ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 22 July 2008

Di Tag oleh Adreana yang cantek kebabooom!


akak telah di Taq oleh si Adreana ni..wah tag nya mencabar dan bakal memecah lobang akak...sebagai wanita yang suci dan murni...akak kena jawab tag ini dengan hati2..so baca je lah ek...



Pertama kali mendengar perkataan SEX, apa reaksi anda?

reaksi?..pasti lah akak shy shy cat..yer lah akak kan anak dara..topic ni sensitip tau..tp lame2 akak terinzal lak dengar perkataan ni..yer lah..SEX kan...kerana akak adalah gadis yang agak tiruan..sex ini selalu akak dengar dimana2 sahaja..gitu...hati akak meluap2..ghairah, gersang and macam2 lah..walaupun akak sebenarnya mempunyai hati seorang ustazah..gitew....


Siapa yang mengajar anda tentang SEX?

agak2 sape? pastinya kawan2 akak lah..kawan2 akak ni hanjeng2 sikit..so xde keje lain asyik nak pasang cerita berwarna biru je..nak x nak akak terpakse lah tengok..mula2 tu geli..tapi lame kelamaan..best lak..gitew kan...walau pun dosa besar...bagai mane itew...so jangan lah salahkan akak ..salahkan lah kawan2 akak yang ajar..so lepas tonton harus lah buat practical kan...


Angan-angan anda dalam SEX?

xde angan2..ko ingat akak ni ning baizura ade sex fantasi ker..akak kan wanita berhati ustazah..sex2 ni x main lah..gituew..baiknya aku...ade lah gak sikit2 tapi perlu ker akak cerita pasal bilik tidur kat semua orang...tapi biarlah akak mengalami sex ini waktu akak dah kawin nanti (kawin ker aku?)...kawan akak yang dah kawin kata nikmat malam pertama ini ibarat berada di pintu syurga..bagai mana itew...mmmm yer ker?..nanti akak tanya hotmama...

lets sembahyang uolsss


Perkara yang sering anda lakukan bila anda teringinkan SEX?

ape lagi uolls ingat tuhan lah...wah ko ingat akak ni setan sangat..wah ko ingat bila teringan sex je aku nak cari jantan untuk memantat ke..awas..anda silap..akak sering mensucikan diri dengan benda2 kebaikan..seperti sembahyang dan menelaah buku2 agama...gitew..skemanya aku...
lagi mau tanya ..bila teringat sex pe lagi call jantan lah datang umah..we have some fun..ahaks...


Ceritakan pengalaman SEX paling dasyat anda?

paling dahsyat...ape ek..kena rogol? belum lagi...berzina sampai mengandung?...leh ker aku mengandung?..akak ni anak dara palsu so xde pengalaman banyak..walaupun akak ni special..mempunyai 19 dara...akak baru pakai 2 je so ade lagi 17...so semua pengalaman itew light2 je...just nice...


Tunjukkan satu gambar anda yang paling MENGGHAIRAHKAN

macam cukup ghairah tak?...lepas amik gambar ni akak terus taubat nasuha...


Penuhkan slogan ini : SAYA SUKA SEX KERANA...

kerana saya ini pondan dan pondan mmg gatal dan agak bohsia....so puas hati?



P/s: wahai cik adreana yang comel memukau lagi jelita bagai nak gila...puas hati ngan jawapan akak..?...so layan je

Let's SHOPPING Uollss!