jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 31 March 2009

Ensem + Bau Badan = FAIL

lunch semalam akak telah merempit ke syarikat insuran nak renew roadtax...lepas sattle sume perut lapar lak...al maklum lah perut besar cam labu ni harus isi ketika ia telah berbunyi uolss...teringat lah pulak kat sebalah bangunan tu ade kedai makan...so akak ape lagi catwalk ala2 supermodel trus pi sane...

lauk banyak dah habis tp ade gak lah yang tinggal..then akak trus ternampak asam pedas ikan pari..lauk baru panas lak tu..feveret ni ollss..ape lagi dengan segera akak menyudu ala2 platipus dan cari tempat untuk membedal semua nasi td...

akak nampak port baik punya ..satu tempat kosong...sebelah meja couple yang pakwe dia hemsem giler...harus lah duk situ kan..leh lah akak makan sambil hembus2 mandrem kat pakwe ensem tu...mane lah tau pakwe dia akan beralih arah pada akak yang cantek ala2 wan chik daudni...then amik tempat and trus nak mula makan..sebelum doa makan sempat jugak akak doa supaya akak bertemu jodoh dengan mamat ensem sebelah meja akak ni...oooo giteww sempat nak celah bedah ni...

demi rupa paras mu yang ensem..ketiak busuk pun xpe..janji aku ade bf ensem..ko ade ke...

then akak mula membedal nasi tu..tetiba hidung akak bau lain macam je...ape yang bau sial sangat ni..bau cam tapai yang di gaul dengan ikan masin...korang bayang kan lah...busuk sial...akak cari2...then akak tengok pakwe makwe sebelah akak ni siap makan bersuap2..awek dia x lah lawa mane..kalau di bandingkan dengan akak..cantek lagi akak...raut wajah dia seolah2 salah cetakkan nya..mesti mak dia mengandung dulu suka mengata muka orang tu...tu pasal muka pompaun tu warok...(nada jelous) ..sambil makan tu angin bertiup sepoi2 bahasa gitew...

oh tuhan sungguh busuk..sah2 ade syaiton di sini..lets simbah holly water..

oh tuhan..bau ape ni...rupanya bau badan mamat ensem td...akak rase bau dia fuyoooo mmg azap..cam bau tapai campur ikan masin then korang makan lepas tu korang cirit..bau tu lah...busukkkk...akak ngok leh plak makwe dia tu terkepit2 tersengol2 ngan mamat tu....dasar pompuan desperate..mesti ko pikir..biarlah ketiak or bau badan busuk...janji ensem....ko mmg najis ok...tu ah dia kalau bercinta..bau ketiak busuk pun leh jadi bau Raplh loren gitew...


akak rase bau busuk dia tu leh buat orang mati..muka je ensem tp pengotor n x jaga penampilan langsung...dr akak bagi markah 100 td akak trus tolak jadi -5000.... tu dia..fail habis lah..pompuan tu bongok agaknya...akak ingat akak je bau..rupanya semua orang ngah makan kat situ pun perasan...trus akak x abis makan...bangun n basuh tangan...

nyah yang ko selubong bagai tu nape..ko ingat dengan selubong tu orang x dapat bau ke mulut ko yang x gosok gigi setahun tu...sah sah selubong ko tu akan reput di makan gas mulut ko nyah...

waktu akak basuh tangan tu ade sorang akak tu basuh tangan gak..dia cakap kat akak " adik duk kat sebalah budak berdua tu yer...x bau busuk ke..kuat betul bau badan dia..macam bau bangla"...lantas akak menjawab.." akak tak tau ker saya hampir termeninggal td..."...akak tu gelak bagai nak gila dengar jawapan akak...hanjeng tul akak ni tau...cover gelak sikit ok..dah lah gigit akak tu rongakl sebatang...opsss

akak cadangkan mamat ni dijadikan perisai utama untuk memerangi israel lah..bawak pi israel..then suruh dia kepak2kan tangan dia cam burung..pasti bau dia merebak keseluruh israel..mau mampus semua israel tu ok....

ape lagi dah bau cam pantat tu akak bangun and lalu sebelah mamat tu ...akak cakap "..eee busuk betul...macam bau cirit"..then mamat tu pandang akak slek je..mampus lah.... dah mmg ko busuk..akak cuma bercakap benar je...

nota kaki: tapi mamat tu kalau di berus, di sental. di hempok2, direndam ngan klorox ngan softlan setahun tu..mau elok jadinya tu...sayang sayang...(tetap kan nak jugak.)


Let's SHOPPING Uollss!