ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 28 November 2008

kaki kejang...

mmg menangis kalau tiba2 kaki kejang kan...sakit bagai nak gila...semalam akak balik keje...tengah2 drive uolss kaki akak blah kiri kejang..aduh rase nak pengsan rasanya..dah lah kete tengah banyak kat jalan raya..pastu leh plak kejang...wah....

akak kena rogol pun x sakit macam ni uollsss

ngah drive lak tu kejangnya..dah terkial2 akak nak tekan cluch kete akak...akak terpakse pull over side of the road..and mengerang kesakitan..mengerang sakit ok..kalau mengerang sedap lain tau....kejang lak kat bahagian betis tu...fuh rase cam seksa kubur uolss...akak trpakse luruskan kaki then tunggu 20 min baru lega skit...dah rupa akak cam sial terkepam2 kat tepi jalan...ade lak tu kete yang benti tanya kete akak rosak ke ape ke..akak cakap kaki i kejang lah bang....then dia datang kat akak bawak spay ape thah..dia spray kat kaki akak..then ok skit....



nasib baik akak kejang kaki..kalau akak kejang muka cam puan cokelat ini harus lah bisa wajah akak..nok muka ko bisa sama ngan bisa ular tedong nok..takut mak

nak di jadikan cerita...dia tanya akak..."u ni macam i pernah nampak lah..kat ne ek...?..ooo baru i ingat i u budak sekolah puchong dulu kan....u pengawas dulu kan...and PBSM..yer lah i pun PBSM gak..i ingat name u..name u S.........L kan.."terperanjat akak..rupanya dia junior akak sekolah dulu..walaupun akak dah pondan..dia masih kenal akak..yang penting ingat name jantan akak...hey abang name i bukan tu lah..name i Radin Anuwati iliah amin tanti saleha sulbiah bte kom kom...suka u je nak panggil i name laki tau.. x baik tau...ape pun akak x taste lah sangat ngan mamat tu sebab badan dia sape cantek same comel saling x tumpah macam badan kak bed....opsss larikkkkkkkkkk....

Monday, 24 November 2008

akak ni sekadar permainan!

kadang2 tu akak rase sakit ati sangat bila jantan2 ni asyik mintak akak yang bukan2 je...yer lah akak tau akak bapok..tp bapok bukan tempat memuas nafsu 24 jam ok...akak mmg suka berkawan...tp ade lah batas2 tertentu..kadang tu ade mase kita nak privasi..ade mase kita nak noty2...ade mase kita nak jumpe kawan2 kita....

akak bukan lah wanita palsu yang berhidmat untuk jantan 24 jam ok...lagi pun akak bukannya lawa pun..light2 je..kira cukup lulus je...satu mata lagi dah kategory fail...tp jantan2 ni sibuk call n kadang kala akak terpakse bersikap hanjeng terhadap mereka...

mamat ni very nice man..tp di harapkan akak ni cantek macam miss universe...sentisa ayu 24 jam..dan dia rase dia juga lelaki yang paling kacak di dunia...dan dialah lelaki yang paling stylo n kaya di dunia...cik abang i hormat sikap yang u suka berterus terang tu..tp u kena sedar i ni ni manusia biase yang bukan 24 jam mengadap cemin mekap pagi petang siang malam yer...kalau u nak macam tu u pi lah mengurat minah jaga kaunter elianto tu..yang mekap dia mampan bagai nak gila...for sure dia makan makeup tido mekap...

cik abang ni lak...asyik sms akak x sudah2...akak tau ko gila babi kat akak kan..tp akak ade komitment lain yang akak kena uruskan...akak bukan call girl yang senang nak kutip or servise u...i tau u ensem..tp u kena paham orang buruk cam i ni ni pun ade keje nak buat..ade mase nanti kita jumpe kita kenal2 lagi ek....

lagi satu..akak ni kan duk ngan kawan laki..laki ke..gitew kan...kawan2 akak satu rumah ni mengamalkan konsep pintu tertutup rapat bagai nak gila...so paham lah kan..even kawan rapat mereka pun nak kena buat apoitment 54 jam sebelum nak datang...kena buat madical checkup...surat rasmi...then bila lulus baru leh datang...maklum lah public figure katanya..itew kata mereka ..akak x kata...lantak lah dia orang kan...so akak kena lah jaga hati kawan2 akak kan...public figure ni mmg kena jaga personaliti mereka..takut2 masuk majalah benda yang bukan2 kan...

