ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 27 May 2010

muka cam driver lori

waduh waduh...pening akak....

semalam akak belek2 muka akak kat cermin...akak tengok proses penuaan telah berlaku terhadap akak...kulit akak nampak kusam je..iras2 kain buruk je gamaknya...penat je makan Natur-e tu..x putih pun...

akak sendiri perasan akak makin gelap...seiras ngan yenna sebelah umah akak....

dah lah akak makin gemuk...perut akak besar bumi...lengan dah besar macam batang kayu balak..bila selak suar plak..aduhan buruknya kaki akak..macam tiang jamban..

kalau akak diri sebalah mmg seiras...

nak pakai fair n lovely macam x berkesan je..kalau nak ikutkan akak lebih banyak melabur ngan fair n lovely dr ASB...ujung2 tetap yenna hingga kini ape kes...

lepas tu makin gemok satu hal..leher makin besar..jaw line akak dah hilang bila di pandang dr sisi... straight je hingga ke leher...bukan double chin lagi...no chin dah..gerammm tulll....diet bagai nak gila tp turunnya sekilo..hazab....macam muka diver lori akak ngok...

amacam kalau dah jadi cam ni,....x nanges ke

kadang tu akak tengok orang mka dia cerah n fresh je..ni muka akak..kalau akak duk kat atas pokok sambil jerit2 pasti ade yang tersilam ingat akak ni ungka...kannnnn

korang tau tak ape produk yang bg kulit cerah....korang jagan gila2 nak komen kata " gunalah air sembahyang"..akak bantai korang....statement tu cuma Anita serawak je yang leh pakai ok...akak nk bg nampak ceria sikit..nampak muda..(maklum lah dah kertu)...

pening uollsss

akak baru beli oley..rase macam ok..korang ade cangan bg tau akak ek...
kalau cantej nanti korang gak yang nak tengok kan...gitewww feeling ni

Let's SHOPPING Uollss!