ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 26 April 2011

makan tanah


tadi akak ada post satu entry..its agak sensitive...tapi ada dua orang komen..akak hargai komen tu...and i love the way u answer.. thanks guys...tapi baik delete...

ok back to funny story for the day....

kannnn...meriah ke tidakkkk...

tadi akak pi bank..nak buat bank draft...

abis je urusan...akak jalan belakang sorang perempuan cha ya nun alif ni...high heel dia..fullamak..chantek..rase nak beli satu..tapi akak bayang kan kaki akak yang akak liquid paper ni x yah ler feeling...

then dia sibuk cakap ngan talipon..jalan punya jalan tu dia...heel termasuk dalam jaring2 longkang dan trus menyungkam...cium tanah..macam pokok tumbang ko...

secara spontan akak terketawa dengan kuat...then akak tengah pegang handpon..trus nak snap pic dia..jahat kan..ade aku kesah.....

then tetiba ada orang jerit kat akak " hey what are u doing"....

alamak kawan dia lah...matilah kantoi nak amik gambar kawan dia tergolek tadi...

ape lagi cabottt...tapi x leh tahan ko...muka chantek..titiba makan tanah...

hahahahahahahah

Let's SHOPPING Uollss!