tolong jangan amik gambar i ok..i bukan artis yang u cari tu..i sekadar pembantu rumah je...u salah orang ni...i buruk ok nanti camera u rosak ok...

sebab tu lah akak bila kuar umah akak kena tutup2 muka sikit..sebab wartawan sentiasa ade kat luar pintu umah akak...kat tepi pasu, dalam pasu...tepi tangga..tepi kete ...bak kata dia mane2 sekeliling umah akak tu ade paparazi lah gamaknya...maklum lah rumah orang terkenal lah katanya...so akak kena lah berhati2 kan...akak hormat privacy mereka n akak harap mereka hormat privacy akak..tp......mmmmmmmm


dia kuar je kita amik gambar dia uolss..ok uolss bersiap sedia yer...kita berkemah depan umah dia ok...kalau x dapat amik gambar dia gambar jiran dia pun jadi lah...asal dapat...

akak dah mula bosan dan rasa akak sendiri pun xde privacy...akak cadang nak kumpul duit skit n nak cari rumah sewa yang murah2 n stay sorang2 je...senang kan..biar lah dalam umah tu xde ape2 tp hati akak senang n akak x sakitkan ati sape2...so ape akak nak buat pun boleh...kawan2 akak nak datang pun senang...mmg susah hidup berkongsi...kita ade batas2 yang kita kena jaga untuk puaskan hati orang lain...bukan mudah jd diri akak ni...nampak macam simple kan..tp sbnrnya tidak..akak kena jaga hati mcm pihak...tp adakah mereka menjaga hati akak..itew persoalan yang sering akak soalkan...

ape pun akak bukan nak sakitkan ati mane2 pihak..sekadar puaskan hati diri sendiri..kalau mereka x dapat terima ape yang akak buat..biarkan mereka...sebab mereka x letak duit dalam periuk nasi akak..and mereka x akan hulurkan tangan bila kita terjatuh...mereka hanya tengok dan buat andaian..itew sahaja...mmg mula2 akak ingat nak duk ngan kak bed...tp mungkin perkara yang sama akan berlaku..akak x nak akak bergaduh ngan akak bed..jumpe sekali sekala adalah lebih baik dr duk serumah...itew hakikatnya...

so doakan akak dapat duit seguni yang jatuh dr langit ek...so pas ni bila akak dah duk sorang lebih senang akak buat ape yang akak suka...bukan bermaksud melacur or bawak jantan datang umah...tp buat ape akak suka n xde sape nak cakap-cakap lagi...doakan yer...


adriana mak pinjam gambar dr blog ko ek....mamat ni selalu mencapap di blog akak...selalu coment2 kat chat box akak..very nice person...i need to know him better...wahai cik abang...saya ni banyak keje tau..kadang2 i busy sangat..i janji i akan kontek u nanti..tp kenape u ni gatal sangat?...nak kena rotan tau..ape pun i sedia kontek u lagi sebab persembahan u ari tu mmg menarik dan menhiburkan....

cik abang ni pulak menharapkan i mempunyai tubuh yang meletup ala2 supermodel...soalan2 yang dia tanya mmg menakutkan...ala2 soalan mungkar nangkir gitew..x terjawab akak..ape pun akak dah biase dengan soalan2 yang extream2 ni..tp bila u dengar jawapan jangan plak u gulung tikar larik jauh2 eh...awas tu...

ape pun akak perlu gembira dengan ape yang akak ade sekarang...sebab itewlah perjalanan hidup yang akak harus tempuhi...

Saturday, 22 November 2008

azam yang tidak kesampaian uolss!

