ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 17 May 2010

kakak audit

semekommmmm.....amboi dah dah bersawang dah blog akak ni...x ke hazab

sorry lah akak mmg busy gil bab (gila babi) uolsss...gara2 audit lah ni uolssss....

ni akak nak citer pasal orang datang audit ni....

gara2 orang audit nak datang ...akak ngan asst akak si somah macam x menang tangan...rasenya kalau ade tangan lapan pun ..lapan2 bergerak uolssss.. kaedahnya siang malam, cikcur, mengaji semua teringat audit....

sorry ek akak letih sangat..akak tido dulu nohhh

hotmama kata orang audit ni selalu hanjeng kan...macam2 tanya soalan pelik....tu akak menggigil tu....

tiba lah ari nak di audit...company tu call dia kata dia akan hantar orang audit lelaki...sorang je...
ape lagi ari tu akak duk blow rambut..bagi menawan...mane lah tau ensem..goda2 skit pasti dia x tanya banyak kan...

tungu punya tunggu...ade orang ketuk pintu opis...then akak dengar ade orang masuk...mase tu akak dalam bilik bos akak ....
then akak kuar lah memperkenalkan diri akak dengan jayanya....then akak nampak dia jalan dr pntu ke arah akak...
dia jalan melenggang uolsss

tadaaaaaaa...saya wanita ok

ayoooo sesuatu sangat....then dia memperkenalkan name dia Muzafar katanya...orangnya macam cina...
senyum je...dia adalah wanita dalam diam uolsss...hadek hadek gak rupanya....sentap.......

so dia belek2 lah fail..akak duk pi beli makanan untuk dia....

ape je akak bagi semua dia bedal bersih..x malu2 ok...baru telak sandwish x sempat akak tarik tangan ...tangan dia dah sampai kat pinggan...gitew kan....selera dia makan kan....ayoooo lapar yer adik adik ni...

let membedal tanpa segan uolsss

so ape lagi akak tengok dia suka makan..akak rasuah lagi makanan..supaya dia x tanya banyak..akak beli kerepek plak..bedal gak..krap krup krap krup dia makan..tanya segan silu ok...

duk lah dia senyum dr pagi sampai petang...motippppppppp....

yang bos akak plak x leh nak tengok muka org audit tu..nak gelak je...opssss

orang audit tu so hadek2 uolssss...yang pelik dia x tanya satu benda pun kat akak ngan somah...pelik kan..ade kah account kami begitew hebat tiada tandingan....pikirkan....opss....by the way ..thanks kak ika kerana tolong kitorang....

ujung kul 5.30 dia berambus....eh..akak pelik..dia ni betul ke dah audit...ke saje datang nak makan....mmm...pelik kan!

Let's SHOPPING Uollss!