jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 13 May 2008

Kak Cam Dan Cita-cita

akak yakin semua manusia ade cita2 dan impian...begitu juga kawan2 akak yang ada di sekeliling akak yang sentiasa mempunyai cita2...selama akak kawan ngan kak cam..akak sentiasa ade je perang mulut ngan dia..tp kak cam ni penyabar orangnya..akak yakin dia pasti ada cita2 yang terpendam dalam diri dia yang selama ini dia x tunjuk kat kawan2 n akak sendiri...

waktu akak pegi reunion kat melaka ari tu..kak cam senyap2 telah mengutarakan impaian nya untuk menjadi model..akak terkejut dan agak kagum dengan impian dia..selama ni dia kata dia nak cakap tp takut kawan2 ketawakan dia..tp akak yang dengan pakej yang ade pada kak cam seperti wajah yang ayu..tubuh yang mengiurkan..mata yang mempersona..bibir nipis yang bisa membuat laki2 orang terliur melaihat kak cam..akak sempat ambik beberapa gambar kak cam pose tepi pantai..enjoy yer..rase2 ade potensi tak?

ini adalah foto shoot untuk krim sunblock....


wah profesional nya ko kak cam...akak kagum ni

dah macam model antarabangsa dah akak ngok


mari kita lihat dan dengar ape kata juri.. Pemenang akan menerima kontrak yang Kosmetik 3 beauty (YAT LEE) bernilai RM 10,000 , gambarnya akak tersiar 7 muka surat dalam majalah kuntum dan bergelar Puchong Next Top Bapok...


kak Tyra : ape yang ko buat ni kak cam oi...mak dah berape tahun jadi model ni..pose ko lah yang paling menarik sekali mak tengok...sanggup berpanas terik tepi pantai..mak kagum ni..tp kulit ko tetap flawless dan menarik bawah mentari itew...

MIss Jay and Mr Jay : kak cam ..kami rase ko mempunyai wajah yang eksotik sangat...raut mengizinkan..tp lain kali tangan tu kasi mekap lebih skit ek..ade capok2 warna di tangan itew...anyway keep up ur good work...Nyah POWER!

Abang Nigel Barker : Kak cam , abang rase cara ko menggayakan pakaian itew mmg menarik...tp mulut ko tu agak luas..di ingatkan disini kita buat foto shoot untuk sunblok bukan iklan keropok kentang yer...jadi mulut x yah luas sangat...kita nak lihat lenggok tubuh bukan baju itew yer...dan abang dengar ko suka laki orang yer..i dah kawin ok...tp maaf yer i suka model single je...

Untie Twiggy: Untie rase ko lah model paling pandai bergaya sekali..lom pernah selama untie jadi lagend supermodel ni untie berjaya buat pose cam ko buat..ape pun ko mmg model yang kelasss....

ape pun kak cam ...akak doakan semoga ko berjaya dalam hidup..semoga impian ko tercapan..insyaallah..amin

Let's SHOPPING Uollss!