jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 20 March 2014

Rahsia Kechantekan Nenek Kebayan

hey uollsss... pekabar uollsss...akak di sini juga turut berdoa agar kapal MH370 berjaya di temui dan semua dalam kapal tu selamat. banyak spekulasi yang akak dengar..x tau mana nak percaya.. yang akak boleh buat cuma berdoa semoga mereka semua selamat.

ari tu duk gatal google2 ..saja duk tengok gosip2 retis..then akak terjumpe dua produk ni.. ..lantas terbeli dua produk ni... so lets akak cerita...

uollsss... pernah tak ada masalah whitehead and blackhead kat muka...mmg lah kat muka kan..kalau kat lutut tu nama dia ada..kerak...akak mmg banyak gila whitehead kat hidung dagu n tepi bibir.. mmg keji sangat lah..kalau orang tengok muka akak cam hazab gitew...

macam2 akak dah cuba..x hilang jugak..sagat, cakar, lempang, pijak semua akak dah buat bagi menghilangkan masalah itu..x boleh jugak..masker bagai semua akak dah guna tapi x hilang gak...kulit akak ni kalau gosok lama sikit nanti melecet.. maklum lah kulit anak dara sunti kannn.. lain lah kulit korang tebal cam biawak...

so cari punya cari jalan penyelesaian...tetiba mak akak cakap zaman dulu mak akak guna putih telur je buat masker...ada vitamin kata mak akak..oh giteww... then nak di jadikan cerita kawan akak si Husna Huda Rasul tu promote le satu produk kat akak..namanya Egg White Masket Peel Off.. kebetulan lah gak kan...


yer lah uolls.. umur akak ni nak masuk 23 tahun (walau)..so kena lah jaga supaya kejelitaan akak ni masih kekal setaraf wajah Memey Suhaiza... katanya

so akak cuba lah...mmg ok sangat...

jangan gila2 uollsss..dulu putih telur ni kawan akak letak kat rambut tau... ganti gel rambut katanya...kalau dah letak kat rambut bila kering ..tu dia..keras cam batu..bila kena ribut tetap stay put ko...tapi bau dia hazammmm... lepas tu tetak kat rambut....jalan lak tengah panas..muka berminyak...makanya terhasil lah telur goreng kat dahi..hazabbb..

akak takut gak nak pakai takut masker ni bau hanyir kan..tapi x..wangi..n super easy to use. sapu je biar kering...

tapi akak x pakai terus uollssss... first akak amik wuduk..gituhhhhhhhhhhh... then akak wap kan muka bagi terbuka pori pori manja akak kan..so senanglah whitehead tu nak tercabut..pada siapa yang muka tu bermasalah or mmg tahap kulit hazab x dapat di selamatkan kan..bolehlah rebus muka uollss dulu bagi empuk..kalau masih x terbukak pori2 tu...ko doa je lah supaya keajaiban berlaku yer....x pun leh suruh tok bomoh satu malaysia tu bagi lempangan buaya kat uollss bagi berterabur whitehead tu...


then ko tonyoh lah masker tu satu muka...ratakan then biar kering...dalam 15-20 minit cam tu.. then kupas le pelan2..ko leh nampak whitehead lumba2 nak kuar dr muka uolls yang waruk tu... maka cantik lah muka tu sikit..dari skala monyet leh lah naik ke skala anak patung skit...kira ada perubahan lah tu..kotoran juga ikut terlekat kat masker..

menurut kawan akak ..kalau nak best result..pakai 3 malam berturut2..

tapi akak pakai selang sehari..alhamdulilah kurang whitehead aku sundel... nak kata hilang terus tu xde lah..masih ada sikit2 tapi kurang..so kena lah pakai selalu...harap muka akak licin lah lepas ni bebas whitehead...

uollsss masker putih telur ni untuk kecantikan luar je..di bahagian luar...

mur mur je uollsss harga dia RM 25 je termasuk penghantaran. sapa nak leh lah pi FB Husna.

atau kol je husna kalau nak beli. 011-33067200


bahagian dalaman juga uollss kena jaga tau..kalau nak kecantikan dalaman dan luaran sekali gus uollsss kena lah makan supliment


mungkin juga sbb whitehead akak tu berkurangan sbb akak duk minum Ephyra... akak duk google2 apa produk kesihatan yang bagus.. bukan nak chantek sangat pun cuma nak bagi sihat dan bertenaga.. godek punya godek aku jumpe blog ni...

