Wednesday, 16 August 2017

simple makeup macam Tunku Tun Aminah

uollsss akak nak tanya ni...

Apa itu natural Beauty?... kalau nak tau natural beauty tu macam akak lah... semulajadi cantik..kannn

bukan apa , rentetan majlis perkahwinan diraja Tunku Tun Aminah yang di katakana mekap nipis dan lite je. tapi tetap wow.. menampakkan kecantikan dia .. tanpa eyeshadow pelangi, tanpa bulu mata che ta dan tanpa blusher yang merah ibarat di lempang...

ramai yg kata.. mekap macam ni lah simple.. next time kawen boleh mekap simple je cam ni...


nak di ingatkan disini Tunku sememangnya di anugerahkan wajah yg flowless dan cantik.. tengok sajalah bonda tunku yg sememangnya di ketahui amat jelita kan..maka kecantikan itu di wariskan ke anakandanya.. so bila tunku mekap lite2 pun tunku tetap cantik..

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 

Tuesday, 15 August 2017

jenab, kiah, leha kagum dengan Royal wedding

assalamualaikum uollss...

semalam  kecoh kak kiah kak jenab tentang perkahwinan Tunku Tun Aminah anakanda kepada Sultan Johor. Semua orang puji dengan busana yg simple Tunku Nampak lebih cantik menjadi raja sehari. kiah terkesima istana kaca sekali lagi dengan keindahan perkahwinan itu.

kak senah bagi tau yg x tercapai akal dia bila rekaan baju nya sangat simple tetapi Nampak cantek dan masih lagi menampakkan Tunku sebagai kerabat di raja. Pasangannya pula hanya mengenakan baju melayu Johor sebagai baju hari bahgia. lagi lah senah garu kepala.


CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA

Monday, 14 August 2017

uollssss wajib tonton..

hey uollsssss..

today kak senduk nak cerita sikit pasal movie yg kak senduk tonton semalam... rasa macam nak tonton movie..kawan akak sibuk ajak tengok cerita Anabel..

tapi akak macam serik lah tengok cerita hantu omputih ni.. kadang tu merepek dan agak hanj... so akak scrol2 lah FB.. semua sibuk cerita pasal satu cerita Thailand ni... x pernah dengar pun..and macam xde preview pun kat mana2...



tajuk dia "BAD GENIUS"...tajuk pun najwa2 latip je kan...tapi semua duk puji bagus2..ada lah yg kata bg 10/10 lah ..ada kata 20 bintang lah.. yer yer je uollsss kannn...
 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 

PRODUCT REVIEW : G'Beaute Skin Care Series

hi uollsss happy Monday...

today akak nak review and memperkenalkan produk skincare yg amat bagus sekali.ia di perbuat dari asas cendawan yg mempuntai 1001 kebaikan bukan saja pada tubuh badam..malah ia juga menjadi agen anti menuaan untuk kulit uollsss..

yang penting uollss segala research dan pengilangan di buat di Malaysia.. so kementerian ke sedara mara dia don't worry..lulus...

anda pernah dengar GANO?... yess.. cendawan merah.. sekarang syarikat ini telah memperluaskan lagi kepakaran mereka bagi menghasilkan skin care yg sangat baik dan amat bagus..

Baru-baru ini, Pakar Dermatologi dan Kosmetologi Perubatan mendapati bahawa Ganoderma lucidum atau nama lainnya cendawan merah boleh bertindak sebagai agen anti penuaan yang sangat berkesan untuk peremajaan kulit dan dapat meningkatkan metabolisme kulit agar lebih sihat dan lebih cantik.

Oleh itu, siri penjagaan kulit G'BEAUTE telah dibangunkan hasil daripada kajian yang dilakukan oleh pakar.  Siri penjagaan kulit G'BEAUTE telah dibangunkan menggunakan teknologi moden produk penjagaan kulit dari Perancis bersama dengan kombinasi tumbuhan semulajadi dan ekstrak Ganoderma lucidum.


Ia adalah gabungan sempurna dan sesuai untuk semua jenis kulit.  Kualiti yang sangat baik dari G'BEAUTE berasal dari kolaborasi kepakaran pengeluar produk penjagaan kulit terkenal di dunia dan mereka dihasilkan di kilang Standard Antarabangsa dan dengan pengiktirafan Good Current  Amalan Pengilangan (cGMP).

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA

Friday, 11 August 2017

Kuala Lumpur 2017 29th Sea Games

uollsssss akak exited uollssss

sekali lagi Malaysia menjadi tuan rumah untuk temasya bertaraf dunia. Kuala Lumpur 2017 29th Sea Games. di sertai 11 negara2 Asian yg akan bersama bertarung bagi mendapatkan pingat bagi acara sukan yg hebat.. mungkin acara ini tidak sebesar kuala lumpur commonwealth games 1998 tapi ia cukup memberi impak besar kepada Negara kita ...selain tu temasya ni berlangsung juga 9th Para Games 2017
 

so tahun ni akak bercadang nak tonton acara pembukaan di bukit jalil pada 19hb ni uollsss..so akak letakkan beberapa detail tentang acara berikut...

 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 

ini serius uollsss

salam jumaat uollsss...

hari ni post akak agak serius yer..

akak sedih uollss bila Malaysia di kejutkan dengan berita seorang bapa sanggup merogol nak meliwat anak kandung sendiri..


 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...