Tuesday, 28 April 2009

Spender terkini...nak cuba?

hey uolsss....ape kabar sume...ari ni akak nak citer sikit pasal suar dalam wanita.. .kenape?..malu..x yah malu uolss ..sume orang pakai suar dalam..ker uolss x pakai?...mmmmm

korang pernah tahu ape itew G-String?..G string adalah suar dalam yang tutup depan je dan bahagian belakangnya cuma tali yang di selitkan kat bontot...lepas pakai cuba uolss cium tali tu..fuyooo stim bau dia...

sebut betul2..UUUUUUUUUU

ok sekarang ade satu ciptaan terbaru G string...di panggil U string...nape u string?..sebab dia berbentuk U ler uolss... kegunaanya hanya selit kan kat lekengkang dan siap...senangkan....
nak tau cam ne rupa dia..layan gambar ni kay...


sape nak kena angin pakai lah yang ade lobang2 ni...




amacam korang rase nak try pakai ker?...akak x leh pakai uolss almaklum ler ...mane akak nak simpan juntaian belian akak tu uolsss..dinch boleh uolsss

hey uolsss kalau i nak pakai cam ner leh tak....baby bee boleh x kan i x leh?...

so leh lah uolss pakai ngan baju sexy uolss tu...kalau nak pakai ler...tp x terasa terselit ler..selesa kah uolss?

so kalau boring pakai sebagai u string..ape lagi buat cekak le uolsss...kan bentuk cekak tu...amacam kretif tak?

Monday, 27 April 2009

Akak Dokong Anjing

semalam lepas lepak2 dengan bapok2 jelita puchong..akak pun kena lah pasang layar kapal untuk balik...dalam kul 1 lebih cam tu...lepas anta kak cam balik..akak trus merempit manja balik ke umah...

sampai je umah akak parking kete, tutup gate n bak bukak grill umah...tetiba akak dengar bunyi macam orang berjalan kat tepi umah akak...tetiba bulu roma naik..oh hantu ker..rase nak terkincit ni..tapi ku tahan jua...akak jengok..xde ape2...then akak tengok tong sampah bersepah...mesti ada anjing ni yang buat sepah..sebab kalau malam keliling umah akak banyak tul anjing jiran2 akak tu dok buat parade...bela anjing tp biar merayau2...

then tepi tong sampah tu ade tong air yang dah rosak..betul2 tepi tong sampah tu..then akak pun tengok sampah terkuar dengan rela ati walaupun tengah2 pagi buta ni..akak dok lah nak kemas balik...

akak sampai je kat tong sampah tu akak selak je tong tu ...tu dia melompat anjing ke arah akak..yang penting2 akak terdokong anjing tu ok...tu dia..x lah besar sangat..kira2 anjing remaja gitu..warna coklat anjing tu...rupanya anjing tu termasuk dalam tong tu n bila akak datang dia terperanjat n trus lompat kat akak...yang penting akak terdokong ala2 dokong anak gitu...haruskah akak timang2 anjing tu uolsss....

ape lagi lepas akak terdokong anjing tu akak trus feeling paris hilton dokong tinkerbell gitew...

tidakkkk....then akak trus jerit macam orang gila....terperanjat satu hal..terdokong anjing lak tu...sial tul...then akak lempar anjing tu mencicit dia lari x cukup tanah...ape lagi sumpah seranah bagai akak lemparkan...then mak akak bangun sebab dengar vokal akak yang bagai patty labble ni...

leh x mak akak gelak bagai nak gila...then mak akak cakap " tulah balik lah pagi2 lagi...ni nasib baik anjing yang ko terdokong...kalau antu bungkus...padan muka ko.....dah pegi korek tanah pi samak....anjing tu sempat jilat ko tak?....sentap uolssss

ape lagi mencangkul lah uolss...trus otot2 yang tersembunyi habis terkuar ...

ape lagi pagi2 buta akak duk mencangkul tanah kat tepi umah akak...sialan punya anjing..kerana ko aku kena membanting tulang korek tanah..nasib baik xde jantan nampak...silap2 ade lah yang kata akak ni pekerja kontrak yang keje overtime...

