jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 25 September 2008

Patut lah ko meroyan Kak bed..

dua tiga menjak ni akak agak pelik dan heran dengan perangai kak bed...makan x berape nak lalu..tidur lewat..asyik berangan...akak pening ngok kak bed.....rupanya kak bed tengah angau dengan laki orang rupanya..ko baik2 kak bed..mau naik hantu kak cam dengar ko suka laki orang plak..abis lah market dia ...tp kak bed gigihkan diri demi sorang lelaki ni..

patutlah akak tengok kak bed agak dingin ngan pojie beberape ketika ini..rupanya dia ade pendam harapan pada seseorang rupanya...lame gak akak nak ajak..kak bed begitu berahsia kali ini...akak pening nak tau..tp x dapat2...ujung akak dapat tau sape yang kak bed gila2 kan dan angau2 kan...laki si puan cokelat rupanya...selama ni akak x perasan laki si puan cokelat ini..akak baca blog dia..pastu x lak belek2 teliti gambar laki dia..

tiba-tiba uolss ..pada detik tepat 3 petang 25 september 2008, bersamaan 25 ramadhan ..sewaktu akak sedang baca blog si puan cokelat akak telah terpandang sesuatu yang bersinar dan melambai2 kearah akak...sungguh teliti buatannya..kemas...menarik... comel melampau2... korang nak tau ape?....



ini dia..yeop laki si puan cokelat....DENGAN INI AKAK ISYTIHARKAN BAHAWA AKAK SEDIA BERTEMPUR DENGAN PUAN COKELAT SENDIRI DAN KAK BED DEMI MENDAPATKAN YEOP...kak bed..baru lah akak tau kenape ko angau selama ni..dan sekarang akak pun angau jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

hey kak bed ko ingat ko je boleh dapatkan si yeop ni..akak pun boleh lah...kerana mu yeop akak sedia buat segala keinginan mu...akak akan jadi ape saja yang abang yeop inginkan....



kalau yeop sukakan perempuan yang mulia yang suci serta menutup aurat.......

senduk juga boleh pakai tudung dan menutup aurat demi abang yeop....


kalau yeop suka wanita yang ranggi, free hair serta manja.......


senduk juga boleh jadi wanita seperti abang yeop dambarkan..malah lebih romantik..berkepit 24 jam..senduk sanggup di gam gajahkan demi abang yeop....



kalau abang yeop suka wanita, seorang ibu mithali kepada anaknya serta suaminya.....


senduk juga boleh jadi lebih dr itew..malah senduk xkan buat keje lain..keje senduk lahirkan anak2 abang je, berhidmat untuk abang yeop dunia dan akhirat....demi tuhan abang yeop...sumpah



akak bersumpah akak akan berusaha menghalang sesiapa yang cuba menahan akak dari terus mendapatkan yeop...akak yakin selepas ini hidup akak akan lebih bahagia dan sempurna...akak yakin...oh tuhan terima kasih kerana menemukan aku dengan bakal suami ku..alhamdulilah...hahahahhaha

Keropok bayam

ini lak keropok bayam kepada yang bangang sangat tu..bayam..tau bayam.. spinach...yang popoye makan tu...

ape itew...keropok bayam?...mesti korang jarang dengar kan..yer koropok bayam...keropok yang di perbuat dr daun bayam...dulu 10 tahun lepas mase akak masih gadis..mak akak selalu buat kepopok bayam ni time2 nak raya..tp sekarang ni..mak akak buat keropok tunjuk2 je kat kedai uolss...bukan ape senang dan mudah katanya....

gini citernya...mak bos akak atau name lainnya makcik lontong..buat perniagaan kuih raya..yer lah setelah perniagaan ikan bakarnya dilanggar todak awal bulan pose ni..so dengan cepat dan pantas bagainak gila dia tukar plan jual kuih raya lak..mmg business minded anak beranak kan...

so dia ade jual macam2 kuih...akak ni kuih2 ni agak kureng sikit..kalau kerepek ke keropok ke ok lah..so dia cakap dia ade jual keropok bayam..so ape lagi....rembat le sekilo..akak ingat sikit..nah ko dapat dua beg besar..dah macam popeye dah akak rase..betul ke aku eja popeye tuu..belasah je...bukan ape..lame dah rase tu yang beli tu..takut x jumpe tempat lain uolss...






ayo ape ni..takutnnya hantu ape ni....






eh hantu pegang keropok bayam le.....takutnya....




eh hantu senduk nak makan keropok tu...ya allah takutnya akak ngok muka sendiri..macam sial....ngeri

Let's SHOPPING Uollss!