AZAM?...dia mmg seorang yang periang..seorang yang x makan usia...walaupun umur dah senja2...sejak dia jadi tukang urut ni dia mmg kencang..yer lah kehulur kehilir pi ngurut orang..memang susah nak jumpe dia...akak ngok makin banyak customer urut dia dapat..makin bayak duit lah nampaknya dia...

eh..bukan azam yang ni ke uolsss?...bukan norazam ker yang uolss maksud kan?...oooooo azam tahun baru ker uolsss...akak silap uolsss..yer lah bila sebut pasal azam trus akak teringat dia lak...sorry uolssss...lantas akak sujud thailand mengadap kiblat sambil memohon ampun kepada tuhan...

azam akak yang tak 2008 x kesampaian?...ni malas akak nak citer ni..bila citer je rase nak meleleh air mata, air puki and segala air yang akak ade lah..sedih uolsssss..tragis uolsss...yer lah semua azam akak ala2 x kesampaian gitew kan...so setiap tahun kan uolss akak pasang azam ni uolss tp nan do menjadi..adakah akak perlu mandi bunga kali ke 500..bukan bunga je uolss..mandi bunga tayar pun akak dah buat uolsss..rebus bunga tayar kereta ngan tayar lori..letak daun pandan skit..tengah suam2 kuku tu mandi kan..yer lah bomoh tu yang cakap..akak buat lah..kak bed yang bawak pi tempat tu...orang tu kata mandi bunga tayar ni nanti hajat yang kita nak datang berlori2 uolss.....bestnya...tp nan ado..sedihhhhh...di goda ngan abang bawak lori ade lah uolsss....yang penting bomoh tu pun bawak lori pasir kat setapak..bagaimane itew...hahaha

mandi bunga di sini yang dimaksudkan adalah bunga 7 jenis ok..tidak termasuk bunga lawang dan bunga tayar

kalau nak di senaraikan azam akak mmg banyak..tak main lah uolss azam ade satu je..mesti kena ada banyak..kalau satu x tercapai ade yang lain kan..gitew..cam hebat je ko kan..nak azam banyak2...so akak akan ceritakan kisah sedih akak ....antara azam2 akak adalah :-

1) Menguruskan badan supaya leh pakai baju sexy
2) putihkan kulit yang agak kuali ini dan cantekkan muka
3) menguburkan handphone zaman nabi akak
4) mendapat boyfriend yang meletup, kaya, memukau, tabur duit dan ikut perintah
5) no more utang piutang
6) shopping tanpa sempadan
7) bercuti


akak target nak pinggang 25 inci tp yang jadinya 25 inci kali 2

1)Menguruskan badan supaya leh pakai baju sexy
yer lah uolsss sejak awal tahun lagi akak dah mula menjadi gajah..i turn to be kak bed n hotmama..takut uolssss mimpi ngeri..perlu ker akak nanti orang tersalah cakap akak ni kak bed or hotmama..so sebab tu akak ingin kurus...dulu mase akak ngan muda remaja..ngah hot ngah menjadi rebutan gitew berat akak cuma 55 je uolss...sekarang ni dah 65 uolsss..gajah uolsss...jangan mak jadi gajah macam kak bed and hotmama dah ler..larikkkkk....puas akak diet..puas akak berjoging x kurus2 gak...yer lah lepas jogging makan nasi lemak n bantai roti canai 3 keping...harus lah gajah bertambah uolss...pastu kawan2 akak yang baik hati ni selalu lak belanja makan yang sedap2..perlu ker akak tolakkan..so peroses diet dan megeuruskan badan itew x menjadi..xpe lah uolss..akak ngok kak bed yang gajah itew pun laku....so pikirkan ler kan...


2) putihkan kulit yang agak kuali ini dan cantekkan muka
yer lah akak kan hitam..so nak lah putihkan kulit..bg nampak comel skit..yer lah semua jantan nak yang putih2 melepak je kan..yang rentung bagai nak gila macam akak ni harus lah x laku...ujung2 akak dah rendam dalam susu lah ..pakai fair n lovely..tetap x putih2..kadang2 tu akak sendiri adakah akak ini india uolss...last2 ade aku kesahkan..hitam pun hitam lah uolss...kalau semua orang putih yang hitam sape lak nak kan...pastu akak ade gak niat nak operate idung kasi kecik skit..yer lah hidung akak kan kembang sedepa lebarnya..siti sarah gitu..so nak lah idung cantekkan..tp pikir2 balik kang dalang kubur kena belit dek ular..trus x jadi uolsss..x kisah lah ape bentuk muka akak ni ...senduk ke ape ker...yang penting akak gembira kan uolssss....