Saturday, 25 April 2009

akak sentap ngan kete akak....

sakitnya hati akak bila kete buat hal... tak leh idup lak..dah puas akak start malam tadi tapi x idup..ape lagi lah yang rosak ni..sentap..dah lah gaji minggu depan...sentappppppppp...

what wrong with u......mummy dah sedia kan segala keperluan baby..nape baby meragam ni...


haruskah akak bakar je.....awas ko kete...


ujung akak kena jadi minah rempit ari ni pi keje...habis kewanitaan akak yang adooo ini....sentap..selalu akak jadi cikaro je...so amacam nak racing?..berapa nak bet?

Wednesday, 22 April 2009

iklan rokok uolss

hey uolss..ari ni akak nak cakap sikip pasal kotak rokok...ok sape kat sini isap rokok sila goyang tetek!..gitu...eh kenape akak goyang tetek akak ni...ooo sebab akak juga isap rokok...

bagi pendapat uolss berkesan ker iklan kemudaratan penghisap rokok yang di letak pada kotak rokok itew....mmmm..akak rase tidak..pada akak ko letak le gambar ape pun ...tetap orang beli..tabiat merokok ni sukar nak buang..kena pelan2...akak ngok ade macam2 penyakit dia letak kat kotak rokok..tp rokok tetap laris uolss...

amacam setuju x pendapat akak?...ok kita cakap pasal lelaki lah..uolss rase ape iklan kemudaratan yang patut di letakm pada kotak rokok tu bagi lelaki takut nak beli n isap....kita kena main psycology <---- betul ke ejaan ni?...bedal...bg dia troma skit...biar tengok je kotak rokok trus rase nak benti time tu gak...

uolss rase kalau setakat iklan cam ni diorang takut ker...tengok bawah ni...

kalau uolss nak biar laki, abang, pakwe, adik, bapak or sape2 saje....kita patut letak iklan macam ni..baru troma uolsss



bawah lagi




lagi uolsss




ni dia








Monday, 20 April 2009

antonio nyer aku!

ptg td akak pegilah courier company nak antar parsal kat customer...walaupun panas trik akak gagahkan diri ke sana...walau pasang aircond dalam kete tapi azab..rase macam dalam oven..habis rentung kulit akak yang putih gemu macam salji ni...yer salji..walhal dah sedia sedia maklum yang akak ni arang kan...berangan ni...

sampai je GD express trus tulis detail..akak perasan sebelah counter akak tulis tu ade sorang mamat cina yang tengah nak anta parsal jugak...then talipon dia berbunyi..ape thah yang di borakkan..siap ketawa kuat tanpa segan silu...tapi ade jugak lah terdengar dia cakap inggeris walaupun bunyi cina bukit kan...ayatnya begini..." ya ya aya..me loh...hey kawan evely one know me what..u just lemember my name lor..i vely populor mah...if anyone asking u who am i u just said u are my vely close flen ma..my name ANTONIO YAP lor..."....Antonio?...terus akak pandang muka dia...

nama ku ANTONYOK... ade aku kesah..

yer ANTONIO Nyer akuuuuu...berangan.... muka ko lebih sesuai di beri nama ANTONYOK... dah le gemuk macam babi...dah betul dah tu...antonio katanya...ko sedehhhhh..


Thursday, 16 April 2009

Dipresi - Plz tolong akak..plz plz

hey uolsss...how are u uollsss...gitew..rindu ngan kak senduk uolss?...rindu x?...akak rindu ngan uolsss semua rase nak peluk nak bantai2 je uolss..kalau korang ade sebelah akak mau akak gigit2 korang tau...cam tu lah akak melepaskan rindu uolss...amacam rindu akak x?


akak ade masalah lah uolsss..harap uolss dapat bantu akak..ini mengenai adik kesayangan akak...di berumur 25 tahun..lelaki..sekarang di mengalami depresi yang amat teruk..akak pening uolss..sian akak ngok dia..walaupun akak nampak gembira tp akak sebenarnya sedih..dan tiap kali nk tidur akak sering menagis tengok adik akak tu...

kisahnya bermula di sini mula adik akak tu baru je naik pangkat jadi manager di sebuah syarikat..then bila dah keje tu orang sekeliling byk buat dia presure.. so one of kawan dia ni ade bg kata2 peransang lah katanya...kata kawan dia dia ada lobang tempat keje lagi best kurang presure dan best ler...then adik akak terpengaruh dia benti..lagi pun dia cakap keje kat tempat lama tu presure sangat...

