jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 3 June 2009

hey..ko ingat aku gila?

hey uolsss..ape kabar semua..semua rindukan akak....

kerana kesentapan yang berlaku akak telah larikan diri di sebuah kepulauan yang terletak jauh di kepulauan tenggara angola...sepanjang akak dikepulauan itew akak hanya di temani oleh unggas pulau dan angis sepoi2 manja je...orang kata akak ni racist kan..sentap uolsss...mane ade..akak ni multi racial lah uolss...

akak di waktu membawa diri..di tepi pantai mengenang nasib...

yo yo oo je....ko ingat aku gila nak sentap-sentap...sorry kay.....akak begitu sibuk dengan kerja akak uolsss..ade job baru yang akak kena handle...yang kerjanya agak bayak dr biase..segala benda akak kena urus kan ..kira A-Z lah...sonok sangat dapat buat keje ni...makin banyak benda baru akak belajar...

hey xde maknenya akak nak sentap tentang " RACIST" tu..akak pedulik ape....akak sekadar meluahkan perasaan..eleh korang ni pandai2 je korang cakap ek..cuba lah benda tu jadi kat korang...korang nak diam je ker..tak pun nak belai2 or dodoi2 kan kelly tu ker...kalau ko sayang sangat ko pi sebelah dia ko cium ketiak dia sikit..pasti rasa kasih sayang korang akan lebih mendalam...itew cuma pendapat akak...x sangka pulak ramai yang x setuju bila akak cakap yang kelly tu buat bising dalam wayang......xpe..itew pendapat akak...korang x setuju itew hak korang...ade aku kesah...

hey kalau akak ni racist sangat akak tak duduk puchong lorong enam tu ok...satu lorong umah akak tu jiran2 akak kiri kanan kelly ok...kami idup aman damai je..siap buat kelas membuat capati dan tosei tau setiap ari minggu...pandai korang ek...sampaikan kadang2 akak sendiri ter feeling akak ni kelly...FAHAM...so jangan kata akak ni punca perpecahan kaum ek..awas lo...

dey sapa cakap itew kakak sunduk ada racist..tada juga..saya sama dia kawan baik juga...ari2 saya sama dia ada buat sarkis juga...dia belajar ini macam bikin kasi junjung ini periuk juga...lu ada paham ka apa saya cakap?

so akak x update sebab akak busy uolss.... esok kalau ade mase akak update ek..ni pun curi mase update waktu lunch ni...busy uolsssssss.......

kepada semua peminat akak...thanks sebab sedia menunggu akak hapdate...akak sayang uolss...


Let's SHOPPING Uollss!