http://cantikbersamaephyra.blogspot.com/ 

Akak tengok nama dia Ephyra... apa ni what is this..akak ngok lah tercongok jadi duta si Memey n Norman hakim..trus akak ter inzal tengok norman..gitu...

rupanya produk ni mmg bagus..ramai dah duk telan ..akak yang bangang ni je x tau... banyak perempuan2 cantek makan ni rupanya...bukan tambah jelita..tambah mantap uollsss

uollsss nak cantek kena lah cuba macam2.. akak pun nak chantek gak...

selain wuduk yang sempurna ..kenalah makan supliment..kalau nak makan ulam ulaman je mana boleh..uollss ingat perempuan cantek kat luar sana tu cantek semulajadi ke..mungkin ada satu dua je yang yang mmg semula jadi cantek..yang lain muka cam blakang kuali je...sebab tu lah diorang makan suppliment ni..trus ko...jadi bidadari...

ko hengat ko doa je tanpa usaha ko leh tetiba cantek...

sorry yer akak kategori yang semulajadi cantek... kalau akak makan ni just untuk tambah kecantikan..gitew.. (perasan ko senduk..muka cam tiang jamban...)

entah akak x kenal ni sapa..pengasas dia kut..chantek pompuan ni
ok bact to Ephyra ..akak baca kalau makan tu lain orang, lain lah keberkesanan dia.. ada yang kulit cantek..ada makan jadi putih, ada makan jadi bertenaga.. ikut orang tu...akak tengok dia mmg cantek orangnya berkat telan Ephyra ni...

dalam kepala otak aku satu je...chantek n sihat... meletop...

Ephyra ni bukan untuk pompuan je..lelaki pun boleh..pada sapa2 pondan or jantan2 yang menjaga kecantikan tu leh lah cuba ni...x yah cucuk kolegen bagai uollsss.. makan ni je...mmg berkesan uollss..ada tu akak google ..pakcik2 pun telan...kelas ko pakcik...

sebab nak cantek punya pasal akak pun cuba lah ..macam2 produk dah aku cuba..kalau x cantek gak x tau le kan.

yer lah uollss..makan sepeket dua mana nak berkesan kan..kenalah makan dalam tempoh dia..

setakat akak makan seminggu ni.. akak trus terkesima istana kaca...oh gitewww....akak rasa kulit akak macam ok..kurang kusam...nampak lain lah skit...muka kita kita tau lah..oh gitew...kurang berminyak.. rasa can chantek je..walau...nak tau lebih lanjut kenalah makan sampai habis kan..

sapa yang berkulit kusam tu leh lah makan ni..dr korang trus kusam cam kain buruk..baik korang cuba..so akak cuba lah mana tau serasi kan...tut tut mmg serasi....

just nak share dia punya khasiat...akak terkesima uollsss isi kandungan dia kolagen...ohhhhh tidak..bukan ke akak pernah hanjengkan permakanan kolegen runput laut tu dulu...

tapi uollss ini campuran ..bukan uollss nak kena ragut bagai..ko telan cam air...so ini terkecuali ok..opsss

1.Memperbaharui

·        
 Kolagen
- Menyokong struktur kulit untuk memperbaiki tona kulit, keanjalan, tekstur dan membantu anda kelihatan lebih muda
-Membantu melegakan kesakitan tulang dan sendi, dan menguatkan rambut dan kuku
Menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan, mengekalkan keanjalan kulitmengurangkan kedutan dan  garis halus dan seterusnya melambatkan proses penuaan.

2. Melindungi

·         Acai Beri
·         Akasia Gam
·         L-Glutathione
·         Astaxanthin
·         Acerolla Ceri
·         Ekstrak Bunga Marigold
·         Serbuk Tomato
·         Superberi

 - Melindungi sel-sel  terhadap proses pengoksidaan yang merosakkan yang menyebabkan pertambahan melanin pada kulit (pigmentasi )

-Mencipta proses putaran antioksida , iaitu satu proses di mana agen antioksida bekerjasama untuk memaksimumkan pembaharuan sel-sel baru yang sihat dan melambatkan proses penuaan.
melindungi anda terhadap tekanan pengoksidaan yang menjadi punca utama penyakit-penyakit berbahayaseperti penyakit jantung, kanser, arthritis dan lain-lain.

siyes akak cakap..akak dah cuba macam2 produk kechantikan demi untuk mengekalkan keremajaan kulit serta kekal kelihatan anak patung walau apa jua...banyak2 produk..Ephyra ni rasa paling sedap..rasa oren cam oren Peel Fresh tu..sungguh..

siap mak akak sempat lah copet sepeket dua..mak akak cakap sedap..then pakse akak belikan dia... 


nanti dah dua minggu akak bg tau apa perubahan dia lagi...harap2 akak jadi cantek cam memey..then akak leh rampas norman hakim dari dia...

