Friday, 26 September 2008

akak mintak ampun sujud to uollsss! selamat ari raya uolssss


di bulan yang mulia lagi berseri akak susun 20 jari iaitu jari tangan dan kaki untuk memohon maaf pada semu..pada yang akak selalu dan mmg sengaja cerca akak mintak ampon banyak2... yer lah bukan ape insuran mulut aku 56 juta pound sterling hargannya..kalau aku x melezer xde lah orang nak saman aku kan..kalau xde orang nak saman or koyakkan mulut aku xde lah insuran nak bayar aku duit tu kat akak kan... kan...

so uolssssssss........sesi memohon ampun ler....
to kak bed : nyah sempena hari lebaran yang bala menjelma lg dua tiga ari ni nak mak mintak maap kat ko dr ujung kaki mak yang bersaiz 9 ni sehingga hujung rambut baru mak kat ko...mak selalu panggil ko gajah..walaupun mak tau ko kancil sebenarnya..walaupun perut ko lebih besar dr hotmama..ko kena ingat yang mulut ko x lah sehazab mulut hotmama..dan mak yakin ko 100 kali ganda cantek dr semua binatang kat hutan tu..mala muka ko sejuta kali lebih chantek dr mak..mak akui nok..muka ko terletak.. saiz betis ngan lengan ko ideal..kelopak mata ngan bibir ko dambaan setiap jantan...ni bukan cerca ok ni puji....amponn noks..maap yer noksss...mak sujud kat ko ni..dan macam sembahyang dah aku ni....mak doakan raya ni ko akan lebih ceria sebab raya ni banyak makanan..mak tau kalau ko di beri pilihan antara jantan dan makanan ko akan pilih makanan kan ..so selamat ari ya maaf zahir batin nok...kita 0-0 yer noks...mak pun same
to hotmama : nyah mak mintak ampun bebanyak kat ko..mak tau mulut mak same hazab ngan mulut ko...so kira 0-0 kay..pasal laki ko nak pepek tu mak dah lupakan dah..ape nak buat nokss..mak yang silap..kalau laki ko nak pepek pun ..dia berhak dapat..sebab ko bini dia kan..so what?...so buku dosa mak kat ko kira dah kosong lah kan..so nanti mak penuhkan balik lepas raya yer nok..nanti kalau sempat mak ngan kak bed rempit ke kg jumbang jumpe family ko...

to boss akak :
thanks Sue thank Mie..sebab setia melayan kerenah akak yang agak hanjs di office...to boss akak mintak maaf kalau akak termalas or teronline waktu keje..maaf yer boss...kalau terkasar bahasa or ter silap kata maaf kan i yer boss...both of u are the best boss ever...thanks boss.. selamat ari raya maaf zahir dan batin yer boss..xde duit raya ker boss?

to kak cam : oh kak cam ku sayang..mak mintak maap bebanyak sebab mak paling banyak buat silap kat ko..sehari mak x cerca ko mesti x lengkap idup mak nok...tp ko seorang yang tabah dan gigih..mak tau hati x ko senipis kulit ko..ko mesti dah maapkan mak kan nok..syukur...thanks nok...mak harap ko gembira raya ni sebab raya ni mesti ramai laki2 orang datang beraya kat umah ko..so mak cadangkan ko pi lah jahit semua jala lama ko..senang ko nak sauk laki2 orang tu..selamat ari raya nok...

to kak nita : hello bro..gua mintak maap kat lu...gua tau walaupun muka lu ganas..tp gua dapat lihat hati lu yang tulus iklas..sebab tu ramai tuuuuuuuuuutttttttttt sayang kat ko (censored)..lu selalu bantu gua dalam ape benda..gua nak mintak maaf kat ko dr ujung kaki hingga ujung rambut baru potongan rihanna gua ni..kalau ade salah silap kita same2 maapkan yer...so bro kira 0-0 lah ek...

to meen zuleyka kakak wartawan : hey popuan cantek...mak nak mintak maap kat ko kalau ade ko terkecil hati ngan mak ..walau sekecil kuman pun mak mintak maap yer nok..segala salah silap sila ampun kan yer..raya ni mak nak terjah umah baru ko yang memukau setiap lapisan masyarakat tu ek nok...

to tona : walau pun ko jarang2 ade ngan mak..mak nak mintak maaf ..sebab kekadang tu mak ter mengumpat ko dr jarak jauh kan..so maap yer nok...0-0 ek...

