ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 30 July 2008

Diamond Are Bapok Best Friends Too!

wah inilah set barang kemas berlian dr karot club kak bed itew...sinaran berlian itew mampu membutakan mata uolss

semua orang kata diamond are girl best friend kan...sorry yer uolss its bapok best friend too..malah lebih best friend dr pompuan betul...gitu lah gamaknya

tadi kak bed datang opis akak..nak amik barang kat kedai pengantin katanya..akak tertanya-tanya apakah itew kan...nahhh gitew..satu set diamond ala2 karot club gitu...bersinar-sinar satu opis akak..siap silau bagai nak gila diamond itew...jiwa akak bergelora melihat diamond itew..


walaupun raut akak bisa dan senduk yang penting akak dapat rase satu set..siap crown lagi..ko dapat ker?


nampak tak kilauan nya..wah...feelnya ku...dah macam pemaisuri agong dah akak rase...akak rase kena pakai sunglasses ni



tanpa segan silu dan x reti malunya akak trus rampas diamond kak bed itew lantas memakainya..wah " i feel like natural woman"..alaaaaa feeling nya aku.....ape lagi kak bed trus amik gambar akak...walaupun susuk akak dah tumbuh..feeling bapok tetap dalam jiwa...ade aku kesah..yang penting akak lah bapok pertama yang dapat pakai set barang kemas kak bed itew..kak bed pun belum sempat rase uolss....

Let's SHOPPING Uollss!