ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 4 October 2011

sapa tolong dapat hadiah

suriram suriram ram ram...suriram yang manis....aduhan suriram sayang...makin di pandang semakin sendukkkk

sejak dua tiga menjak ni jarang2 nak jengok blog..kawan2 semua dah tanya ..bertapa malasnya senduk..mane x nyer sering menggondrongkan diri di rumah dan kedai2 mamak....

sejak2 usia dah menjengah ke senja nan merah ni...nak layan2 internet pun agak2 kemalasan skit...lagi2 nak menaip panjang2....tp ape nak buat..bila senduk x hapdet senduk kena maki...

feeeling benor ko senduk kan....macam populer...hakkk tuiiii....

sebelum apa2 anak nak tanya kenapa kat chat box akak ni selalu ada orang post ni "
uolssss.. jom blaja TEKNIK PANCUTKAN SUAMI uols kat SINI ! pasti lebih menggelitis di blog akak.."....

sapalah gerangan yang begitew gampanglicous yang buat iklan itew....hanjenglina jolie sangat tauuuu

back to story....uolllsss akak ada masalah ni..akak mengalami masalah white head yang banyak kat muka....tepi hidung..mulut...t zone...

masalah akak ini telah mencacatkan penampilan akak sebagai anggota ke lima kumpulan freshies...aneed a help... nak jimba jimbana ke mana2 pun x confident sebab banyak white head...

macam2 cara akak guna nak hilangkan...x boleh tetap ada...jijik akak tengok...najis sgt wajah akak ni...white ni mencacatkan kesendukan wajah akak lah....



akak tau korang kan chantek2..muka comel kulit halus macam telo di kubas...gebu...putih...pipi pink2 babi..hidung mancung bak seludang...mesti korang ade petua kannn....

lagi2 yang dah jadi bini orang tu...mesti pandai jaga muka...kalau x x kan laki korang terpikat kan....nak mintak petua ngan hotmama dia terlalu chantek...kulit halus...penjagaan wajah dia terlalu rapi...dia hari2 embunkan muka...di bilas ngan air tujuh telaga...akak x mampu...

so akak nak petua dr korang....

awas ek spa2 bagi jawapan amik air sembahyang akak tampar yer..jawapan itew hanya kak nita jer leh pakai kay...

korang jagan lengah2 lagi..pi segera geger mak korang ke nenek ke yang ade petua kechantikan ni bagi kat akak....

lagi satu sapa yang bagi petua guna produk mahal2 pun awas ok...akak asnaf fakir miskin..mampu beli bedak sejuk cam serai jer ok...

sapa bagi petua terbaik akan mendapat hadiah lumayan...x yah tanya hadiah dia apa...sebab kalau dapat mmg korang terbeliak biji mata x tido malam ok....

ape lagi segeraaaaa uollllssssss...


Let's SHOPPING Uollss!