Kelebihan EPHYRA
·         Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
·         Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
·         Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
·         Formula anti penuaan yang berkesan
·         Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
·         Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
·         Melancarkan system pencernaan dalam badan
·         Mengurangkan kadar kolesterol
·         Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
·         Meningkatkan system imunisasi anda
·         Mengatasi masalah imsonia
·         Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme
·         Melegakan sakit dan radang sendi
·         Menjaga kesihatan kardivaskular
sapa nak cuba Ephyra ni leh lah pi blog ni... sambil membaca tu leh lah kita menjaga kesihatan...
so far aku duk servey lah produk ni..kat blog pompuan ni lah yang paling murah..harga dia mmg ok..yg lain tu ada jual gak tapi..mahal uollsss.. cuba lah tengok...

semua ni hasil terjahan akak ke blog ni..

 http://cantikbersamaephyra.blogspot.com/ .  kat situ semua cara nak makan,...bukan je nice..muka meletop uolsss. cantek...jelous tawwwww....

Friday, 7 March 2014

Sundali Sebenar

hey uollsss.. meriah ke tidakkkk

ramai suruh akak komen tentang kes ni..si hotmama hentak2 kaki suruh akak tulis..


hey sekarang panas betul kisah trending pompuan aurawhite ni kat mana2.... rata2 semua duk keji dia.. 
heran akak sekarang bila menyundalkan diri itu di anggap x salah dan menjongket ngan suami orang itu perkara biase... x malu lak tu .. yang penting...

" bila ko dah menggatal ngan laki orang pastu ko suruh bini orang tu mintak maaf".. pompuan aurawhite hilang akal ke apa... yang penting buat sidang media ni..berani mati ko ek..

kalau difinasi jalang sebenar mmg ko leh pegang lah... " mmg jalang of the year lah"

ok lah cam ni... bila ko berstatus belum berkahwin... then ko bercinta ngan laki orang... itu x salah.. tapi orang akan cakap ko perampas lah... tapi kalau lelaki itu berkemampuan  apa salahnya kan... 

TETAPI bila ko pulak p menjongket sambil pelok2 sakan... Buat2 manja ...bercuti bersama bagai..siap declair jantan tu duda sedangkan dia masih beristeri ... malah mengecam orang lain mengatakan apa yang dia buat betul dan x salah..dan tindakan dia bukan tindakan perampas... sesuci aurawhite.. maka itu semua adalah definasi JALANG sebenar...x gitew jemahhhh....

kalau nak ikut retis kat malaysia ni..mmg banyak yang merampas...tapi apa cuba si aurawhite ni nak nyatakan...

yang paling vinatang sekali..buat PC kata suruh bini orang tu mintak maaf... x ke hanjeng tu.. 

uollsss si aurawhite ni mmg sesuai di jodohkan dengan jantan lahanat.... kita kan di pasang pasang kan.. maka pasangan perempuan jahat ni adalah ngan jantan hauk ni lah.. dah lah hauk.. perangai cam cibai...

wahai cik bini .. x yah lah ko tunggu lagi..cerai lah cepat.. dr ko di kaitkan dengan drama laki ko ngan si aurawhite tu.. ko cerai abis cerita.. tuntutan fasak.. lepas tu saman sampai miskin..then kita tengok pompuan aurawhine ni nak x lagi ngan laki ko...

hey pompuan aurawhite... sekarang ko tengah cantek.. ko tunggu lah masa rupa ko tu dah taraf nenek nenek nanti,,, baru ko tau langit tu tinggi ke rendah... 

dah la ko tu belakon pun suam kuku.. x lah hebat mana pun...lepas tu nama ko naik sbb rampas suami orang...nama ko di kenali sebab kehebatan kau menjadi prampas

ko x payah nak feeling ustazah yer... 