bila mak akak dengar dia tetiba benti ape lagi..mulut mak akak ibarat petir..guruh..puting beliung semua kuar...mak akak marah adik akak..dia kata " keje dah elok..gaji dah bagus pi berhenti kenape..ikut lah cakap kawan ko tu...kalau dia kelentong padan muka"...tp adik akak tetap ngan pendirian dia nak benti gak...bila akak tanya bila nak start keje dia kata lagi seminggu..ujung2 kawan dia ni buat macam2 alasan..ckap macam yenna...ujung2 sebulan pastu baru dia start keje..itu pun kawan dia yang babi tu bawak dia keje kat kedai menjual barang elektrik...

di kedai letrik tu dia sempat keje dua minggu then kawan yang ajak dia keje sama tu lari cabut sambil membedal 2-3 laptop dan ape thah lagi..ujung2 adik akak di babitkan..walhal adik akak ni suci dan murni gitew...sejak dr tu adik akak mula nampak putus asa..bila akak suruh dia mintak keje or offer dia kerja..dia macam x percaya dah...lepas tu dia mengangur 2 bulan...dalam mase dua bulan 2 tu mak n abah akak memulakan sisi cercaan tanpa merasa lelah ...mak n bapak akak gigih mencerca adik akak dengan jaya nya..perkataan bodoh dan bongok x lekang dr bibir mak n bapak akak...

akak bukan nak burukkan sapa2..mereka emak n bapak akak..tp kita mesti ingat ape yang kuar dr mulut mak bapak itew satu doa...doa yang dimakbulkan tuhan...sejak dr itew adik akak menjadi sangat pendiam..adik akak ni mmg x banyak cakap..tp sejak peristiwa tu dia jadi lebih pendiam..suka bersendiri...dia boleh duduk dalam bilik x kuar2...xnak jumpe orang luar langsung..

bila akak ajak dia kuar dia x nak..dia rasa semua orang pandang dia..semua orang pandang jijik kat dia..sampaikan anak buah akak yang 5 tahun tu pun di kata suka perli2 dia...akak pelik perangai dia...berkurung...melangkah kuar rumah macam satu bencana... adik akak ni mmg sayang ngan motor dia..dulu hari2 lap motor..kalau nak pinjam moto dia kena pastikan kasut or slipar x de pasir dan jagan sekali langgar lobang ngan moto dia...tp sekarang nak naik motor pun dia x nak..bila mak akak suruh dia pi kedai dia boleh menagis x nak...bila akak ajak dia kuar macam2 alasan dia bg...dia rela duduk dalam rumah dr kuar

bila kawan dia datang dia boleh menyorok..akak pelik sangat..cuma akak perhatikan ade satu je kawan dia yang dia nak jumpe..mungkin kawan dia tu paham ape yang dia rasa kot...mungkin..itew akak x pasti...

kalau nak isap rokok akak kena pi belikan...nak ape semua akak kena tanya dia..dia senyap je...dia akan cakap dengan orang yang dia rasa selesa je..dengan mak akak sekali sekala je dia cakap...bila akak slow talk dengan dia..dia mesti menagis..dia cakap mak n abah x pandang dia jijik..dia kata dia tau dia bodoh..dia ni x pandai macam orang lain...tp kenape orang pandang dia jijik sangat...

akak dah slow talk ngan mak n bapak akak..jangan sekali cakap bukan2 depan adik akak...sebab dia menjadi sangat sangat sensitif...setiap kata2 tu bagi dia pandangan negatif.

ade tak cara nak pulihkan adik akak ni...akak amat risau...akak x tau nak buat ape..ade tak ubat leh leh ubatkan adik akak ni...akak yakin dia dapat dipression yang sangat tinggi...so ingatlah kawan2..kadang kala ape yang kita cakap ini adalah satu doa..lagi2 ibu bapa kita...

so akak harap sangat uolss boleh bantu akak..plz plz..sebelum menjadi lebih melarat baik akak cari jalan penyelesaian...


