ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 2 November 2010

pitam bangun pitam bangun

samekommmmmmmm

wah sebulan akak x goyang dobret di blog akak sendiri..dasar lupa daratan tul aku ni kan...maklum lah busy yang tiada batasan uollsss....

korang biase x dengan makcik2 yang suka dok masuk bakul angkat sendiri ni...puji diri sendiri..puji anak2 dia ...feeelingggggg kannn

ade lah makcik dekat2 umah akak ni..duk sebuk bertandang umah akak petang2 ajak mak akak anyam ketupat kannnn...kebetulan akak plak ade kat ruang tamu tengok tv...

mula2 cerita pasal sungai kotor..cerita kelab2 marhaban..ujong2 cerita pasal anak2 dia yang banyak duit konon2nya tu...

dia kata anak dia pandai tanpa batasan...beli kete besar...gaji anak dia sebulan leh beli kete kancil cash... anak dia chantek...ramai jantan2 rebut....

elehhhhhh akak syak umah dia ni kurang cermin atau pun mata makcik ni ada sikit lari alignment. dia x nampak ke anak dia tu macam cangkul buruk....sebab tu lah anak dia dapat jodoh ngan cina gemuk...opssssss

akak tetiba2 naik hantu ni ade sebab uolll..sebab dia kata akak ni asyik duk pakai kete buruk je...berani mati kannn..akak duk jeling2 muka mak akak...ala2 telinga kuar asap gitew kan....sian mak akak kena perli light2 oleh makcik itew...

akak diam je..then tiba lah masanya mak akak suruh akak kuarkan air....akak anta dengan sopan dan tertib gitew...akak senyum je kat dia....

then dia tidak semena2 attack akak...." ko ni dah keje cubalah beli kete elok skit..kete ko tu dah taraf timbang kati dah....buat malu je'.....
malu akak..x terdaya akak nak jawab...akak cuma dapat senyum je..



tetiba mak akak menjawab dengan nada yang tinggi dan tegas.." oooo dia dah order dan proton baru tu..ape tu ispira ke ape tah ala proton yang baru tu...kena booking dulu...bulan ni dapat lah"....

mak cik tu balas " oooo bagus....bagus kete tu... leh lah acik tumpang2 ko nanti yer..."...

sape ade benih pokok duit akak nak tanam!

ayooooo mati lah mane aku nak cari duit beli proton inspira ni....nanges....

then bila makcik tu dah balik mak akak cakap....

" ha tadi aku dah cover2 kan ko...ape lagi kumpul duit order kereta tu cepat..kalau xde buat malu je nanti"....


pitammmmmmmmmmm

Let's SHOPPING Uollss!