to pn cokelat : nyah mak mintak maaf kat ko sebab mak cuba rampas laki ko..mak tau ko sentap sebab mak beratus kali ganda cantek dan beratus kali ganda berpeluang untuk dapat laki ko..walau pun mak tak penah face to face ngan muka ko yang agak pempelah bumi tu..tp mak rase macam kita dah kenal dr zaman nabi lagi...so mak mintak maaf yer nok..ko jagan risau pasal yeop..sebab raya ni mak cuti goda dia..naik dr cuti raya mak akan sambung sesi rampasan yer..so selamat aidilfitri nok...

to kak jah : wahai kak jah ku yang bisa pembelah..mak mintak maap kalau mak ade salah silap kat ko nyah...walau pun kira sering cerca secara maya..mak tau kadang2 mesti ko sentap ngan mak kan..so mak mintak maap yer...so kalau mak x dapat rampas laki cokelat lepas raya ni mak cuba untuk rampas laki ko pulak yer..sebab tu mak mintak maap ngan ko awal2 yer..so salam lebaran uolsss...

to ita itu : nyah akak mintak maap sebab akak ade tercerca ko sikit2 dalam blog...thanks sebab selalu lawat blog akak..ape pun untuk hapi2 je kan..ko kim salam at atromen yer..kalau ade mase akan ku rempit ke umah ko raya ni..

to izal and cyberwira : nyah walaupun korang selalu cerca mak secara maya..x tak sentap ok..sebab mak tau cik gayah macam korang ni mmg mulut lahanat..so mak nak mintak maap kalau ade terkasar bahasa dan terlanjur kata..selalunya mak bukan tercerca tp sengaja cerca pun...so mak mintak maap bebanyak ok..

kepada bloger lain : kepada yang akak x sebut name tu tu akak mintaak maap sangat..yer lah mulut akak ni kan agak hanjs sikit kan..mane lah tau korang terase ker..so akak nak mintak maap bagai nak gila kat korang kalau ade kekasaran bahasa dan terlanjur perbuatan..so akak harap raya kali ni bawa berkat korang sumer.. so berhati-hati di jalan raya...semoga anda selamat tiba..ucapan selamat hari raya..dr kak senduk untuk semua..dr kat senduk untuk semuaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


rambut baru akak sempena raya tahun ni..chantek x?

sayonara

haruskah akak memberitahu semua orang?......cokolat?..hahahahahahha

Thursday, 25 September 2008

Patut lah ko meroyan Kak bed..

dua tiga menjak ni akak agak pelik dan heran dengan perangai kak bed...makan x berape nak lalu..tidur lewat..asyik berangan...akak pening ngok kak bed.....rupanya kak bed tengah angau dengan laki orang rupanya..ko baik2 kak bed..mau naik hantu kak cam dengar ko suka laki orang plak..abis lah market dia ...tp kak bed gigihkan diri demi sorang lelaki ni..

patutlah akak tengok kak bed agak dingin ngan pojie beberape ketika ini..rupanya dia ade pendam harapan pada seseorang rupanya...lame gak akak nak ajak..kak bed begitu berahsia kali ini...akak pening nak tau..tp x dapat2...ujung akak dapat tau sape yang kak bed gila2 kan dan angau2 kan...laki si puan cokelat rupanya...selama ni akak x perasan laki si puan cokelat ini..akak baca blog dia..pastu x lak belek2 teliti gambar laki dia..

tiba-tiba uolss ..pada detik tepat 3 petang 25 september 2008, bersamaan 25 ramadhan ..sewaktu akak sedang baca blog si puan cokelat akak telah terpandang sesuatu yang bersinar dan melambai2 kearah akak...sungguh teliti buatannya..kemas...menarik... comel melampau2... korang nak tau ape?....



ini dia..yeop laki si puan cokelat....DENGAN INI AKAK ISYTIHARKAN BAHAWA AKAK SEDIA BERTEMPUR DENGAN PUAN COKELAT SENDIRI DAN KAK BED DEMI MENDAPATKAN YEOP...kak bed..baru lah akak tau kenape ko angau selama ni..dan sekarang akak pun angau jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

hey kak bed ko ingat ko je boleh dapatkan si yeop ni..akak pun boleh lah...kerana mu yeop akak sedia buat segala keinginan mu...akak akan jadi ape saja yang abang yeop inginkan....



kalau yeop sukakan perempuan yang mulia yang suci serta menutup aurat.......

senduk juga boleh pakai tudung dan menutup aurat demi abang yeop....