cuba lah kalau jantan tu cuma ada kereta kancil 660.. keje jual air tepu tepi jalan..adakah ko akan menjalang sebegini rupa wahai gadis aurawhite?

ko tengok statement si aurawhite ni...



si aurawhite ni mmg mengamalkan konsep biar muka laki tu hauk..tapi duit berkepok... hauk pun hauk lah janji bf i kaya...

mungkin jantan gatal ni mmg dah ada problem ngan bini dia..nak bercerai..tapi masalahnya dia lom cerai.. then yg orang menyampah tu..ko duk tayang menjongket ngan jantan tu...pelok2. yang penting siap kata p bercuti bukan berdua tapi reramai... kita x nampak..tapi tuhan tau yer

ada permainan disitu kan...... lepas tu ko kata ko x salah.. 

hey pompuan... salah tetap salah yer...pastu kat fb ko leh cakap.." adat manusia ada yang menyokong ada yang masa tak. saya mohon maaf pada semua"... heyyyy suci je bunyi ko yer... 





apa lah agaknya riaksi keluarga dia ek..adakah bangga..adakah memberi tepukan gemuruh...adakah menyokong

tu lah... akhir zaman kan..."bila sundal mengatakan menyundal itu tidak salah"

akak harap ko kawin lah cepat ngan jantan ni.. cepat lah ko tutup kes ko ni...lepas tu jangan marah lak kalau satu malaysia doakan ko kena tinggal ngan jantan ni lak..

sekian terima kasih


Thursday, 6 March 2014

xde duit x yah feeeeeeeling !

hey uollssss... cantek x ari ni...

semalam akak jumpe BFF akak si Hotmama... saja lepak2 gugurl lepak night katanya.. dia singgah lepas anta anak dia p tusyen ngan cikgu nora...

Arini dia free skit sbb semua kek dah buat katanya...then dengar lah keluh kisah dia tentang customer yang order cake ngan dia..ada yang bagus ada yang lahanat uollsss

gini ceritanya.. kalau uollss nak tempah kek yang bombastik kena lah dengan herga nya yang bombastik uollsss... kekadang tu ade gang manusia2 yang feeeling order cake ..nak itu nak ini cerewet n kurang ajar pun ader uolsss...

nak beli barang makan ni..tapi makian cacian pun dia bg skali...

setiap kek ..harganya berlainan ikut jenis le... susah buat mahal le..kalau yang biase2 tu mur mur sahaj lah uollsss...

ini tidak ko nak letak coklat..nak letak buah..nak foundant..kak cheese..tapi nak harga murah..heyyyy ko suruh lah mak ko buat sendiri... kalau kau bangang sangat nak buat kek sendiri...tempah..sediakan duit...kalau bajet ada sikit beli je kek dah siap kat kedai kek sana sundel....

bak kata hotmama..customer dia yang paling feeeeeeeeeling hidup adalah customer yang nak tempah kek untuk harijadi anak pertama... maklumlah baru ada anak satu...

kalau nak tempah tu mmg boleh..tapi semua permintaan yang merepek meraban harus di maki dengan jayanya yer...

contoh permintaan yang mintak di kahakkan kat muka adalah : 

1) nak cheese cake, nak letak penuh..nak letak coklat meleleh..tertenggek..terjunam.. nak letak buah strawberry n buah mahal sahaja..nak saiz besar..tapi budget sedehhhhhh... bila kata x boleh...si sulam pula dengan kata cacian... 



ulasanya : hey bangang..kalau x de budget beli cheese kek kat giant ko lempar je buah pelam atas kek ko tu sudahhhhhh...letak linin besar..sudahhhhh.. ini ko nak macam2 lepas tu kata mahal...ko henggat tukang buat kek tu bela lembu sendiri..perah susu buat cheese sendiri?.. blakang umah dia ada kebun strawberry?.. ko henggat tukang buat kek tu ada ladang gandum sendiri..giling gandum buat tepung sendiri?...

semua tu kena beli bongok..ko hengat dia lepar je atas meja tepung bagai tu trus jadi kek?... ko akal ade x...hanjeng sangat perangai...

