Wednesday, 16 August 2017

simple makeup macam Tunku Tun Aminah

uollsss akak nak tanya ni...

Apa itu natural Beauty?... kalau nak tau natural beauty tu macam akak lah... semulajadi cantik..kannn

bukan apa , rentetan majlis perkahwinan diraja Tunku Tun Aminah yang di katakana mekap nipis dan lite je. tapi tetap wow.. menampakkan kecantikan dia .. tanpa eyeshadow pelangi, tanpa bulu mata che ta dan tanpa blusher yang merah ibarat di lempang...

ramai yg kata.. mekap macam ni lah simple.. next time kawen boleh mekap simple je cam ni...


nak di ingatkan disini Tunku sememangnya di anugerahkan wajah yg flowless dan cantik.. tengok sajalah bonda tunku yg sememangnya di ketahui amat jelita kan..maka kecantikan itu di wariskan ke anakandanya.. so bila tunku mekap lite2 pun tunku tetap cantik..

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...