kalau yeop suka wanita yang ranggi, free hair serta manja.......


senduk juga boleh jadi wanita seperti abang yeop dambarkan..malah lebih romantik..berkepit 24 jam..senduk sanggup di gam gajahkan demi abang yeop....



kalau abang yeop suka wanita, seorang ibu mithali kepada anaknya serta suaminya.....


senduk juga boleh jadi lebih dr itew..malah senduk xkan buat keje lain..keje senduk lahirkan anak2 abang je, berhidmat untuk abang yeop dunia dan akhirat....demi tuhan abang yeop...sumpah



akak bersumpah akak akan berusaha menghalang sesiapa yang cuba menahan akak dari terus mendapatkan yeop...akak yakin selepas ini hidup akak akan lebih bahagia dan sempurna...akak yakin...oh tuhan terima kasih kerana menemukan aku dengan bakal suami ku..alhamdulilah...hahahahhaha

Keropok bayam

ini lak keropok bayam kepada yang bangang sangat tu..bayam..tau bayam.. spinach...yang popoye makan tu...

ape itew...keropok bayam?...mesti korang jarang dengar kan..yer koropok bayam...keropok yang di perbuat dr daun bayam...dulu 10 tahun lepas mase akak masih gadis..mak akak selalu buat kepopok bayam ni time2 nak raya..tp sekarang ni..mak akak buat keropok tunjuk2 je kat kedai uolss...bukan ape senang dan mudah katanya....

gini citernya...mak bos akak atau name lainnya makcik lontong..buat perniagaan kuih raya..yer lah setelah perniagaan ikan bakarnya dilanggar todak awal bulan pose ni..so dengan cepat dan pantas bagainak gila dia tukar plan jual kuih raya lak..mmg business minded anak beranak kan...

so dia ade jual macam2 kuih...akak ni kuih2 ni agak kureng sikit..kalau kerepek ke keropok ke ok lah..so dia cakap dia ade jual keropok bayam..so ape lagi....rembat le sekilo..akak ingat sikit..nah ko dapat dua beg besar..dah macam popeye dah akak rase..betul ke aku eja popeye tuu..belasah je...bukan ape..lame dah rase tu yang beli tu..takut x jumpe tempat lain uolss...






ayo ape ni..takutnnya hantu ape ni....






eh hantu pegang keropok bayam le.....takutnya....




eh hantu senduk nak makan keropok tu...ya allah takutnya akak ngok muka sendiri..macam sial....ngeri

Wednesday, 24 September 2008

bersedehana lah Raya ni uoll

uolsss..ni akak nka cakap ni..bersedehanalah di bulan mulia ni..raya tinggal bape hari je lagi...so jangan lah kita uolss membazir semata2 nak raya uolss...mmg raya setahun sekali uolss...tp perlukan bergolok bergadai demi raya aidilfitri ni..tidak uolss.. tidaksss...

so akak ade beberape tip yang kita kongsi bersame untuk raya ni uolsss...mmg sesuai sangat untuk korang semua..akak sebagai pemberi tip kena lah buat jugak kan..so akak akan cuba yer...


untuk cut cost beli kerepek semua pastikan korang tangkap je belalang ker...cengkerik ker....korang sira kan pedas ker, masin ker..akak yakin kalau korang buat cam ni..bukan raya ni je dapat save..raya 10 tahun lagi pun korang leh simpat benda ni...x abis punya...melainkan hotmama datang umah korang..kayu celup air kopi pun dia bedal...


bagi yang nak balik kelate or pantai timur tu..hati2..ikut jalan yang betul..yang naik bas tu ikut panduan yang betul..baca papan tanda dengan betul...pastikan beg barang berharga di simpan dengan baik...


yer lah raya ni kan banyak orang beli kasut baru lah bagai...so pastikan kalau nak pi sembahyang raya tu simpan kasut tu elok2..jangan sampai hilang...yer lah beli mahal2 uollss...ujung2 raya pertama orang dah kebas..bagai mane itew...so beli mangga kunci..kuncikan selipar or kasut korang tu..pasti x hilang...so akak kena beli mangga ni 11 ketul..nak mannga kasut bagai nak gila...


kalau nak beli seluar plak..beli yang panjang..supaya mane lah tau korang makin tinggi ker..so jimat untuk tahun2 depan kan uolss..then x yah beli lagi..tp awas..kalau korang pakai cam jantan bangang kat atas tu..ko rang awas..akak sendiri yang terajang korang..itew jenayah fesyen name nya..paham.....