3) menguburkan handphone zaman nabi akak
niat tu mmg lah teringin nak pakai hp yang canggih2..impian akak sejak dulu lagi..jelous tengok orang lain pakai hp canggih...yer lah bila kuar ngan kawan2 kan..semua duk pakat kuar hp..bluetoth gambar lah lagu lah..akak cuma mampu duk diam dan silentkan bunyi hp akak..yerlah hp akak kan zaman nabi uolss...colour pun xde uolss..ape thah lagi camera n bluetoth segala...tp ape kan daya akak lom mampu lagi..duit pun manja je..so akak terpakse lupakan niat tu...yer lah kak bed selalu membanggakan hp dia yang amat canggih bagai nak gila itew..sentap ok.. bila orang suruh amik gambar pakai hp akak akak buat2 lah konon2 hp akak tertinggal lah bagai..walhal hp akak siap soletape bagai ni...ape pun akak dulu kan perkara yang penting dulu..hp ni bila2 akak leh beli..ade rezeki ade ..kalau x de pakai je lah yang ade...(sambil nangis siap kuar hingus...uhuk uhuk)


kalau kaya akak tak kisah sape dia..walaupun dia mengesot...

4) mendapat boyfriend yang meletup, kaya, memukau, tabur duit dan ikut perintah
azam yang ni ape thah lagi..bila akak dah dintis nak beli baju lawa2 pun xde lah..ape thah lagi nak ber mms gambar kan..so harapan untuk mendapat jantan kaya dan kacak harus tinggal kenangan..sedih kan...sape lah nak akak yang warok ni kan..dah lah hitam...pondan...miskin..waaaaaaaaaaaa....sedih tul....x macam kak bed, cantek, kaya dan memukau...senang nak dapat jantan....yer lah nok ko kan perempuan gajah yang ado ado..ko kan ade ladang tebu 1000 hektar nok...


5) no more utang piutang
uolsss rase leh ke akak lansai kan utang uolss..kalau dintis uolss rase nyer dapat tak...sampaikan kete akak dah dua kali nak kena tarik..nasib baik ade superman tolong selamatkan...tidur malam mmg x lena..sebab tu akak happykan diri akak..nampak je akak gembira uolss..hati di dalam bagai nak gila menggelabah ni uolsss....xkan akak nak pakai kereta sorong lak kan..habis tu kalau kereta sorong sape nak sorong akak lak...akak cadang nak ajak kak bed jadi perompak lah..pakai baju pengantin kak bed sambil rompak bank... pastu beli bmw..fuyooooo



6) shopping tanpa sempadan

shopping?..bestnya uoll...tp ape kan daya akak di ketagorykan sebagai golongan asnaf fakir miskin uolss...kalau nak pikir2 kan last akak shopping adalah waktu nak raya ari tu..tu pun beli baju melayu je...sedih kan...lain lah macam kak ita, kak bed n coklat..diorang ni orang ado2..cam tu gak hotmama yang membeli beg letak botol susu anak dia yang berharga 700 ringgit uolss...mahal kan uolsss...tp ujung2 dintis kan...opsss...sedih aku mengenangkan nasib diri..waaaa nangis ni....tp asal akak x susahkan orang lain dah le..kadang2 tu ulang2 akak pakai baju tu..sampai naik segan lah..itulah baju jalan itulah juga baju duk kat umah...ade sape2 nak kenal kan akak ngan jantan tua kaya sila kontek akak yer..yang 2-3 hari lagi nak mati pun takpe..senang sikit aku dapat duit uolsss...hahahah


7) bercuti

yer bercuti..bercuti hari ahad ade lah..nak pergi bercuti melancong nan do..dintis uolsss...ape pun akak dah mula menabung sehari 20 sen..so by 2040 akak leh p melancong..time tu umo aku dah 50 lebih tu..hahaha..maknanya melancong ke mekah le gamaknya...hajjah sharifah senduk bt hj syed sudip...cam kelakar je bunyinya...lantak lah...