Wednesday, 15 April 2009

selamat hari kertu kak bed

Happy Birthday ke 19 kak Bed (15 April 19**)
19 forever katanya walaupun ko macam mak orang dah...


semoga kak bed murah rezeki , di panjangkan umur , sejahtera selalu, makin meletop dan makin kebabooom. semoga persahabatan kita yang sudah berpuluh tahun ini akan kekal selamanya...friend forever kak bed..love u kak bed...

dengan itew dengar lah lagu khas untuk kak bed...

allah selamat kan kak bed
allah selamat kan kak bed
allah selamatkan kak bed dan anak ikannya...
allah selamat kan kak bed


Tuesday, 14 April 2009

Queen of Langkasuka

hey uolss ari ni akak nak kongsi cerita tentang movie yang akak pi tengok semalam...kak bed yang belanja..thanks kak bed...

cerita yang akak pi tengok semalam uolss adalah cerita "Queen of Langkasuka"...akak sarankan uolss baik pi tengok cerita ini...mmg best..best giler..akak suka sangat..dr korang tengok jagan tegur yang mmg hanjeng itew..baik korang tengok cerita thailand ni...

sedikit sebnyak cerita ini ade kaitan dengan sejarah tanah melayu..mmg best..kostum dia mesti uolss kagum...dengan tanjak, keris, songket..mmg melayu..tp cuma bahasanya je thailand...kalau korang perhati..ini adalah kisah cik siti wan kembang...

dah lah banyak lah pelakon2 yang ensem ...ghairah akak..rase macam nak masuk je dalam cerita tu..akak, kak bed n kak cam trus feeling2 puteri dalam cerita itew uolss...

mamat thailand yang dalam tv tu pun ade..ensem..jadi putera dari negeri pahang katanya...mmg best...

kuar je wayang akak, kak bed n kak cam trus feeling puteri dan permaisuri dalam ceita tu...so cerita ni dr 5 bintang akak bg 4 bintang setengah...x rugi duit korang tengok...pandai tul orang thailand buat cerita sejarah..kalau nak harap filem melayu..cerita puteri gunung ledang pun x lom tentu dapat chalenge cerita ni...pendapat akak lah kan...ape pun akak bangga lah jugak sejarah melayu sikit x banyak di filemkan oleh orang thailand....

ha ape lagi...pi lah tengok....


Friday, 10 April 2009

"Jangan Tengok"

ari ni acara lepas geram oleh siti senduk....akak mmg geram gila semalam..kawan akak kak nita semalam call akak ajak akak ngok citer yang baru kuar...tajuknya ialah " jangan tegur".. akak ade dengar citer ni..so akak , kak nita n kak cam pi lah bertiga kat GSC ioi mall...


so masing2 x nak letak harapan tinggi sebab dulu waktu cerita congkak..kitorang telah di hanjengkan dengan cerita yang amat lah terpukimak sekali..cerita tajuk congkak yang hampeh itew patutnya di tukar kepada " rumah percutian ku ada hantu"..yang xde kaitan dengan congkak itew...

tapi kali ni lain uollss..mula2 start citer..macam seram..ala2 jangan pandang belakang gitew...bila nak masuk tengah..ceita ini mula menjadi hanjeng..dan semakin hanjeng dan seterusnya menjadi anjing sebenar...akak cakap ngan korang cerita slot keliwong kak tv3 tu adalah lebih seram di bandingkan dengan cerita jangan tegur ni...sakit betul hati akak...akak x dapat kaitkan ape yang jagan tegur tu...

mula2 akak ingat cerita dia pasal bila terbau or terdengar ape2 yang pelik jangan di tegur...and hantu dia ni dr saka ker ape ker..ini tak..mengisahkan nenek dia yang dah mampos turuskan harta iaitu gelang emas n tanah pusaka kat cucu dia..then makcik dia sentap sebab x dapat harta tu..then makcik dia bomohkan anak buah dia n bunuh dia..then pompuan tu jadi hantu...ya tuhan..jalan cerita n plot2 dia mmg hanjeng habisssssss....so ape kaitan dengan jangan tegur ..tu?...baik ko letak je tajuk dia "gelang nenek ku aku yang punya" ke..." makcik ku jelous aku dapat gelang"..ke....x pun ko tukat je tajuk tu ke "padan muka ko x dapat gelang nenek" ke..sebab itew lah yang di buat kan...

walau pun tiket ni kak nita yang belanja..akak terkesian lak ngan dia sebab terbeli cerita yang agak pukimawati ni...akak sarankan korang x yah lah pegi tengok..david teo tu propa habis...dah lah lakonan julia zigler n pier andre tu macam sial..dr cerita hantu trus jadi macam cerita " scary movie"..mmg betul..macam scary movie....

akak trus berdoa...oh tuhan ..menyesal nya aku tengok citer ni..maafkan akak kalau akak bakar panggung wayang ni...

semua dalam panggung tu semua menyesal..sial ade yang menangis guling2 lah sebab menyesal beli tiket ni uolss...macam mane lah kita nak sokong filem malaysia kalau cerita ita sendiri cam gampang..dr cerita seram menjadi cerita yang hanjeng..nak je akak bakar panggung wayang rasanya...x lah semua cerita malaysia cam sial..tp yang penting cerita yang ade kena mengena dengan David Teo ni..mmg cam haram jadah..berangan tau dia ni....kalau cerita yasmin ahmad mmg best..akak suka...