agak2 yang x sempat nak beli baju raya..amik je plastik bag atau orang kelantan cakap "supek gelenyar" yang besar potong skit bahagian bawah buat cawat..dah siap ..jimat menarik dan meletup..lihat model diatas..so feshionable..akak x leh bayang kan kalau kak bed yang pakai..waahahah.. sooooo in...

kalau bebelanja tu korang kena berhengat..sebab dalam kita bergembira kita kena ingat yang ade perajurit yang sedang bertarung nyawa untuk mengawal keselamatan negara..so ko jangan lak nak lebih2 raya ni..ingat sikit okey...

lepas tu jagan buat benda2 x baik di bulan2 puase ni..kalau nak buat jugak ko pi restoran ni..tu pun dah kira dosa dah tu..hahahaha.. tak tahan tu tag dia.."restoran vargina..makanan islam yang lazat"..so kedai ni spoke person dia adalah anak hotmama "ibu papa nak pepek".. mmg sesuai...


ingat tu..di larang mengiskerim di bulan mulia ni ok...dosa tu..ingat tu kak bed...lagi2 mengaiskerim di khalayak ramai....kalau nak iaskerim gak..sorok jagan bg orang nampak....


dan bulan2 baik ni..jangan nak berkepit sangat ngan boyfriend korang je....walaupun bf korang comel dan meletup ...yer lah kadang2 tu nak tayang kat semua orang yang korang je ade bf yang comel..walhal muka korang sedihhhhh...tapi kalau korang rase korang cantek..sila le...


nyah akak jelous ngan ko..walaupun muka ko x siap dan iras2 langsuir pokok asam .... ko tetap dapat bf meletup .. tahniah mak ucapkan...mandremm ke nyah? mak esah mane ko pegi..bg tau akak nokss....ko ni nyah mmg termasuk dalam 7 keajaiban dunia tau..tahniah.....

Monday, 22 September 2008

Ibu!!!! Papa Nak Pepek !

Ayo ape itew uolsss....akak nak terpengsan bila perkataan itew di dengari..kisahnya bergini..ade satu malam tu akak telah di ajak oleh kak bed untuk berbuka puase..so akak kata ok je lah..sebab kak bed nak belanja uollss....so jagan lah buang mase..akak kata ok je lah...

tiba2 sorang kawan akak ni yang sudah berumah tangga call akak and ajak akak berbuka bersama dengan dia..yer lah orang dah kawin ni kan pandai masak...sebab tu akak setuju kan..so akak ngan kak bed pun nak p lah umah pompuan ni....

sampai je umah pompuan ni..akak ngok masakan pompuan ni sedih..so terpakse lah akak ngan kak bed merempit ke bazar ramadhan beli makanan....so lepas buka..akak pose je depan tv..yer lah kekenyangan katanya...isap rokok..yer lah balas dendam siang x leh merokok kan...yang kak bed ape lagi dah membuta kat sofa perempuan ni...

sedang akaktengok tv sambil isap2 rokok...tiba2 anak perempun kawan akak ni keluar dr dalam bilik...dia main2 ngan bapak dia dalam bilik...then akak di kejutkan oleh satu ayat yang keluar dr mulut anak perempuan yang berumur 3 - 4 tahun ni...yer lah kanak2 kan x tahu menipu..so akak percaya lah kata anak perempuan dia ni...anak perempuan dia ni bukak pintu bilik dan berkata
" Ibu....... Papa Nak Pepek"...wah..... akak terkejut beruk sambil terkentut uolss....


ape lagi sensasi ni uolss..so akak terus kejutkan kak bed...bila kak bed bangun anak dia cakap lagi.."ibu papa nak pepek"...akak ngan kak bed guling2 kat lantai dengar anak dia cakap..kiranya bapak malu nak cakap ngan mak so guna lah anak sebagai perantaraan kan...awas....


bukana akak je yang terperanjat uolss...kucing2 kat luar umah kawan akak pun terperanjat uolss...terperanjatnya aku..meaw meaw

yang si ibu dia tersipu2 malu bagai nak gila...lantas berkata " bang biar benar ko bang..ko gila ek" sambil muka merah padam..akak ngan kak bed terus ketawa..sampai perempuan ini bengang...lantas akak cakap..awas uolsss.kisah ini akan di blogkan...takut si perempuan itew...hahahahah....

