Monday, 28 August 2017

penampakan asam keping dan sup bunjut di sukan sea

assalamualaikum uollssss.. alam isnin

meh ari ni kita borak2 kosong.. ala citer2 biase jer...

ari ni akak nak cakap pasal pakaian...

banyak orang kat media social niselalu complaint, keji, puji n macam2 lagi pasal pemakaian seseorang.. pasal ko pakai baju pun boleh jadi topic tau..

yes akak tau kita Malaysia ni berbilang bangsa dan agama.. jadi isu agama adalah satu isu yg amat sensitip.. lagi2 kalau cara pemakaian tu kat mematuhi cara dan kebiasaan sesuatu agama...

akak ada terbaca pasal orang komen gimnas Negara farah ann di katakan tayang asam keeping di sukan sea...

terkezut akak uollsss

bila akak bukak adalah gambar gimnas ni sedang bertanding di sukan sea... oh akak paham.. sebab farah ann ni melayu campuran dan islam dia pakai baju gymnast yg seksi masa bertanding...

 
 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...