Ranking : Dari 5 bintang akak bagi -70 (negetif) bintang.... amacam ade rase nak tengok..


Tuesday, 7 April 2009

didikan si ibu berangan...

hey uolsss..ape kabar semua?..baik?..rindu akak x?..maaf le yer..beberapa hari lepas akak x sempat nak update blog ..al maklum lah banyak sangat undangan menyanyi..sibuk betul..malam menyanyi..siang lak menjahit...petang2 pulak menganyam tikar..buat bakul....sibuk tul akak..almaklum ibu tunggal macam akak ni mmg sibuk selalu demi sesuap nasi..akak ni anak (ikan) banyak..semua nak makan..mane nak sekolah lagi..mane nak beli baju, semua nak harap akak..cam ni lah naseb ibu tunggal uolss..semua tanggungan atas bahu akak..sebab tu anak2 akak sanggup jilat tapak kaki akak demi mendapat sesuatu..tp akak x manjakan anak2 akak ni...mane yang degil tu akak libas...

sorry yer akak sibuk menjahit uolss...x sempat nak update blog...

ok ari ni akak nak bercakap tentang "bahasa yang di gunakan dengan anak"..uolss semua ada anak?..akak pun ade anak gak..anak ikan..anak tekak..anakmata....bukan ape...ari tu akak ade pegi alamanda...akak pi lah kfc..tengah2 beratur ade lah satu couple ni ngan beratur gak dengan 2 anak..anak dia dalam umur 5 tahun ngan 7 tahun cam tu lah....

ngah sibuk beratur anak dia main lari2..mmg degil lah anak dia ni...then dengan perasan omputehnya mak budak2 ni speaking london.." kakak please sit down...dont run..what u want to eat my dear..mama will buy it for u?"...dengan muka blur dua anak dia ni balas " ibu royak gapo bu..akok dok fahe ..ibu royak lah bahaso melayu"...cam tu lah lebih kurang...yang penting anak dia cakap dalam lograt kelantan....sedehhhhhh!!!!

adoiiii...hampir pitam akak di buatnya...lantas akak pandang muka mak dia then akak senyum sinis...mak dia macam termalu pulak...yer yer je ko speaking london ..walhal anak ko tak paham..sah ko ni kat umah cakap kelantan ngan anak ko..ujung2 nak nampakkan kelas ko speaking depan orang ramai kan...sian ko...tu lah jagan berlagak..ko cakap je lah bahasa kelantan tu..x lah ko malu kan...

oh tuhan..pandaikan lah anak aku cakap inggeris..dia malu kan aku kat kfc td...

akak x kisah kalau ko kat umah mmg speaking ngan anak ko..x pun mmg anak ko paham bahasa inggeris tu..usah le ko berangan lebih..xde maknenya ko tu bila ko cakap inggeris ko tu nampak kelas...kalau ko speaking berabuk ujung2 xde sape paham x guna gak...nak cakap tu biarlah bertempat...konon nak berangan speaking sepanjang masa ni..ujung2 ko di hanjingkan anak sendiri..x ker ko bunuh diri pas tu..sian ko...

sorry ibu..adik hanjengkan ibu tadi...

rase nak je akak cercakan mak dia tapi sian pulak...rase nak je akak cakap.." bengong mu ni wei"..