2) " akak ni birtday anak saya yang pertama..turn 1 year old"..saya x nak kek tu manis tau..sebab mmg saya x nak ajar anak saya makan manis...saya nak kek tu foundan.. atas kek ada figura baby, kasut, bear, botol susu..saya nak buat dari fondant .. lepas tu saya nak letak bla bla turn 1 year tu kat tepi.. lepas tu saya nak cantek tau kak.. sedap..yang penting jangan mahal yer kak...budget saya bawah 100 yer kak..


ulasannya: jawapannya adalah..KEPALA BAPAK KO !.. ko senaraikan bagai2 .. lepas tu ko nak murah..ko ni bodoh ke hapa ...lepas tu x nak manis... yang nak kana kek ni ko ke anak ko ni..ujung2 bila kita cakap cam tu harga mahal dia leh ak cakap " ala kak ..mahal nya yang nak makan saya bertiga je..saya ngan suami n anak".. nampak tak permainan di situ...

akak tau ko exited dapat anak..anak ko birthday pertama..tapi permintaan ko ni mintak dikentutkan dalam mulut ko...vinats sangat..

kaedahnya macam2 lah perangai orang ni..mmg lah orang cakap " customer is always right"...benda nak makan kita jangan berkira sangat kan... tapi kalau permintaan ko cam hanjs... harus ko di kaki kan dengan kaki yang terpijak taik ayam lencong yer...

kalau nak yang melampau2 tu..sediakan kan lah duit yang cukup..kalau ko tau ko dintis beli je lah roti gardenia letak lilin..sudahhhhh

opsss..terlebih sudahhhhh

Monday, 3 March 2014

uollsszz mmg hanjelina sangat tauuuu

haiyooooo uollsssszzz melahar akak nampak...

yang melahar komen x letak nama lak tu... apa pepatah berbunyi " ibarat hanjeng memakai sarung" sebab takut di cerca hanjeng terpakse rahsiakan identiti kannn...puiiii...


sorry uollss..i bukan hanjeng..i biawak komodo


hanjs sangat tau...cam ni lah akak nak cakap...sapa nak pakai or beli..sila beli ..kalau uollsss nak kahakkan pun sila kan.. duit korang kan.. sapa ada duit lebih hasil goyang tetek tu leh lah beli.. kalau korang tahap miskin asnaf..tunggu duit zakat..lepas tu beli..x gitu jemah oiii

akak bukan apa uollsss.. akak tolong orang...orang baru nak mula niaga uollsss kita tolong lah promote kan... 

tapi kalau akak nak hanjeng kan produk sebab x keberkesanan dia.. macam produk2 akak leh list kan...yang akak promote ni..kira ok lah..x lah menggunakan iklan jelir lidah atau primadona sikit lagi nak mampus pakai kebaya tu...

ni kira ala2 jus epal ni..kira ok lah tu...

kalau dah tahap jual pil mutiara ketatkan faraj dan dikaitkan dengan kisah dongeng maharaja cina merodok gundiknya x sudah2 tu... itu dah tahap hanjeng yang memakai sarung hanjeng yang lain...

uolllsss kalau uollss nak suruh akak promote produk yang hanjeng2..mmg lah jawapannya tidak..ini produk2 tahap najwa latif (biase-biase saja) tu leh lah akak tolong sikit2..tak gitue...bantu orang melayu uolsss

walaupun blog akak ni sendu sedikit sbb malas nak update..adagak manusia yang masih percaya ke glamouran akak yang walaupun ini mampu memberi sinar serta Nur pada produk yang diorang jual...

korang ni mmg tau..dulu aku jual barang baby ..ko cakap aku jual sampah kan...dah aku tutup kedai..pekop muka ngan bantal nangis 4 minggu tanpa henti... akak ni nampak je mulut lahanat..tapi hati aku ni suci cam gadis baru pertama kali datang haid tau..suci..

ooooo masing2 pakat menghanjengkan aku yer..awassssss... akan aku kumpul semua testimoni segala bagai sabun beras, sabun serai, pil rapat pil kecikkan itu ini..awasss akan ku hanjengkan secara pukal...

akak tau uollsss yang x pakai produk cam ni mmg uoollss dah mmg cantek... hasil buatan nya elok..mak bapak korang dulu bekas ratu cantek ... lahir2 je di sambut dengan kain kuning.. slalu di mandikan ngan air yasin..sebab tu bula besar kulit mulus...suci..terpancar nur nya...

