jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 26 February 2008

C.I.A Dan Pentagon!

mesti uolls pelik kenape akak bg tajuk kali ni CIA dan pentagon kan.....begini citenya....

semalam mase akak buat keje kat opis..ade customer datang nak tempah barang...dalam kul 4 petang cam tu lah lebih kurung...mase tu akak ngan bos akak sue je ade kat kedai...so akak pun layan je lah dia...dia datang pakai seluar pendek dan orangnya gelap2 skit...dia kata nak buat id kad yang keras (ala kad kalau nak masuk opis kita touch je kad tu kat pintu..id kad lah)...so akak cakap akak x de buat tu..tp dia berdegil nak buat jugak..dia cakap kalau ade tempat lain leh buat kad tu dia suruh akak jadi agen lah cam tu....so bos akak cakap kita kena cr source dula baru leh bg tau dia yang we olls leh buat ke tak....

akak tanya dia berape banyak dia nak buat...dia kata dalam 50 keping lebih lah...dia kata ada untuk tv3, ntv7, astro n macam2 lagi lah station tv...so macam betul lah kan...pastu dia kata leh tak buat satu jer untuk dia dulu..sebab dah dekat nak pilihan raya..sebab pihak pentagon n CIA dah suruh dia buat..dia kata semua tu pihak atasan akan bayar....akak trus terpinga-pinga...dia ni periasik ke ape uoll? C.I.A? pentegon.....pastu dia cakap lah ade 2 kad nak buat untuk pilot jet pejuang..gitu lak....dia ni james bond ker?..ape ker...kannnn...



so dia masih lagi berkeras nak buat..dia ade bawak kertas2 detail yang ade maklumat kat situ lah konon nya....sia sibuk belek2 benda tu..sempat lah akak pandang kertas tu..akak tenung betul2..yer lah akak kan rabun gitu...akak nampak kat kertas tu dalam tulisan tangan ter tulis begini -----> ugfulaghhfj78ifgw97hib 982y5ouoh qIUYQ3W7Y82I DJhkhouefhjh8......tp penuh satu muka surat..and ada lebih kurang 50 keping....kod rahsia ker ape....akak terpelik lah sangat uolls...ape benda tu kan uoll...dan dia sibuk sebut pasal regimen askar melayu , pentagon n CIA tu..kenape dia ni...and then lak x paham2 bahasa lah akak cakap akak kena cari tempat dulu sebab tempat akak tu x buat benda tu....lepas beberape minit akak yakin kan dia...dia pun ok..akak cakap encik balik dulu..tp tinggal kan no telefon dia n nanti akak contact klau dapat tempat...dia suruh akak tulis name dia MOHD ABD. LATIF B. ABDULLAH. no phone umah n alamat dia kat lorong berkat 1 kg sri aman puchong...

kalau muka dia ade iras2 skit macam james bond ni..pasti akak dah tulis borang untuk jadi bond girlnya

lepas dia balik akak cuna lah call kawan akak kak nita..sebab dia duk area tu...past tu akak citer lah semua ni...akak tanya kenal tak orang name latif ni..sebab dia nak order barang then gaya2 cakap macam perisik jer..akak cakap..kak nita gelak besar lantas berkata..."woi latip tu orang gila lah, kenape ko layan dia..dia gila dah lame dah"..akak terkedu lantas guling2 ketawa ngan bos akak...nampaknya akak n bos pun dah gila jugak sebab percaya cakap orang gila punya cakap...kelakar gila uolls...tobat..yang penting dia kata nak datang lagi ari ni sebab nak bincang pasal pentagon..gitew kan...

Let's SHOPPING Uollss!