ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 24 July 2010

minyak wangi...

ari ni akak kena overtime sebab partner akak kena emergency cuti sebab akak dia masuk hospital...so akak kena pose kat opis ni sorang2 sampai petang ....

tengah akak buat2 keje ade orang ketuk pintu....akak pun buka...

"Yes can i help u"...

then dia jawab.....

惠下午好...我的名字是阿尔文..今天我有一些促销活动..

then akak jawab lagi...".english or malay plz..."

pastu uolss tau dia kata ape...

sorry sorry i though u are chinese..u look like chinese....

biadab tul mamat ni..sah sah kulit akak rentung kan..saje je sakitkan ati aku tau...sentap...

rupanya mamat ni jual minyak wangi..katanya murah lah..hebat lah bagai lah..sah sah dah berkali2 orang2 cam ni datang jual..promosi katanya
..kalau kat shooping complek katanya harga 130 hengget...tapi dia buat promosi harga 39.90...

sudah..propa lah tu...entah harga dia 10 hengget...

dia kata ni bau yang baru lah...

akak pernah beli dulu..bau dia same je..kotak jer lain..
ape lagi sah sah ko saje nak biar aku beli konon2 muka akak cam cina konon...
u are wrong ok...

kalau u cakap muka akak macam latin , ke maxico tadi akak beli 10 botol trus....kannnnn

Let's SHOPPING Uollss!