elehhhhhh akak tau lah yang komen tu semua muka hauk..kalau betinanya gemok..berkerak..muka herot ke ufur timur..tapi feeling cantek kannnnn...sama lah gak ngan pondan2 yang coverina tu..gitew....

ok lah cam ni..akak bukan apa..niat akak cuma nak tolong sundel..kalau ko rasa nak mintak tolong pun boleh... dari aku melakukan aktiviti rukuk di pinggir jalan baik aku tolong promote barang orang kannnn

ok lah banyak sangat kata2 nista akak dah lempar kan ni.. lupa lak sekarang akak dah berhijap penuh.. xleh laser sangat nanti abg aji i marah... ok lah uollsss..

semoga uollss cantek selalu dan suci murni dengan hasil wuduk anda

cau cin cauuuuuuu

Thursday, 27 February 2014

Hey jemah..Lets cuba Medina Nutri ShineWhite

hey uollsss...

cantek ke tidak?.... ari ni akak nak promote satu produk yang kalau ko x cantek leh jadi cantek..katanyaaaaaa... akak yakin semua nak cantek kannnn

konsep nya di sini adalah kecantikan dalaman... the beauty come from within gitewww.. baru terpancar keluar...

dengan bangganya akak memperkenalkan  Medina Essential Nutri Shinewhite


haaaaa... nama pun dah melets uollsss.. revitalize & rejuvanate gitu... uolsss ini bukan main2 tau..ni betul2 punya ni...

Produk ini adalah 100% buatan tempatan dan di jamin halal. Muslim produk gitu. 

Nutri ShineWhite berperisa Epal, memang sedap. In Syaa Allah uolsss pasti suka. kalau akak suka mustahil uollss x suka kannnnn

akak sendiri suka minum dengan air sejuk. Yummy... bukan macam ubat2 yang lain uollss..rasa epal..masam2 manis... produk lain tu rasa cam pelik hanj hanj sikit kan..tapi ni mmg sedap...meletop gitu..kannnn


sorang yang mula telan nutriwhite ni kata semuanya lembut dan halus. Dari hujung rambut hingga hujung kaki. WOW! Apa makna tu???.. bukan lembut pondan uollss.. kulit, muka , rambut, tangan, kuku..dan segalannya...

memeng heloks uollsss....

Cara nak telan senang je... ini caranya..

1) tuangkan kedalam air sejuk/suam 200 ml dalam shaker..ikot suka ko lah nak sejuk ke suam..jangan menggelegak sudah
2) Goncang shake.. bg larut
3) then telan..opsss..Sebelum minum tu niat kat allah contohnya " Ya Allah ko cantikkan lah muka aku yang bisa ular tedung ni ..ko putihkan lah kulit aku yang kuali ni jadi snow white, ko sihatkan lah badan aku ya allah".. ikhtiar n doa namanya tu...jangan lupa lepas minum..cakap Allhamdullilah yer

boleh di minum pagi sebelum uollss mencekit apa2 atau malam sebelom membuta.. sehari sekali je uollsss.. cukup khasiat dia walau sepeket je tau

yang penting boleh di minum oleh semua orang..laki dan perempuan.. pada yang feeling pompuan n feeling dia jantan pun leh telan.. xde masalah uollsss..

ramuan nya berasaskan makanan yang disebut dalam Al-Quran..moga khasiatnya memberi manafaat pada tubuh kita.

Nak tahu? kenalah cubakan... apa lagi click je trus kat FB Nutri Shinewhite tu sekarang...

cepat clik...kalau aku dah makin cantek.. meletop bagai nak gila nanti jangan lak tanya lak " cantek kak senduk..pakai produk apa?" ... jawapan nya apa lagi uollsss... jangan gila2 hotmama pun pakai tau...jangan cakap aku pakai camera365 lak yer... no no no uollsss

kalau uollss nak tau khasiat produk Nutri ShineWhite. Produk ini adalah "botanical collagen drink'" yang berasaskan pemakanan yang terkandung didalam Al Quran. 

Antara yang terkandung didalam produk NutriShineWhite adalah habbatussauda, madu, buah tin, kurma, kismis, buah delima, biji aprokot dan banyak lagi. Setiap satu bahan- bahan ini mempunya khasiat yang sangat istimewa. Contohnya buah delima dan buah tin. Ini adalah buah- buahan yang disebut didalam Al Quran. Bilamana, buah tersebut disebut didalam Al- Quran pasti sememangnya sangat istimewa. 