ape pun uolss akak syukur kepada tuhan sebab kurniakan akak kesihatan..ibu bapa dan keluarga yang memahami...bos yang baik..dan kawan2 yang memahami dan cantek...tp ade gak yang x cantek....walaupun azam dia atas x tercapai..hasrat akak mendapat kerja baru telah tercapai uolsss..semoga kehidupan akak akan lebih baik dan sejahtera hendaknya..ape yang akak rancang tuhan saje yang memakbulkannya..ape pun akak sedar kejahilan akak dalam agama adalah salah satu sebab segala impian akak x kesampaian ....ape pun akak hamba allah seperti yang lain..mungkin rezeki akak bukan sekarang..tp mungkin akan datang uolsss...doakan tahun hadapan akan lebih baik dr tahun ini..insyaallah...

akak sekadar berkongsi cerita...pada siapa yang kurang senang dengan tulisan2 akak dalam blog ni harap endahkan je..akak x bermaksud membangga diri tp sekadar coretan hidup yang akak lalui uolsss...bimbing lah akak yer..ape pun i love uolsssss...muah muah..

Pompuan cantek Yang Gilo!

yer uolss...waktu akak nak pi keje semalam pagi ...akak benti lah kat trafik light puchong perdana nak menuju ke jalan besar...akak benti betul depan bus stop kat tepi flat...trafic light kat sini mmg lame gila..azab tul..kiranya kalau aku tunggu leh siap menjahit baju kebaya sepasang lah...

saya cantek kan..tp saya wanita mereng....

sedang akak layan lagu2 rock kapak dalam kete akak..akak terpandang lah sorang perempuan cina yang mmg cantek pakai payung..dia pakai baju agak stylo gak..nampak pusat, jeans rambut ala2 perempuan mexico n hight heel bagai ni...tp uolss dia cakap sorang2...membebel2 sorang2 dalam bahasa cina...akak betul2 sebelah dia..yer lah dia pun berdiri betul2 tepi jalan..tunggu bas agaknya


ape thah yang dia membebel tu akak pun x sura..tp kuat lah...then dia angkat tangan and tunjuk fuck pada semua pemandu yang tunggu trafic light tu..motip..bukan sekali..then dia jerit2 then tunjuk fuck lagi..then dia p kat kete akak then ketuk tingkap kete akak and tunjuk fuck...ape lagi...awas ko betina ape masalah ko ni...wah pantang aku betina anjingkan aku pagi2 ni..awas ko...

awas wanita mereng dihadapan...berhati2

akak bukak tingkap and jerit sekuat ati " Hey babi, ape u buat..u mau kena pijak sama saya ker..yamakahai (bahasa cina bermaksud pikimak ko)...ape u punya masalah..saya turun kereta tampar u punya muka nak..babi punya cina"...semua yang tunggu bas tu terkesima dengar suara akak yang lunak merdu bagai nak gila tu...almaklumlah suara buloh perindu katanya...


aci yang baiknya ala2 mother teressa..baiknya ko aci..thanks buat penjelasan...

perempuan cina tu trus diam and trus mencangkung..dia tutup muka dia dengan payung..duk diam je...then ade sorang perempuan india..ala2 makcik2 datang kat kete akak...lalu berkata "adik jagan marah2 lah..tada bagus..ini perempuan tada betul punya...dia ada hilang satu wayar dalam kepala adik...hari2 dia sini duduk.." akak membalas..."apa pasal dia dia macam itu aci?"...aci membalas... "dulu ada dia punya boyfrend kasi tipu sama dia ..perut kasi mengandung...dia kasi tinggal adik..itu pasal tada betul...saya dia rumah ada duduk..jiran lah.."

gila rupanya..mane akak tau kan..ade aku kesah..janji aku puas hati..lain kali kalau gila sila pakai name tag yang mengatakan saya gila ok..baru akak tau ko tu gila...awas...

motip disini akak sempat bergosip ngan aci ni sementara tunggu trafic light ni..lame kan...azab tul...

