jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 14 July 2009

ter naik hantu dengan soalan uolsss !

hey uolsss...ape kabar...ari ni akak terpakse post awal sesi kaunseling..gara2 beberapa soalan yang buat akak rase nak naik hantu..geram benor rasenya..soalan rase macam nak pijakkan je orang yang bagi soalan tu...

so sesi kaunseling telah di adakakan awal...so ready 1 2 gooooo

soalan 1 Merujuk kepada sesi ruangan konselling kak senduk, sy ni tak la berapa ada masalah sgt. Tp sy ade beberapa soalan yg agak mushkil... harap kak senduk dpt jwb segala kemushkilan yg melanda diri ini berabad lamanya... (1) kalo pondan masuk tandas, dia msk tandas laki2 ke pompuan?

kak senduk : berbalik soalan no 1 tu...akak nak tanya ko...adekah ko ni mampu berfikir atau tidak...semua ni common sense lah ngok...gitew...

kalau rupa ko macam pondan 5 ekor ni..ko x yah tanya lah..ko masuk je lah tandas pompuan ngok

senang je..kalau pondan tu dah rupa cam pompuan ..pakai bra..bertetek besar, figure meletop ko rase kalau dia masuk tandas lelaki walaupun dia pujuk akak kaunter bayaran jamban tu..dia dapat masuk tak tandas lelaki?.. ko rase kalau pondan tu masuk tandas lelaki x ker dia mendatangkan ghairah pada lelaki2 dalam tu... nanti orang masuk tandas bukan nak berak kencing..tapi melancap tengok ko walaupun mase tu ko masuk tandas sebab nak basuh tangan tp ko tetap nampak ghairah....so ko paham ker tak...

kalau rupa ko cam ni pastu ko masuk tandas pompuan ...nasib lah lah kan...untung2 dapat mangkuk tandas atas kepala...

kalau ko tu pulak pondan light2 ..rambut pendek..baru berangan2 pakai sepit..muka woman ala2 je..jangan lah ko feeling nak masuk tandas pompuan..mau naik hantu pompuan2 dalam tandas tu...( akak lah tu)...

so ko paham ker tidak?..soalan mudah pun ko nak tanya kan...bantai kang...

(2) sy pelik la, kalo la pondan2 ni btol2 nak jd pompuan, nape mereka x pakai tudung eh? menutup aurat ala2 wanita solehah gitew... ni tak, mst nak dedah sana, dedah cni... ko ingt ko tu cantek?? ish3...

kak senduk: akak nak tnya ko..ko chantek ker nak tanya soalan ni?...nak kata bangang kang ko marah..nak kata ko bijak...nampak cam bangang..hey..sedih ko ni tau..

i ade tetek besar i tayang lah..aurat i sampai pusat je uolsss...

akak nak tanya ko... ko akan tengok pondan pakai sexy ker ko lebih suka tengok pondan pakai tudung?...lagi satu ko rase orang cerca pondan pakai sexy lebih ker..ko akan maki hamun pondan pakai tudung?...

amacam nampak pondan muslimah x? amacam kak bed ko rase ko muslimah x?

pondan dan sexy mmg dah sinonim dah... ape guna pondan2 tu operate tetek bagai tu?..nak tunjuk lah uolss...(tapi bukan akak ok)... akak tau menjadi pondan mmg salah disisi agama..sebabnya ia merubah qada n qadar tuhan kan..tapi cuba ko pikir..dah lah ko pondan..menyerupai perempuan lepas tu ko pakai tudung..x ke ia lebih mengaibkan agama..macam nak main2kan agama lak..

ko rase kalau ade pondan pakai sexy ngan pondan pakai tudung bahagai..ko rase mane orang lebih beristiqfar... ko ni kenape ha?..dengan harapan bila pondan pakai tudung oarang akan puji...

" bagus pondan tu..walau pun pondan dia tetap pakai tudung..muslimah sangat...suci n tertib je dia kan".....tidak ok!

malah orang akan cakap cam ni...

" pondan ni kenape ..nak main2 kan agama lak..dah pondan tu x payah lah nak pakai tudung bagai..dia ingat dengan pakai tudung dia masuk syurga ker"


so ko pikirkan lah yer...

soalan 2
roopa: kak, sy 2minggu lg nk blk msia,sy ada bf @msia tp sy ada gak bf net,skrg sy suka yg onlinetu lg byk.adakh sy harus tinggalkn no1 n fokus kt no2 or sy harus cr no 3 atau 4..

kak senduk : ko pernah x dengar penipuan internet...x semua yang dalam internet itew betul..sebab bila dalam internet semua leh cakap2 macam2...ensem lah..tinggi lah...gambar pun leh bg gambr orang lain...bila jumpe adooooo rupa cam hanjeng...

x semua jugak yang tipu..ade gak yang betul...tapi ko kena ingat...mungkin bf ko kat malaysia tu ko jarang2 jumpe..tp dalam hati dia selalu teringat kat ko..ko ni kenape...

nampak sangat ko ni x jujur..ko ni hanjeng kan...sampai hati ko memainkan bf ko kan...kalau lah akak jadi bf ko akak siap sedia je cincang ko sampai lumat...

lagi satu ko rase bf ko dalam internet tu percaya ko ker?...entah2 ko bagi gambar ko yang photoshop x..tu dia gila babi kat ko tu...so ko ade akal kan..pikir sendiri yer..jangan ujung2 nanti ko menyesal...

yang ko pulak nak cari no 3 no 4 tu kenape..ko chantek sangat ker..akak nak tanya ko..nyah ko jangan tamak...agak2 kau...


kalau ko betina ko chantek or sama chantek x ngan miss universe ni?

kalau ko jantan gayboy ko lebih handsome or sama handsome x ngan jantan model ni?

kalau ko bapok ko chantek or lebih chantek x dr pondan thailand atas ni?

yang paling penting ko lebih chantek or sama chantek dr akak ke tidak?

kalau jawapan ko ok lah or x lah chantek mane..ko lupakan je lah impian ko nak cari bf no 3 no 4 tu...nyah ko jangan tamak...

jangan ujung macam pepatah ni berbunyi.." konek di kejar x dapat...konek yang di kendong berciciran"

ko korang puas hati ngan jawapan akak uolss?..kalau ko setuju ade aku kesah...cak cak cak cak! <--- tiru azwan ali...

Let's SHOPPING Uollss!