ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 8 March 2008

Birthday Party HOTMAMA yg Giler Glamour!

pada 29 february ari tu..hotmama buat birthday dia kat kareoke kat alamanda.,..semua bapok jantan betina semua dia jemput...tp yang penting akak harus lah jd tetamu VIP kan..walaupun..so ini review skit mase majlis tu...

cuba kira skit bape candle dia tu..28 uolss..dah tua dah hotmama ni...tua buat cara tua okeyyyy

sedut angin dalam2 sampai perut..dan hembuskan..ala hotmama oi..mak tau tangki ko besar pasti banyak angin leh kuar..bukan setakat lilin tu ko leh padam kan..rumah terbakar pun ko leh

kak cam sebagai penjaga makanan atau name lain nya kakak kantin..sebab kak cam ade pengalaman jg kantin sekolah dia di beri tugas untuk jaga makanan..

diva terkemuka malaysia juga di jemput...sedap betul suara kak nita sampai kak cam termembuta kat belakang tu...hey kak cam ko membuta ker ko pengsan dengar suara kak nita ni

tetamu yang hadir katanya...semua tunggu giliran nak melalak...lets uolls


eh kak bed pun ade..walaupun sedang sibuk tp kerana hotmama, dia hadir..ala kak bed mmg kena datang sebab dia aje harapan hotmama untuk membedal dan habis kan semua makanan tu

wah baby bee pun ade..hari ni baby bee x mendragkan dirinya kerana ikut kak bed buat makeup..ape pun baby bee tetap pose manja katanya...


sempat lah akak bergambar ngan kakak kantin ni..pose lagi..uolsss



mane leh akak lepaskan peluang nak bergambar ngan birthday untie kan...sape cantek..akak ker dia?



lepas penat menjaga kantin td..kak kem mendendang lagu khas untuk hotmama...sedap tul suara ko kak cam..cam guruh..mantap tul....


hot mama n hubby juga sempat mendendangkan lagu...walaupun suara mereka buat telinga akak berdarah..tp akak bangga ngan dia..sebab x malu ngan suara dia yang bunyi enjin lori tu..


anyway hotmama..HAPPY BIRTHDAY...semoga panjang umur n murah rezeki..ape hadiah laki ko bg kat ko..harus lah aksi hebat malam tu kan..ahaks

Let's SHOPPING Uollss!