Thursday, 20 November 2008

Dinner Plz Help Me!

hujung bulan ni akak ade dinner ngan MAS company..and tema dia adalah

WORLD CULTURE ...
ade idea tak akak nak pakai ape...bukan Tradional costume tau..its "WORLD CULTURE"..
Atleast akak leh buat persiapan ape akak nak pakai..ni company dinner tau...

plz pzl plz help me ....

Wednesday, 19 November 2008

Oh Sayang ku ko telah kembali...

Ya Allah kau telah memakbulkan doaku...segala kesedihan akak telah berakhir uolsss...terima kasih tuhan kerana semua dugaan mu...segala penantian dan harapan akak telah berakhir ok...



beg mekap akak telah di temui ok...



3 - 4 hari ini akak telah bersedih dan cuba melupakan barang2 mekap akak yang hilang itew...akhirnya akak bertemu kembali..pagi ni akak telah di datangi seorang lelaki yang akak taste gak lah ke opis akak...dia datang nak jumpe boss akak...sape lagi kalau abang adi yang keje kat main opis..kat ari tu akak ade citer yang akak p melaka ngan abang2 comel kan..so abang2 tu lah datang opis akak ....


dia kata kat akak yang ade barang tertinggal kat dalam kete dia..tentu akak yang punya.. rupa2nya beg mekap akak uolsss..walaupun beg tu kecik nilainya mau ratusan ringgit tu uolss...terima kasih abang adi..ko telah menyelamat kan akak dr terus berwajah binatang...dan akak leh humbankan guni beras yang 3 - 4 hari ni yang akak telah serkupkan ke kepala akak...lepas ni leh lah akak lawan ngan kak bed balik sape paling meletop.... walaupun akak tak akak akan di kalahkan oleh kak bed...yer lah kalau nak beli mekap baru maunya nak kena tunggu hujung bulan baru leh beli...dintis uolss


then kalau nak tunggu hujung bulan maunya akak terpakse melepaskan segala opointment2 yang mendatangkan hasil dan memberi segala mase depan yang cerah...so segala apointment akak yang akak tunda boleh akak atur balik...so sempena akak telah bertemu kembali ngan beg mekap akak yang ado tu..akak telah memasang niat untuk memekapkan diri akak seperti opera cina bukit malam ni..

so penduduk puchong prima nantikan kemunculan akak kembali uolss...jangan lari ok kerana Miss Senduk in back on track...hahahah

Tuesday, 18 November 2008

Sexy nya aku...sexy ker uolss?

Kena tag lagi uolss...gatal tul lah diorang ni..semua pakat nak ngok gambar sexy akak lah ni kan..ala uolss kan tau yang akak ni mmg sexy dalam ape cara sekalipun..kang bila akak sexy lebih2 kang..laki korang ke..bf korang ke yang baca blog akak ter taste lak ngan akak cam ner..jagan salahkan akak time tu...

definasi cantek bg akak : tidak semestinya rupa paras..tetapi ia termasuk dalam cara bercakap, lenggong badan, bentuk wajah, tutur kata dan sebagainya...kadang2 muka haus waruk pun ade yang kata sexy...pelik akak...

wah confident ni yang aku ni cantek..walhal muka cam kuali kemek...yer lah kalau akak sendiri x cakap sape lagi nak cakap..kalau tunggu mmg nan ado jawapannya...ape pun untuk tidak menghampakan korang akak buat gak lah kan...

1 - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda
masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..
5 - Selamat bersexy!!

entah lah pandangan sexy kot mase ni...nampak skit lurah2 yang nan adoo itew..yer kot sexy..ke korang nak muntah ngok gambar ni...

bibir tu kot yang buat sexy..entah lah..ke kesendukan wajah akak tu yang buat sexy...

pose sexy lah konon ni..entah lah uolss...agaknya lah...akak rase cam tukang mop kat KTV kareoke je...

harus lah akak nak taq kawan2 akak uolss...

1) Kak bed yang mempunyai bentuk badan yang tembam2 nangka..mesti ko sexy nok..mak rase ko mmg sexy lah nok..sebab semua jantan yang date ngan ko semua meletop..mesti sebab ko sexy..ke duit ko sexy nok...x sabar mak nak ngok

2) hotmama yang mempunyai perut yang paling perfect dalam muka bumi..maksud perfect disini adalah mampu menyumbat 3 kawah nasi sekali gus...