yer lah bula2 puase ni..siang puase so malam lah nak all out kan..so ape lagi x sabar lah tu...hihihihih..ape pun akak tetap memegang teguh kata ini.."KANAK-KANAK MMG X PANDAI NAK MEMBOHONG"...wawawawawawaw

Friday, 19 September 2008

kepentingan make-up kepada bapok!


ape pentingnya makeup bag uolls?..tu akak nak tanya...bagi bapok2 makeup ibarat emas..kerana kehebatan mekap mampu merubah wajah yang hanjeng menjadi cantik memukau...yer lak wajah akak ngan kawan2 akak kan agak bisa pembelah kan..so makeup lah penyelamat bg we olss...lain lah muka cam hotmama yang sedari dulu memukau, comel terletak.....(sambil taip ni sambil ketawa bagai nak gila)..kitorang kenalah letak makeup baru menarik..kalau tidak ado... nasib baik kak bed ade ..dapat lah akak mintak sikit2 tip mencantikkan wajah...kalau tidak mesti hari muda kami penuh dengan sinar kegelapan..thanks kak bed....

makeup mahal ke murah ke x penting...yang penting cara nak mekap tu yang penting...ni bukan akak cakap yer ..kak bed yang cakap..so akak sampaikan...ko jangan ujung2 hanjengkan akak dah le kak bed...


yer lah bukan ape..sentuhan kak bed kan bagai kan sentuhan emas..tak lame lagi sentuhan dia ni taraf2 nurul syukur le...tp sebelum ape2 harus korek2 tip dr kak bed..nanti dia makin popular makin kekwat lak dia...


jangan body ko je metetup tp raut wajah ko sedih...rase nak pelempang pun ade akak ngok pondan atas ni...hangin aku ngok muka ko....rase nak bantai je ngan kayu....geramnya aku...panas ati tul....



ok contoh pertama...lain x bukan kak cam atau name glamournya camy camyliana boboq...cuba tengok wajah sebelum mekap tu..uuuuu bisa sangat..mencucuk2 bisanya...rase cam kena patuh ular kapak...bila letak mekap je..terus memukau...mane taknyer bila kak cam mekap je semua laki orang lari kejar dia..dah cantek comel cam perempuan betul..mesti lah nak...cuba kalau x mekap..orang lari cari pelingdungan lak...mimpi ngeri..ahahah...ape pun ko mmg meletup kak cam...


ok ..cuba ngok tona lak...kalau x mekap muka cam remaja tahfiz al quran je..tp bila dah mekap..satu kelas tahfiz tu nak terkam dia..memukau cantek..comel..dah cam muka perempuan2 dalam iklan tv dah akak ngok mmg memukau...akak ngok ko pun rase nak berzina ni...ahahahahahah...


kalau korang x kenal x tau le..sape lagi kak bed lah..cuba perhatikan tu..kak bed kalau x mekap cam muka tukang bawak bajak...tp bila dah mekap..semua jantan ingat dia perempuan betul..sampai kan malam td ade jantan ngok gambar drag kak bed x boleh cam lah sape tu..sebab ape..sebab kak bed cantek sangat...akak mmg akui kak bed mmg cantek..saiz mata ngan saiz idung dia mmh ideal...lurah original dia mmg dalam...akak sujud ngan ko kak bed..kalau muka cam ni bukan je anak ikan datang serbu kak bed..tp kalau dia stadium bola sepak..satu stadium lah nak mintak no phone dia..kalau kak bed dah mekap di diri kan sebelah hotmama..akak rase time tu jugak laki hotmama terkam kak bed..maaf yer hotmama..wajah anda tidak leh di maafkan..tahniah kak bed....


sape lagi akak lah..wajah akak mmg x cantek uolss...gambar lepas mekap2 tu pun akak edit skit supaya nampak cantek ..akak x macam kak cam , tona n kak bed..yang sudah meletup itew..tp kalau akak x mekap mmg bisa muka akak..kadang2 diri sendiri pun rase nak pengsan ngok muka sendiri dalam cermin..uuuuhhhh ngeri... tp bila akak aply je mekap dan di ikuti dengan langkah2 cara mekap yang di ajar oleh kak bed..trus comel skit lah..hihih..gila ko x comel..kalau x comel cam ne akak leh pikat omputeh dr perancis tu....gitew kan...yang ujung2 adooo itew...


ape lagi uollsss lepas dah cantek pose ikan duyung lah depan umah..tunggu jantan2 sauk masuk aquarium....

