ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 5 October 2009

sayang nya ko kacak tp ko......

amacam entry akak yang lepas...menyentuh jiwa?...harap2 gitew lah yer...akak cuba sedaya mungkin..tp mase depan kita sendiri yang usahakan yer...

ok akak deah janji nak cerita pasal mamat sengau kan....gini cerita nnya...

minggu lepas..antara hari2 awal selapas cuti raya..akak nak gi kerja....then rokok habis lak...so kenalah singgah kedai beli rokok..almaklum lah akak kan perokok tegar..semua iklan2 pada kotak tu xde kesan ok...cuba gak untuk benti tp rokok dah jadi one of my personality..gitewww...menagis tak statement....

kalau xde rokok mau pengsan akak di buatnya...abis tu kalau rokok mahal mane pun akak akan beli..kalau rokok dah x jual akak nak isap ape?...jawab sendiri yer...

dia kacak persis model..gitew...

ok back to the story....sampai je akak kat kedai..akak tengok ade sorang mamat keje proton baru turun dr moto pi kedai yang akak singgah tu gak...akak terpana dengan kekacakkan dia..badan sedap2 ..kulit putih merah....mata coklat...natural yer bukan lence ok...rambut lurus belah tengah...ya tuhannn....kalau petik jari senang2 leh blakon iklan...

kerana kekacakan nya melampaui batas..akak trus pose depan dia...

kalang kabut akak kuar kete nak pi masuk kedai...so kat counter kedai tu di berdiri..dengan pantas akak peluru sebelah dia...tiba2 di bercakap " hgokok hanghill hefatvehas hahu"...sengau uolsssssssss....." rokok dunhill 14 satu katanya"...

dengan xde insuran akak terus tergelak besar...untuk cover trus akak belek2 majalah kat tepi counter tu...dia pandang akak then dia senyum....akak yang jaga counter tu terbeliak tengok akak tergelak...tp akak cover lah uolss so xlah dia perasan akak gelakkan mamat sengau ni...

then mamat sengau tu senyum kat akak dan berkata " hafa hagh hehangar hangat hu"...trus akak terpinga2..then akak menjawab "ape ?"...dia ulang lagi "" hafa hagh hehangar hangat hu..heh avfang hoin"...akak cuma senyum...then dia pakai helmet trus blah...

then akak pi kat counter tu akak tanya kat perempuan counter tu..." akak paham x ape yang dia cakap tu kat saya?"...perempuan tu jawab.."akak rase dia tanya awak tadi ape yang kelakar sangat..boleh dia join"...

then akak cakap kat perempuan tu..."oooo maaf lah kak saya x bape jelas dengar tadi..maklum lah saya ni x pandai bila orang bercakap bahasa itik ni"...then akak tu trus gelak..siap kuar2 hingus....then perempuan tu cakap..." dik tiap kali dia datang beli barang mesti akak nak tergelak..tp sebab dia ensem akak tahan je dik"...
hanjeng kan perempuan tu..lebih hanjeng dr akak ...

tp kalau mamat sengau tu suka kat akak..akak ok je...akak pun akan sengau2kan suara akak..supaya kami jadi pasangan sengau terhebat abad ini....kannnnn

pengsan mendengar statment sendiri

Let's SHOPPING Uollss!