ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 15 September 2012

Duck face



TAJUK KITA ARI NI ADALAH MULUT ITIK.

akak nak tanya korang...apakah mulut itik yag akak maksudkan.....maksud disini adalah posing2 feeling kiut dengan gaya mulut itik...

caranya : buat muka kiut..juehkan bibir kedepan dengan manja...mampu?

sekarang ni macam2 pose akak tengok..budak2 sekarang...yag muka bisa ular tedung pun leh jadi kiut dengan pose ni....kembong kan pipi...muncungkan bibir...semua gaya ada....

yer lah peredaran zaman kan..cara amik gambar pun dah berlainan...dulu pakai camera yang ada filem uollsss...24 keping atau 36 keping...kalau nak amik tu kena betul2 kalau x rugi filem...lepas tu kena pi kedai lak cuci...duit lagi....tapi...semua tu jadi kenangan tau..ada bukti leh simpan...bila dah tua amik kuar tengok balik...ketawa sorang2....

sekarang semua digital...semua pakai DSLR lah...camera phone ...digital phone...semua simpan dalam memori card...x print out pun...kalau orang tanya mana album gambar ko...jawapannya..bukak lah facebook i... x best kannnn

makanya apek2 kedai gambar sekarang ni nganga je lah xde sapa nak cuci gambar...sian ko apek....FB tu semua duk pose mulut itik..x kira lah ..muda tua...jantan..betina..semua mulut itik....

pada sapa yang mmg natural comel tu...ko amik gambar tengah korek hidung pun comel...tapi yang x berapa nak siap wajahnya tu..semua duk pose mulut itik bg nampak kiut....


kembong nya pipi ko dik...kurang muncung tu....

tu dia...ni gaya itek serati manja namanya...itiknya mulut ko dik..jaga jaga..mau cina kedai itik gantung nampak ko abis ko kena sembelih buat nasi itik...



cuba ko buang kan bulu mata pelsu tu..padam celak..buang lence korea tu...buat mulut biase...maka muka ko biase2 je...sebab mulut itik tu nampak kiut skit je kannnn



halah halah halah..... dik akak nak tanya ko..dalam bulan ni brapa kali ko dah kena lempang?...nak akak tambah x?

itik di jamban namanya ni...tengok belakang tu...bukan dalam jamban...


ha apa tu?.... kiutnya....halahhhhhhhh


ha yang ni namanya pose itik sejoli...kembongnya pipi ko dik...macam ada bola tenis dalam mulut ko..


mmg itek sebenarlah ko ni...pose lak tepi landasan keretapi...mau ko di gilis jap gi..trus jadi itik penyet..

eh tetiba pose cam ni kan...dik ko print gambar ni ko postkan kat mak ayah ko dik... pasti dia suka...halahhhhh

( harap maklum gambar di ambil dari sumber yang sah gitew...akak bukak google type mulut itik n kuar semua ni...kalau ada sapa2 tengok pic dia ada kat sini dan telah di hanjengkan oleh akak..maka ko jgan marah akak..ko marah lah google kenapa pic ko ada kat sana bila akak search mulut itik...so what!)

so apa yang akak nak buat kat sini..akak nak buat pertandingan mulut itik terbaik...x kisah berapa banyak korang nak anta pun boleh...ni sungguh ni..sapa menghantar gambar sendiri dengan gaya mulut itik terbaik bakal mendapat hadiah istimewa dr kak senduk...

so sila hantarkan gambar korang yang kiut tu ke admin akak... shamsulhairi@gmail.com now..

sila sertakan :
  1. Nama samaran
  2. umur
  3. dimana gambar di ambil
  4. no tel (akak akan rahsiakan)
  5. email.

hihihih...x sabar aku nak tengok pic gaya itik korang...lepas tu ...tau lah nasib korang...

Let's SHOPPING Uollss!