Thursday, 18 September 2008

Cadangan persiapan untuk 1Syawal !

raya dah dekat..persiapan belum beli lagi..so akak ade lah cadang2 nak beli barang untuk raya kan..yer lah raya kan setahun sekali...so walau pun akak asyik mis je puase kan..tp raya tetap bagai nak gila...so raya tetap raya..walaupun korang x pose macam kak bed..tp raya tetap meriah...opsss larikkkkkkkkkk....

gaji x dapat lagi...tp ade lah skit2 dah buat kira2 ape yang nak dan harus di beli untuk raya ni...insyaalah akak akan beli semua yang akak nak...kalau ade lebih tu nak jugak belikan mak bapak akak or adik beradik akak....


akak dah lame teringin nak beli telekung sulam ni....corak dia mmg cantek..leh lah berlagak kat masjid nanti..akak ingat nak tambah dimond2 kat kerewang2 dia tu..bg penuh..baru kena cahaya dia merelip 2...bahwa se nya telekung akak yang paling meletup bagai nak gila di masjid itew nanti...akak ingat akak nak beli kat mak kak bed je..sebab mak kak bed mmg jualtelekung n tudung ni...so marilah kita ramai2 beli kat mak kak bed..so kak bed..akak dah promosi mak ko dah..bg diskaun ek...


cam ni lah baju raya akak yang no 1..ini akan di pakai lepas sembahyang raya dan untuk raya pertama lah gamaknya...design yang agak moden..lace dr italy..serta rekaan traditional dan moden..akak suka part dedah belakang tu sebab senang jantan nak spot akak dr jauh...akak ingat belah depan tu akak nak biar dia lagi tinggi...sebab akak nak tunjukkan ke-liquid paper-an kaki akak ni..yer yang bunting gajah ...mungkin juga fashion rambut akak akan tanya kak bed..sebab dia kan penggaya tersohor..mungkin akak akan pakai untuk menziarahi pusaya sanak keluarga akak kot..sebab pasti panas di sane..yer lah ramai kan..so ade dedah2 ni sejuk skit...x pasal2 pakai macam ni pi kubur...kena sambar petir trus tanam kat situ.......

baju td dipadankan dengan beg tangan yang sesuai..pasti menyerlah..sebab akak pilih warna ni agak fancy sebab...nak beri kelainan..so kalau warna cam ni konform akak sorang je yang pakai..orang lain sure x berani pakai...

dah pakai cam baju atas tu akak cadang nak pose cam ni untuk album raya akak..amacam kelas x?
wah kasut ni amat akak sukai..supaya kalau ade yang bermulut puaka di haru raya harus dapat makan kaut akak ini...selain itu juga..kalau akak bawak pi rumah sape2..pasti xkan kena curi punya..sebab xde sape berani pakai..huwahuwahuwa....

kalau jantan ni leh pakai sambil bwak basikat..kenape akak x leh kan....go kak senduk....


untuk acara malam plak akak akak kenakan dress ni...bukan ape senang kalau2 ade yang ajak pi clubbing..buka ape matelic kan in sekarang...so raya kan ramai anak ikan balik kampung..ini lah masenya akak pancing...ala baju ni nanti mak akak yang jahitkan.....so x sabar ni...


so jangan pulak anak ikan kategori ini yang terpikat ngan akak dah ler..bawah umur ni..mau kena 10 kali sebatan ni....




ni baju tidur untuk raya..saje je akak beli..feeling2 woman le...yer lah walaupun tubug akak x lah secantik betina dalam gambar ni..tp dapat pakai pun dah syukur..wahahahaha

sebab sale akak belikan kak bed satu..sorry kak bed i lupa saiz u..so i agak2 yang ni muat kot..kalau ketat nanti i olter untuk u ek..so lets lah kita sexy bersama2...

Tuesday, 16 September 2008

anak ikan!






itew adalah koleksi anak2 ikan yang akak ade dalam myspace akak..kenape lah xde anak ikan macam ni kat puchong..comelnya sampai buat akak menggigil ni...kadang2 sampai meroyan ler...
anak2 ikan ni di kategori dalam anak ikan emas..sebab comel2..ape lak anak2 ikan longkang pun ade tp akak x nak lah letak sebab takut kena saman lak nanti.......

so persoalannya disini kalau korang di beri peluang untuk bersama dengan anak2 ikan rupa cam ni..dan boleh buat ape sahaja dengan mereka tanpa dosa..kira legal lah..ape yang korang nak buat?...sila beri komen anda...x kisra lah korang dah kawin ker lom ker..jantan ker tino ker?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...