ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 7 November 2007

Persiapan open house ke umah kak Bed!

Ape kak bed nak buat open house?..ni yang akak suka ni..pasti meletop..ni nak kena cari sari ni..aku lah yang paling cantek nanti..awas kak bed tunggu kemunculan akak...roger n out!

bila kak bed sebut jerpasal dia nak buat open house kat umah parents dia...kak reez n kawan2 jadi x tentu arah di buatnya..yer lah kak bed ni orang ado2..so kalau nak datang umah dia semua kena vogue2 ...so akak pening dan x tido malam memikirkan ape yang harus di pakai di majlis gilang gemilang itew...adakah saree yang harus akak pakai atau lengga...yer lah temanya deepavali kan..sebab setahu akak kak bed ni ade kacukan india skit..bahagian percakapan dia..tu di beriya nak buat open house deepavali ni...

ape pun yang penting akak tau kalau open hous umah kak bed ni makanan yang di sediakan pasti lazat2..kak bed satu family ni mmg bagus...pandai masak.....pasti kembong2 perut kekenyangan nanti ....


Haloo u olls..kak bed nak ade kan majlis pesta muda-mudi..lets pegi uolls..deepavali ni..kehadiran wajib..nanti akak sewa gajah kita pi same-same..lets ke umah kakak gajah!

ewah pegi umah kak bed x nak ajak mak pun..awas..mak ngan kekawan akak memboikot ko kak bed jikalau tidak menjemput we olls

ni akak praktis pose untuk majlis kak bed..sebab akak tau pasti ramai jantan yang hadir..so kena lah buat latihan..canteknya aku...tp kak bed lg cantek...


lets dance together...uoll kita shopping !!! untuk majlis kak bed..shopping time...


nyah sudah2 lah ko sentap ngan kak bed tu..dia maafkan ko dah..dia kata yang lepas tu lepas lah..dia dah ok...di jemput ko pi umah dia deepavali ni..dia kata dia buat kuih batu ngan muruku khas untuk ko..kan favorite


So bagai nak gila lah we all nanti nak merentungkan diri..bagi nampak yenadei ni..so akak cadangkan kat sume pi kedai kawin devi kat tepi sungai tu untuk buat make-up...vanggga vangga!



so kak bed ade buat persembahan gajah x? ops lupa lak tahun ni tema gajah darat yer..tahun lepas yang gajah laut kan...


ke kak bed buat persembahan tarian moden india..ape pun akak nantikan kemunculan kak bed ni...

gajah ni akak sewa untuk ke majlis kak bed..ade ker tuan dia nak photostat ic n lesen memandu..dia kata prosedur sewa gajah..akak sewa kak bed dulu xyah pun...

so di sebab kan kak bed ni nak kan tema deepavali sangat..so akak cadangkan kat kawan2 akak yang jantan2 pun pakai sari..bagai nak gila dorang fitting sari..melebih pulak dr yang bapok2 ni..cam ner tu..pening kepala akak ngok..macam2 warna....yer lah kak bed kan garang..hei hati2 uoll..ingat tau..kalau gajah dah mengamuk habis kita sume..so sila ikut tema ok....


so tak sabar sarenya akak nak pegi umah kak bed esok...tunggu kehadiran we all tau kak bed....

Let's SHOPPING Uollss!