ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 21 October 2008

Pesan Abah !

seminggu ni mulai semalam mak n abah akak xde kat sini..mereka pi round trip balik kampung selama seminggu uolsss..yer lah raya aritu x dapat balik kampung..so mak abah amik peluang seminggu ni balik kampung kat johor..n trus masuk singapore...thats mean.......

MERDEKA....MERDEKA...MERDEKA....

akak cadang nak buat wild partylah....hahahah..ajak semua pondan dan jantan datang pastu buat party bagai nak gila...jahatnya aku..harus lah kak bed dan diva2 harus di jemput...tp adik akak ade..xpe adik akak sporting..ape kata ajak adik akak join sekali..lets adik ku kita wild party bersama2..hahahah



lepas tu kumpulkan anak ikan ramai2 suruh dia buat tarian bogel di majlis wild party aidilfitri akak tu...kelas gak..hidangan nyer adalah lemang daging...uuuuu sedapppppp....


harus lah akak yang muslimah purdah bagai ni kena make-over baru kena ngan party akak tu...so dari berpurdah...

akak kena pakai tudung biase....je jagan pakai purdah lagi...

then bukak tudung..sundal2 sikit...then isap rokok.....pose jalang2 skit...


dan akhirnya berpakaian sexy maut bagai nak gila..tunjuk lurah semua..baru kena ngan tema wild party akak kan..so sape2 bloger yang agak ingin berwild party ngan akak lets join uolssss...yang dah kawin pun leh join kay.... tetapi kena ingat pesan abah!......



tp tetiba akak teringat kata2 abah akak 5 - 6 tahun yang lepas..dengan kata2nya pada akak..." abah x kisah senduk nakal macam mane pun..nak kawan dengan sape pun..nak bawak kawan datang rumah ker..tp satu senduk kena ingat pesan abah..jangan mudah nak bagi bontot kat orang..itew dosa besar"...pengsan uolsss..akak terkesima dengan kata2 tu..tp ape pun akak redho.....X SANGKA KATA2 TU KUAR DR MULUT ABAH AKAK.. nangis uolsss


thanks abah kerana memberi periktirafan kepada senduk....thanks abah kerana memahami anak abah yang agak jalang manja2 je ni abah..senduk ingat pesan abah..akak senduk simpan dalam hati..tp abah...abah x bagi senduk main bontot kan..tp yang lain boleh kan ..so boleh kan bah..thanks abahhhhhh..u are so understanding...hahahah...sayang abah....so sejak dr itew..akak mendapat periktirafan dr abah akak yang akak officialy adalah BAPOK!..TAHNIAH..

Let's SHOPPING Uollss!