jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 23 January 2009

jantan idaman senduk...

Oh sayang...
Engkaulah jejaka idaman, Akulah yang menanti
Menyayangi

Seperti...
Embun dingin di pagi hari, Akulah bunga dibasahi
Begini...

( korus 1)
Kan ku genggam bara yang membara, Begitu ku teruskan jua
Agar cinta tidak terpisah.....Akhirnya

( korus 2)
Malu ku bukan kerana paksa......Senyum ku benar-benar rela
Resah hati lagi merindu.....Di kalbu

( 2 )
Oh sayang........Engkaulah jejaka idaman
Akulah yang paling menanti......Ku pasti...



ha tu dia lirik lagu jejaka idaman dr raja emma..ok untuk kali ni akak nak buat tag tentang 15 jejaka dambaan kak senduk...so korang kena nyanyi lagu raja emma ni sambil baca entry ni dalam ati kay uolls...

Peraturan tag nih mcm ni:

  • Senaraikan 15 lelaki paling melecun pada pendapat awak
  • Sertakan 1 gambar utk setiap seorang tersebut
  • Masukkan sebagai entri
  • Tag makhluk Tuhan yang lain



Louis Kho
ini lah jantan cina yang akak gila2 kan sejak dulu lagi..satu2nya pelakon hongkong yang berkulit gelap..mmg comel..akak rase bila akak ngan dia mesti best..sonok tengok dia makan sup babi panggang kat kawloon hongkong dulu...abang louis..wo ai ni.....


prince harry
gila babi akak ngok dia...terus akak terberangan akak setaraf akak macam mak dia lady diana..kalau akak kawin ngan dia akak nak pinjam crown nenek dia..keturunan raya yang membuatkan akak meleleh


justin timberlake
sebut je name dia terus akak berangan yang akak adalah perempuan mat saleh...yer lah name dia kan justin timberlake..kalau di melayukan name dia akan jadi "justin kayubalak tasik"...kalau akak jadi bini dia akak akan tukar kepada " Senduk kayubalak tasik"..wahhhh sedapnya...akak nak dia menari ngan akak setiap malam sampai kaki dia tempang supaya akak leh beralih kepada jantan yang seterusnya ini...



David cook
suara ko membuatkan bulu dada akak meremang uolss...gaya jantan ko ni buat akak terpikat sejak ko audition lagi....kalau abang david nak tau..senduk dah gadai 7 tanah pusaka senduk tau sebab nak vote abang david ari tu..tu menang tu...


fahrin ahmad
abang sorang ni mmg selalu membuatkan mimpi2 malam akak menjadi basah..bukan kencing malam kay tapi berair...bila akak ngok muka dia je trus akak terpikir nak main je..entah lah tak tau kenape....kalau akak ngok dia muka dia and second thing akak buat tengok ke arah ciknek dia..mesti tebonjok..its a big bulge...


enrique iglesias
dia tiada tandingan bagi mane2 jantan..gaya latin dia membuatkan akak menjadi gigih belajar menari tanggo..belajar bahasa latin...yer lah nak menari ngan dia katanya..miamor...akak rase kalau lah dia bersetuju nak amik akak jadi girlfriend dia ari ni... esok juga akak operate buat cipap...


ashraff sinclair
sejak akak belajar kat UITM dulu ashraf selalu akak jumpe..akak pernah minum semeja ngan dia mase akak belajar dulu..senyuman dia membuat akak hampir pengsan...so akak juga ada cadangan nak tukar name kepada Senduk cinta lestari..sedap tak?...ape pun akak ade satu rahsia besar pasal dia..biarlah asharaf dan akak aje yang tau...yer ashraf kan...sayang rahsia kita 4 tahun lepas akan kekal bersama senduk sayang...


alex yoong
lelaki yang suka memandu laju ni...oh muka dia ghairah sungguh....dia lah sumber inpirasi akak mebawa kete laju bagai pelesit...akak mmg suka ngan dia...kacukan cina omputeh ni..akak pernah jumpe dia kat toll n dia tanya akak jalan...akak rase nak menangis uolss n menggigil2 sebab terlalu teruja...rase nak terkam n gigit manja kat dia...


tom cruise
sape tak suka jantan ni...sejak dia kawin ni sibuk orang panggil dia ngan bini dia ni "tomcat"...akak rase kalau akak tak mintak putus ngan dia dulu mesti akak dia gelar "tomduk" sampai sekarang...itew yang press x tau smpai sekarang...abang tom suar dalam abang top yang abang tinggalkan kan kat umah senduk tempohari senduk xkan basuh..senduk cium kalau senduk rindukan abang...


prince William
nenek2 si bongkok tiga..siang malam asyik berjaga..mencari cucu di mane saje..senduk ku kawin dengan anak raja...wah bahagianya hidup akak


ryan seacris
mamat american idol ni..gaya dia sesuatu tau..geram akak...gaya dia ni jinak2 merpati tau...tunggu ko ryan ..


matthew mcconaughey
antara semua lelaki idaman yang akak letak ni..dia lah lelaki no 1 dalam akak..yang lain tu turun no 2...walau ape pun rintangan dan melandan ko tetap dalam hati ku metthew...i love u so much..akak sangup buat ape saja demi mu sayang..


takashi kaneshiro
mamat jepun ni membuatkan akak suka tengok semua cerita dia..kacukan taiwan jepun ni..wah kawai desu....suka suka..agak2 ceknek dia besar tak?


hugh jackman
oh tuhan terangkan hati dalam sanubariku..agar ku tenang untuk berhadapan dengan en wolverine ni...sexy giler...wolfverinekan ala2 serigala gitew kan..so keturunan anjing..harus abang ni suka doggy kan....i likeeeee


Collin farell
mr bad boy ni...akak suka sangat yang penting akak dah ngok film blue dia main ngan perempuan negro..ape pun akak berangan perempuan tu lah akak..ciknek meriah..abang collin abang rase senduk ni sexy tak?..lets berzina...


amacam puas ati ke tak uolss...kalau korang x puas nanti akak buat entry 1,000,000 jantan dambaan akak lak..pastu korang bacam sampai mata korang buta..ok..akak nak pi mengaji ni..cau cincau....


Let's SHOPPING Uollss!