Friday, 3 April 2009

soal jawab tentang pastic surgery

hye semua ...hari ni kita bersama Doktor Nurul Senduk untuk membahaskan beberapa topik yang berkenaan splatic surgery atau enjet mengenjet....so kita boleh bincangkan topic ini bersama ok...ok ade ape2 soalan pada doktor?

letih lah berdiri..i duduk kat lantai ek...

siti zaleha 61 tahun: Doktor ..nama saya kak leha..saya telah berumur lingkungan 60 an..adakah layak untuk saya membuat pembedahan plastic doctor..saya merasakan muka saya ni agak kendur..dan ape kah prosidur yang digunakan untuk menegangkan wajah saya...

doktor: kak leha...tahap umur tidaklah menjadi masalah untuk membuat pembedahan plastik..umur bukan lah penghalang..kalau ade ongkosnya semua leh jadi yer...ok kita kat sini x nak bincangkan hal ini dalam konteks agama..kalau bab agama sebut je pembedahan plastic pasti hukumnya haram kan...

kita tarik sampai tegang yer

so macam kak leha..saya tengok wajah kak leha tahap kedutnya mmg tahap maksima...bak kata tahap kedutan kak leha ni mmg tahap di pinggir2 kubur ni...bak kata orang tahap2 kak leha ni sebanrnya di pinggir sejadah je tempatnya..tp memandangkan kak leha ni tahap sedar diri amat kurang so kita boleh buat...kalau nak buang kedut mmg banyak..mau setahun saya kena bertapa untuk buang kedut kak leha ni..ape yang boleh kita buat adalah kita akak streach kulit kak leha sampai xde kedut..then kita buang mane kulit yang lebih tu..amacam boleyy?..then tegang lah kembali muka kak leha itew macam kulit epal gitew...so ade 5o ribu kak leha..kalau dah ade leh buat apoinment ngan saya yer...kalau takat ade 10-20 ribu baik kak leha pi daftar kat tabung haji pi mekah je lah yer...


nurul Jannah: wahai doktor yang comel...saya dah berkahwin dan suami saya selalu komplain kata tetek saya ni seiras dengan tetek kucing tahap kebesarannya..adakah boleh saya membesarkan tetek saya?

doktor : kalau ade duit semua leh dik non oi...ko nak besar mane..besar kelapa..besar tembikai..semua boleh...kalau ko rase nak implan tetek lembu ke tetek ko pun doktor leh buat kan..asal ko mampu..kalau ko nak buat tetek lembu..bukan ko leh netekkan anak and laki ko..jiran, pak mertua, anak jiran..semua leh ...

mari2 tembikai sekilo 3 hengget..mari2 murah2

Puteri ziyanti hemeed : saya berumur 25 tahun..saya rasa bibir saya agak nipis..boleh kah saya membuat pembedahan pada bibir saya doktor..bagi nampak tebal ala2 di sengat tebuan gitew doktor..

Doktor : orang kata bibir nipis orangnya romantic...tp ko ni spesis ape doktor x tau...kalau ko nak tebalkan bibir ko x payah bedah bagai..saya akan suntek bibir awak ngan sejenis cecair..lepas tu bibir awak akan mengembang 3 kali saiz asal...amacam excited x?...lepas dah tebal bukan lelaki je geram tengok bibir ko..malah lembu pun jelous ko ade bibir lebih tebal dari dia...


rokiah mat saman: saya adalah seorang pencinta haiwan..bak kata semua binatang saya suka..so saya nak adaptasikan muka saya kepada muka kucing kesayangan saya yang telah di lenyek lori tahun lalu..so doktor leh buatkan...



Doktor: oh awak..sape name td...mmm..x kisah lah sape name awak..saya bak membinatangkan wajah orang or menghanjengkan wajah orang ni mmg kepakaran saya no 1... awak nak buat muka awak macam kucing?..bolehhh...saya leh buat kan..kalau awak jadi buat nanti saya akan buatkan lebih skit....bukan setakat kucing je yang saja jadikan awak..saya juga akan buat bibir awak ala2 buaya..telinga ala2 ungka..and saya bagi percuma bonggol ala2 unta..then pasti bila orang tengok pasti tau u ni pencinta binatang..x yah cakap pun org dah leh tau...amacm pandai kan saya....


Rubiah 69 tahun : doktor saya bangkang kata2 doktor tu..saya rase kecantikan itu datang dr dalam..dan saya berpegang pada kata2 kak nita yang mengatakan dia cuma makan ulam2 dan amik air sembahyang je...tengok muka dia tegang cantek dan muda je...makan carrot banyak supaya mata terang sentiasa...

doktor: ko biar betul kak biah..ade yang aku bantai kang kejap lagi..saje je ko nak hanjengkan aku supaya semua client aku lari kan...ape pun saya pun kurang pasti..mungkin ianya benar...kebetulan pulak kak biah... kak nita ada kat klinik saya ni...ape kata kita tanya kak nita sendiri betul ke tidak..so kak nita bg tau sikit kak biah ni cam ne u jaga awet muda u kak nita...


