jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 23 June 2008

Budak Praktical

tadi akak ngah lah smoking kat luar opis sorang2..semua belum sampai lagi...so ngan lah akak smoking sambil berangan ...ade lah kete satria warna gray benti depan opis akak..akak nampak macam lelaki yang drive..so akak pose lah paling maut kat tepi opis tu..sekali keluar..mak aiii..comel nyer budak laki ni..pakai spek..rambut spiky2..jean and shirt. perfum dia..wah buat akak feeling woman kat situ...

then dia senyum kat akak..wah gementar lutut akak..comelnya...lantas akak pun senyum balik...then dia pun trus meluru masuk opis akak..then ape lagi..rokok masih ade separuh ni..akak buang n trus masuk opis..then akak pun berkata..."Yes my dear, can i help u" (my dear katanya)..lantas dia senyum kat akak n berkata "hye i'm Aldi putra, i'm a student of LimKokWing University, actualy im looking for a place for my intensive program..to who that i need to past my application..."...akak membalas " u could past to me..i will past ur resume to my boss and let him call u personaly..ok "...yang penting dia membalas...."thanks my dear(mydear katanya kat akak), u a very helpfull person, anyway what ur name?"..dengan manjanya akak menjawab "U could call me reez...reezberry..anyway this is my card..keep in touch ya"...(kenape keep in touch?...motif)

mmg lah helpful cik abang oi..u tu cute..cuba muka kau macam hamid gurkha mesti akak cakap
" bos xde lain kali datang yer"..gitew kan..tapi cara dia bercakap cam lain je bunyinya..rupa2 nya orang indonesia gitew..pandai mamat indonesia ni speaking yer..selalunya indonesian ni english dia agak jahanam skit..ni mesti cetakan dia ni dr keluarga yang elok2 dan dr bandar ni...tapi macam pelakon sinetron uolls...geram akak...tapi masalahnya.. company akak ni kecil je..x amik student praktical...sian dia..yang penting akak ade no phone dia..leh akak kawan2 ngan dia...jangan jelous uollsss...oh aldi putra ku sayang....


mungkin dalam resume dia nampak cam biase2 je...tapi real dia..comel sangat ..ni kalau kak bed n kak diva nampak ni habis lah..harus tercicir dari poket duit ribu2 ni...sebab mamat ni elok betul...

Horoskop Akak!

ARIES

Kandungan

You have been putting the needs of other people ahead of your own for far too long.

Secara Terperinci

As selfish as it might sound, you need to put yourself first, today. You have been putting the needs of other people ahead of your own priorities for far too long, and it's high time for you to get yourself back at the top of your list. You have accumulated far more karma points than you could ever use, so why keep racking them up? Take a break today. Do something nice for yourself, because you are your favorite person. You don't have to earn this attention.

p/s : Nak percaya atau tidaj itu bergantung pada hak masing2..tapi ape yang akak lihat ade lah jugak yang betul just believing ur self..and keep movin on...meriah uolls...


Let's SHOPPING Uollss!