terpedaya..lantas mengoder seplastik produk itu....walhal kakak akak nak point dr hasil penjualan produk itew kan..pandai ko kan kak.....

akak baru bedal satu candy tu...rase cam sugus je..leh kurus ke...tp dia buat akak kenyang....akak jadi x selera makan..akak lupa nak makan sebab makan candy tu....

tiba2 sedang akak duduk menonton tv..dengan rase bangga dan hebat sebab x lapar...akak telah terbau sesuatu yang menartik dr dapur...

akak mengesot perlahan2 ke dapur..akak ternampak


asam pedas ikan pari......

peveret tu....lastas

sedap betull..lepas ni aku tambah nasik dalam periuk terus..makan dr dlm periuk lagi feellll

akak telah membedal dengan tiada terhingga...2 pinggan penuh tambah nasik....lupa yang akak ngah makan fiber candy td.....

ujung dah abis makan akak baru teringat yang akak ngan diet.....

so kalau cam ni lah tabiat akak mencekik..agak2 tahun bila lah agaknya akak akan kembali ramping berseri..chantek tiada tandingan ....menjadi rebutan seperti gambar di bawah....

or itew mungkin hanya menjadi kenangan....
dan akak akan kekal gajah hingga akhir usia...
TIDAKKKKKKKKKKK!

Let's SHOPPING Uollss!