kak nita : kak nita lebih banyak makankan ulam-ulaman yer..kak nita mmg mengekalkan makanan organic yer..untuk dapat kulit yang cantik dan menawan....kak nita juga banyak gunakan air sembahyang yer..sebab tu wajah kak nita berseri2 bak remaja 18 tahun kan..malah tegang sehinggakan kak nita ketawa, menagis or ape saja ..riak muka kak nita sama je...tengok lah kak nita ni..walau pun umur kak nita ni boleh dikategorikan sebagai manusia2 di pinggir kubur..tapi kak nita tetap sihat gitew...betul tak abang mahathir...


kak nita : bagi mata pulak kak nita makan carrot banyak2 yer...supaya mata kak nita terang..kak nita ade ladang carrot yer di las vegas dulu..ari2 kak nita membedal carot je..tengok lah mata kak nita ni cantik bundar..cantik kan...bahagian bibir pulak kak nita sapukan dengan bisa tebuan tanah....sebab tu terjueh je bagai nak gila..sexy kan..kak nita cadang lepas ni nak sapu bisa ular tedong lak..dengar2 tu teknik terbaru..pasti lebih tebal nanti...


Doktor: ko puas hati kak biah..ni buat aku nak naik hantu ni...amacam dah puas?..ape pun sape nak buat pembedahan tu sila buat appointment yer...ok lah doktor pegi dulu..ade orang nak operate buat telinga gajah ni..doktor begi dulu...ok kak bed u leh masuk bilik bedah sekarang.. kita akan mulakan pembedahan lahi 5 minit yer...

cerita pagi...

hey uolsss... miss me?...sorry lah beberapa hari x hapdet..almaklum lah akak ni busy wonyah..mmg awal2 bulan ni mmg busy uolss...xde ape2 akak nak cerita arini cuma akak nak cerita sikit pasal sekolah anak buah akak...

pagi tdi akak di call oleh kakak akak dan suruh akak anta anak dia pi sekolah..sebab abang ipar akak ada kerja luar ..so x leh anta anak dia ke sekolah...so siap2 dengan baju keje amik anak buah akak and then rempit ke sekolah dia...

bila sampai je kat sekolah tu akak tengok ramai anak2 ikan ke sekolah...elok2 ikan kat sini..ikan emas, ikan lumba2..kira ikan2 perhiasan yang lawa2 lah...ini sekolah ikan ke ape ni..comel..so akak turun kan dia then akak bg lah dia tambahan duit belanja kan..almaklum lah makcik dia ni kan baik..makcik katanya...

mase anak buah akak tu turun je kereta..kawan2 dia dah ade kat depan sekolah tu..lepak2..biase lah budak lelaki tingkatan 5..feeling2 dewasa kan...akak siap dengar budak2 tu cakap .." eiii tengok tu Zar**f naik kete ngansape tu..lain macam je aku ngok yang bawak kete tu..macam auww je.."...terkesima akak...nak akak cercakan ..budak2 pulak..tp comel budak tu..xpe akak maafkan...akak yakin bila dia dah abis SPM dan dah abis sekolah nanti ko mesti cari akak kan...awas...

yang akak pelik tu semua orang duk pandang akak?..kenape uolss...muka akak ni nampak bapok sangat ke?...akak pecah lobang ker uolss?...ke muka akak warok sangat?...masih2 terpikir ni..mmmm..akak dah pakai sarong lelaki pun orang masih dapat cam akak ni wanita istimewa...mmmm

bukan takat gadget yang canggih budak sekarang..perangai pun dah canggih...

dek ok jangan kan laptop canggih..zaman akak dulu kalau sape mampu beli komputer tu kira dah kaya sangat lah tu..komputer pun x tau guna zaman tu...

akak tengok budak2 sekarang pi sekolah bergaya dan stylo tul..zaman akak dulu semua skema je..sekarang ni semua dok bergaya dengan beg mahal..fashion2, kasut, gaya rambut, dengan sorang satu ade handphone...siap tu ade bawak laptop pi sekolah...hebat tul...zaman akak sekolah dulu skema je...almaklum lah akak kan belajar kat korea..lain le budaya kat malaysia ni...gitew...korea nya aku....

ini lah uniform sekolah akak dulu..bayangkan akak tengah pakai..santek kan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...