jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 24 November 2009

my weight is killing me!


untuk merialisasikan impian akak..akak terpakse bersenam dan berdiet uollss...akak tak sanggup tengok berut akak yang besar macam gunung ni...semua dah tegur uollss....

"Nyah kenape ko ni mak tengok makin hari makin gajah nyah....tu lah selalu lagi mengata kak bed tu gajah..kan ko dah gajah dah"

dulu mase kancil idol berat akak turun jadi 67kg kan dari 75..sekarang ia telah bermaharaja lela menjadi 79 kg uolss...i gain weight 12 kilo... x ke ko pengsan mendengarnya...1 kg lagi akak nak 80... x mungkin uolsssss...tu lah pasal..ni gara akak mencekik nasi lemak pagi2 lah ni... ngan mencekik ketika berjimba2 di alfa maju setiap malam...

now now...akak dah stop all the carbo food...more veggy..and a lots of execise.. all my jeans akak dah x muat...my goal is 55 KG..amacam boleh?...my faveret jeans dah x leh nak zip pun...amacam gajah x...

and all my woman cloth akak...kalau akak pakai look like im pregnant 7 month..how come?...ade ke jejaka turn on tengok bapok perut buncit?...

i will not update bout the result every week..but i will post out my pic week n week...(konon-konon..walhal camera pun ko xde)

..hopefully dapat flat abs yang akak idamkan tu...hopefuly...


Let's SHOPPING Uollss!