ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 25 June 2008

Tag dr Kakak Wartawan

Wah pagi2 lagi akak dah kena tag oleh kakak wartawan (meen zuleyka)...ape pun mak ayam dah kena buat akak kena ikut perintah..nanti kena cerca lah pulak kan...


Soalannya berbunyik begini...

ANTARA KAKI PANCING DENGAN KAKI BOLA MANA SATU YANG ANDA LEBIH TAK SUKA BUAT LAKI DAN KENAPA?

Mmg susah soalan yang di berikan oleh kakak wartawan ni...macam soalan SPM kertas julai rasenya...susah betul...kalau nak ikut akak kena bertapa dalam gua 2-3 bulan ni baru dapat jawapan..akak terpakse buat servey 15 daerah anak ikan baru mendapat jawapan yang sahih sebab akak mmg suka dua2 lelaki ni....

di sebab kan akak pernah mempunyai dua bekas laki yang sorang kaki pancing dan lagi satu kaki bola ni..tu akak boleh buat perbezaan... yang penting kedua2 lelaki yang pernah akak cintai ini dua2 kaki busuk..so disitu akak lihat ade persamaan...dan dua2 lelaki ini mempunyai daya keinginan yang kuat...

setelah akak buat kajian dan mendapat mimpi dari tidur akak telah vote l
elaki yang akak x suka buat laki adalah laki yang suka memancing...sebab memancing ni ade dua jenis uolls..satu memancing betina lain dan memancing ikan sebenar...sebab mereka ni suka memancing x kira mase...pastu selalunya memancing ni amik mase lebih dr 3-4 jam..itu pun kalau nasib dapat..kalau x ..nan adoo sedih...ujung2 balik bawak jaring kosong kan..kalau kaki pancing ni feel dia ni lebih..mesti nak pegi mancing ngan kawan2 dia..kadang2 tu nak mancing kena tido kat tempat tulah..mancing malam lah..buat akak sering mushkil..adakah dia memancing ikan di rumah janda2, bohsia2 atau lombong atau sungai..gitu kan...pastu kalau x dapat ikan balik buat muka cam sial dan kebarangkalian mendapat kaki kemuka adalah tinggi kerana tahap kesentapan mereka xdapat ikan...selalunya yang suka memancing ni abang2 yang agak kertu sikit...ape pun ade akak kesah...




kalau akak join kaki bola akak leh ngok abang christiano ronaldo ni..comel, kacak, sexy menggairahkan betul..xleh cakap kuat2 nanti laki akak sepak mulut akak..sebab dia rase dia lagi sexy dari christiano ronaldo ni..walhal..nan adooo


akak suka kaki bola kerana....walaupun akak bukan kaki bola..akak suka ngok lelaki2 yang kaki bola ni..bersemangat..berotot (yang main bola lah)..pastu mereka ni agak fanatic..so akak leh lah join same walau x best pun bola tu...pemain2 bola pun hensem2 gitu kan...mereka mungkin tido lewat sebab ngok bola lewat malam kan..tapi bila pasukan bola mereka menang kita boleh lihat kegembiraan mereka...wah gitu...lagi satu kalau yang main bola tu..badan mesti fit kan..peluh2 dia buat akak nak jadi chearleader kat tepi padang...sungguh sexy..tp pada yang berwajah cute lah..yang berwajah hanjeng..harap maaf yer..akak x dapat selamatkan korang...ape pun makan bola, tido bola dan leh akak main bola abang?...gituw kan..lain jer...

p/s: akak tag pulak kepada semua pembaca blog akak..buat yer..kalau x buat awas..pasni akak check satu2 korang nyer blog...dengar ni...xde siap korang akak rampas laki korang yang perempuan..and akak rogol korang yang lelaki..bg adik2 akak tinggalkan..sebab ape korang ade kan..gitew...

Let's SHOPPING Uollss!