jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 1 October 2009

Kepondanan itew ape kesudahannya!

ape yang korang buat agak bila nak cari kekasih...entah lah ..bagi akak cinta mmg susah dicari.. lagi2 wanita palsu berwajah x siap macam akak ni...lagi2 secara logiknya orang macam akak ni yang melawan takdir mencintai kaum sejenis (pengakuan berani mati ni)...

bukan ape kadang2 tu akak jelous tengok orang kat luar sana bercouple2..kawin...ade anak sendiri..tp naluri akak pada perempuan belum ada lagi..mungkin sebagai kawan ia kot..tp sebagai kekasih belum lagi...

almaklum lah akak yang feeling perempuan betul ni selalu berangan nak dapat pakwe kaya...berduit berkepok2...setia...kasih sayang melimpah ruah...romentik..badan meletop mirip model...(hey senduk ko ingat ni cerita cinderella ke ko nak berangan semua tu sundel)...tp ape kan daya dunia reality x macam tu...

kita di jadikan berpasangan..dan jodoh itew sangat adil...selalu kita lihat perempuan chantek selalu dapat laki yang x ensem...dan lelaki yang ensem dapat permpuan yang berwajah suam2 kuku...kalau yang dapat sama chantek dan ensem tu nasib kan...name pun jodoh...

walau pun i gergasi i ade laki tau..sebab ape?..sebab i perempuan betul..

so akak kan waruk..buruk hitam...so pasangan akak mesti ensem kan..x sabar nak tunggu ni...(jangan berangan senduk)...

so akak nak share story skit...selalunya kisah percintaan orang macam akak ni x kemana...kerana lelaki yang dicintai kami ade lah lelaki str8...diingatkan !..orang macam kami x akan mencintai lelaki gay...mungkin ade tp kebanyakkannya tidak...dan ini adalah fakta: lelaki yang mencintai nyah, pondan or bapok tidak dikategorikan sebagai lelaki gay..tetapi tetap lelaki str8 ..ini kerana lelaki2 ini menyukai pndan , nyah or bapok ini kerana sifat2 kewanitaan mereka..dan bukan kerana mereka lelaki...so mereka tetap str8...

itew lah reality..bukan bukak pekong di dada..tp sekadar berkongsi maklumat...ok back to story..98 peratus lelaki bercinta dengan pondan ni adalah kerana seks.. mungkin ade yang mencintai kerana kelembutan dan kewanitaannya..dan mencintai sepenuh hati tanpa seks..tp ko leh kira pakai jari ok...

walaun mak berbadan gajah...mak dah kawen uolss... uolss boleh ke?..

ko jangan lah nak feeling lelaki tu cinta ko ke akhir hayat..segala jiwa raga ku korbankan ... aku akan melayari hidupku bersama mu selamanya... sudahhhhhh... its not gonna happen!..open ur eyes and back to reality..kalau lelaki tu sayang macam mane pun...end of the story dia akan mencari apam balik panas di celah kelengkang pompuan gak!..dan beranak pinaklah mereka lepas tu.....so ujung2 ko kesorangan balik...

nyah xde ke anak ikan nak kita ni nyah..walau pun kita dah di kategorikan senja ..tapi performance kita masih tip top kan...

time tu muka dah kedut2...figure dah lari allignment...pakai gincu pun dah herot...dan time tu lah kalau ko banyak duit...ko tabur duit ko macam bunga rampai mengharap ade anak2 ikan yang tersangkut dan melekat pada ko...pada yang dintis tu...mengharap lah kot2 ade anak2 ikan yang reject2 tu menagih kasih sayang..x pun sendiri lah sampai mampus...

tu yang akak takut tu...entah lah..akak selalu berdoa satu hari nanti ade perubahan besar dalam hidup akak...sebab tu akak x pernah terlintas nak operate tetek bagi besar macam kelapa ke..nak ubah jantina ke...sebab i have strong feeling that i have bright future ...biar lah mereka yang nak bertetek bagai tu..sebab itew pilihan mereka...mereka rasa itew perlu...

for me..biarlah orang suka akak seadanya..walaupun akak sering mengphotoshopkan wajah akak..sebab akak nak gak feeling muka akak chantek kan...ape pun this is me...buruk atau tidak itew semua tuhan kurniakan untuk akak...kalau ade orang suka pada akak..biarlah mereka suka akak dengan ape yang akak ade dan ape yang akak xde... i believe seburuk mana pun wajah dan rupa kita ..akak yakin pasti ade orang yang suka pada kita..mungkin mereka x pandang keburukkan itew..tp mereka akan pandang kecantikan lain yang lebih terpancar dari hati..gitew...

sorry sebab entry kali ni macam serius..saje je ubah angin skit...tunggu ade cerita hot di entry lain kali..kisah lelaki sengau!..tunggu

Let's SHOPPING Uollss!