Bahan- bahan natural yang terkandung didalam NutriShineWhite tersebut bukan sahaja sangat istimewa, bahkan memang terbukti secara saintifik dan telah dikaji diperingkat nasional dan juga peringkat antarabangsa. Contohnya kajian mengenai biji aprikot yang terkenal dengan anti- kanser. 

Memang khasiat #NutriShineWhite ini tidak boleh disangkal lagi. Dengan menggunakan bahan- bahan yang berkualiti, natural juga TERBAIK, In Syaallah, memberi manfaat kepada perempuan dan lelaki untuk meningkatkan tahap kesihatan dan juga kecantikan secara amnya. 


produk ni akan di lancarkan pada 1 mac ini secara rasmi nya. So uollss bertuah tau sbb dapat info awal tentang produk ni..baik uollss beli cepat..sebelum kiah , tipah jenab beli dulu dari uolsss... so kalau produk ni meletop kebabom nanti jgn menyesal kalau x cuba.

alah uollss produk ni harga nya mmg berpatutan sangat.. kalau nak tau lebih lanjut boleh lah uollss lawati facebook official  Nutri ShineWhite ni. tanya dia bapa reganya...jangan lupa like tau...kalau ko x like siap..akak bantai korang.

kalau uollss nak tau harga leh PM di facebook tu.. ala x susah..click2 je uollsss... perunding profesional Medina Essencial akan sedia menjawab segala pertanyaan uollss.. pertanyaan yang berunsur vinats dan tidak berilmiah adalah di larang uollsss...

Bukan itu sahaja uollsss... sapa yang suka meniaga tu leh jadi stokis jugak ..semua maklumat dah ada di FB Nutri ShineWhite... ha apa lagi..terjah lah..

ini ha rupa kotak dia...cantek kannn


di dalamnya terkandung 30 peket Nutri ShineWhite dan sebotol shaker..


berikut akak lampirkan gambar produk dan segala bagai yang berkaitan...

ops sebelum tu click sini dulu uollsssszzz 












khidmat masyarakat ini dibawakan oleh 

Wednesday, 26 February 2014

lets uollsss ...larian amal Kolej Kedua UPM


hey uollssss.. pekabar..

sapa kat sini suka join larian amal.. di sini akak nak war war kan..
satu larian amal akan di anjurkan oleh Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia 



Larian ini bertujuan untuk mengumpul dana untuk di salurkan ke Rumah Bakti Nur Shaheera Cheras. Lets lah uolllsss.. sambil sihatkan badan sambil membantu rumah kebajikan yang memerlukan.. fee dia tak mahal uollss cuma RM30 sahaja seorang.

anda juga akan dapat T=shirt penyertaan, goodie bag, runing kit, sarapan pagi dan sijil penyertaan. jom ramai2 bawak satu keturunan uollss turun lari2 manja sambil beramal.. kan bagus kan ...

Larian ini akan di adakan pada 9 Mac 2014, jam 6.30 pagi. 
Dari kita bazirkan duit kita ke tempat lain..baik kita bersukan sambil beramal..badan sihat dapat pahala...

jika anda berminat boleh lah menghubungi En Radhi di talian 013-2059795 untuk pertanyaan dan pendaftaran.

berikut akak sertakan butir lengkap.

LARIAN AMAL RUN FOR LIFE
Venue: Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia
Jam : 6.30 pagi
Yuran Penyertaan : RM 30

kategori.
1) lelaki : 10 KM / 1 jam 30 minit
2) Wanita : 8 KM / 2 Jam

Hadiah
Kategori Lelaki
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200
-Medal ( 27 unit after first 3 winner ).

Kategori Wanita
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200

-Medal ( 27 unit after first 3 winner ) 

Running Track 

Pada hari tersebut juga PC Fair juga di adakan di lokasi tersebut
Bayaran hendaklah dibuat sebelum pendaftaran atas talian.

Payment should be made before online registration.
No akaun : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)
Account no : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)

pendaftaran akhir adalah pada 25 feb tetapi telah di lanjutkan sehingga ke tarikh yang di beritahu kelak.. so daftar cepat

borang penyertaan boleh di dapati di 

peta disini



lets lah kita sama2 membantu pada yang memerlukan... 

Badan sihat... hati riang..pahala dapat

Let's SHOPPING Uollss!