ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 6 January 2008

Heppy new year 2008

akak tahun ni sambut new year ngan laki akak kak johor baru...dia turun kl christmas lepas. cadangan mula nya akak nak sambut christmas ngan new year kat australia tp sebab pasport akak mati x jadi..so kat jb jer..saje tukar angin..

ok gak sambutan new year kat hotel tu..akak sambut kat hotel jer..sofitel palm and golf resort senai johor..kelas hotel dia..akak duk kat suite room...laki akak yang bayar so ade akak kesah harga dia kan...party kat hotel tu mmg best..siap buat pentas kat atas pool lagi..pastu makanan malam tu free lak tu.. akak membedal 2 ekor lobster katanya..yer lah selalunya kan mahal..tp dah free..akak bedal jer lah...ade live band..bunga api..akak party sampai kul 3..tp laki akak x larat..maklum lah dah tuakan...dia view akak dr bilik jer..takut akak menggatal ngan jantan lain...tp akak menggatal gak..hihihih...dia x tau..ramai gak mat saleh muda2...kelas u olllsss


ni barang2 yang hotel tu sediakan..best akak suka


ni living room dia cantekkan...

bilik dia..besar gak suite ni...view dia mmg cantek...


sebelum party akak pempat pose manja depan cermin..kira cantek lah tu ...walaupun...

simple jer akak malam tu..malas nak over2 akak pun buakannya cantek pun...


ni laki akak...dah tua dah uollss.. ade akak kisah..life begin at 40 katanya...ahaks


kerana jakun akak sempat snap lepas turun flight. waktu ni dah sampai lcct dah...ala uoll..dr jb pi lcct 45 min jer..sedih...

Selamat Tahun Baru 2008!

Beberapa detik sebelum Hari Raya Haji!

asmekum semua....lame akak x tulis blog ni..so ari ni akak ade mase..yer lah busy woamn katanya..walaupun...
ni akak nak citer satu peristiwa yang berlaku menjelang Aidiladha yang lalu..peristiwa ni akak mmg ingat giler2 lah dalam kepala otak akak..

citernya begini....

pada suatu malam menjelang aidiladha yg lalu akak ngah pose2 manje lah kat umah sewa akak kat puchong tu..tetiba mak akak call suruh anta rendang ngan ketupat kat umah kakak akak..dekat jer..tp kena naik kete gak ler..so dengan pose cantik manje2 akak pun start kete trus pi anta lauk pauk tu...waktu nak kuar tu mak akak pesan ngan akak suruh beli santan untuk nak masak lagi agaknya..so akak pun kata ok jer lah...


bagi yang bangang sangat ini adalah kelapa okey...isinya di parut dan diperah untuk dapatkan santan

lepas anta lauk2 tu akak pun singgah lah kat kedai jual santan tu..amboi ramainya orang..semua nak beli santan..maklum lah nak raya katanya...so akak carik2 parking xde plak..so akak parking jer lah tepi jalan..cam biase lah kan...sedang akak catwalk ke kedai itew sempai jugak akak scanning kalau ade2 anak ikan or abang2 ikan yang akak boleh korbankan malam ni...mmm ramai..tapi semua ikan jenis longkang punya..x nak lah...ade dua tiga pun ketogori rempit..yaksss...
pose akak mase tu dah macam pose model2 dah ..mmg comel lah akak mase tu


so sebab ramai akak kena lah ikut turn kan..macam amik nombor gitew kan..so akak pun pose model lah dalam kedai tu..semua dalam kedai tu pun memandang akak...biase lah kalau pondan masuk kedai mesti jd tarikan kan..so akak buat bodoh jer lah...tiba tiba ade seorang perempuan lingkunagn umur awal 40an lah memandang akak dalam kedaan terkejut ..lalu dia terus kuar dr kedai sambil tercari2 sesuatu kat luar kedai..akak buat bodoh jer lah kan..sebab xde kaitan dengan idup akak..tiba tiba dengan kuat dia memanggil seorang perempuan umur dalam 16-18 tahun cam tu lah..anak dia agaknya...bila perempuann tu datang jer dengan lantang dan konfidennya dia berkata sambil menunjuk ke arah akak dengan kata2 ini...CEPAT2 ..TENGOK TU PONDAN!!!! kuat lak tu..sampai satu kedai memandang akak dengan senyuman sinis...


cepat tengok tu..PONDAN... pondan nya dia


akak rase nk tumbuk jer muka dia..geramnyaaaaaaaaaaaa

menyinga akak mase tu..kalau u all tengok mmg akak dah macam singa dah..skit jer lagi jadi singa betul2


dengan tiba tiba darah akak naik ke kepala dalam masa kurang dr satu saat..menyirapnya akak..lantas tindakan akak secara riflek akak capai sebiji kelapa yang belum di belah lalu akak baling ke arah perempuan itew dan kena lak bahagian kaki dia..dia terus tergamam dengan tindakan akak itew..lantas akak memberi ucapan...hey pukimak..akau ade usik k***n**t ko sampai ko nak berbunyi cam tu..ko ni binatang ker ape...dan akak terus mencaci maki macam2 kat dia..cacian akak tu kalau akak tulis kat sini mesti korang cakap akak akan masuk neraka lah...dia tergaman dan diam jer..pastu orang keliling pun turut membantu akak dalam cacian tersebut...akak x sangka akak leh baling dia ngan kelapa tu sampai kelapa tu pecah..maknanya kuat okey..puas ati akak...betina sial tu terus ilang pas tu..kemana hilang tak tau..malu kot..mampus ngan ko...

akak lempar kelapa itew kena kaki dia..kalau kena kepala akak lagi syukur...nasib baik akak ade talent baling membaling ni..lets baling

so sebab akak dah pecahkan kelapa tu akak kena ganti lah kan..tp orang kedai tu kata xyah...sebab perempuann tu mmg layak dapat kelapa tu...

moral disini kepada semua..hati2 kalau nak bercakap sesuatu pada pondan..kami x kisah ape orang nak cakap ...tp kalau di luar batasan..tunggu dan lihat jer lah penangannya...awas...

Let's SHOPPING Uollss!