3) cMeen Zulayka ..nyah ko lah wartawan paling sexy sekali mak pernah kenal..sampai kan bila ko pose sebelah zila bakarin..ko leh over shadow zila bakarin dengan petik jari je..cepat nok buktikan...

4) cokelat...nok kalau ko x sexy x lah si yeop tu gila babi kat ko dulu kini dan selamanya...walaupun muka ko haus tp mak yakin ade sexy di sebalik kehausan itew..ke yeop mmg suka perempuan yang mukanya agak haus ni...

5) adriana ..nyah mak tau ko lah pondan paling sexy kat putra perdana..sampaikan bila mak nak jejak kat situ mak kena buat servey dulu sama ada ko sexy ke tidak ari yang mak nak ke putra perdana tu..yer lah kalau ko ade mesti mak x laku...

akak dan Kak Cam di tahan polis!

alkisahnya begini uolss....malam minggu yang lepas akak n kak cam boring sangat lepas minum2..terpikir2 kat mane nak p...baru teringat yang akak ade kenal ngan sorang mamat pakistan comel kerja guard kat area puchong..dia jaga bangunan pasaraya puchong perdana ....
ape lagi lets lah merempit ke sana...then sampai je sana akak trus parking kete kat situ..then mamat pakistan name ali ni datang then kitorang borak2 lah uolss..walaupun akak n kak cam x mekap tp confident ni yang dirini dah woman habis ni..walaupun sebenarnya endon keja kontrak lagi woman dr kitorang kan..then si ali pakistan ni pun bawak lah kwan dia lepak sama ngan akak...kawan dia x lah hensem macam si ali ni..tp badan dia marveles uolsss...body sedap2 gitew..akak pose lah jual mahal kan...yer lah konon2 akak ni cantek sanagt lah..buat suara2 manja walhal suara ko macam hon lori kan...

oh abang pakistan ku...muka mu sungguh menghairahkan..tetapi bau ketiak mu mampu membunuh orang sekampung...sungguh beracun..harus lah ko memnyental ketaik mu dengan sekampit sabun trojan

then tiba2 akak rase nak terkucil lak..akak suruh kak cam tunggu kat kete then akak trus pi toilet..yer lah bagi chance kat kak cam sebab dia di pandang sepi je oleh pakistan itew...kenape tak tau..nak kata kak cam x can tek..x gak..kak cam cantek uolss...tiada tandingan...mase akak kuar kete n nak cross jalan akak nampak ade kete peronda polis datang ke arah kete akak...akak buat bodo jelah n trus pi toilet...


hey ingat kat lorong haji taib je ke leh melacur..lorong lain pun boleh gak..suka ati lah nak kat lorong mane pun...

bila dah habis kencing akak balik lah kat kete..akak ngok kak cam sedang di soal siasat oleh polis itew...ape lagi akak pun terlibat same lah..macam2 dia tanya..ade gak soalan2 yang agak sial...siap mintak I.C kitorang n pasport pakistan tu..nasib baik pakistan tu legal..ade permit bagai...kalau tak sian abang2 pakistan tu kena angkut..silap2 akak n kak cam sekali kena angkut...




abang polis i bukan melacur lah..i bukak kelas bahasa kat tepi longkang ni...i ade sijil lah dr giat mara ajar bahasa..bahasa binatang pun i leh ajar...xcaya ker abang polis...lets lah join kelas i..yuran x mahal lah..lets lah uolsss

eleh polis tu sebenarnya nak ngurat kitorang tu..akak tau...tp sebab ade pakistan tu x jadi lah kan..tp polis2 tu polis baru tu..muda sangat..tp belagak dia macam lahir2 je dr perut dah jadi polis..walhal baru sehari kuar pulapol kan...awas ko polis...

nasib baik kak cam cantek..so polis tu terpukau lah ngok muka kak cam yang jelita itew..senyuman kak cam yang lebar sehingga ke belakang telinga buat polis2 tu terpukau uolss...kitorang pun di lepas kan...nasib baik kitorang x buat benda2 yang terlarang ngan pakistan tu..maunya tengak merendek or ngah main doktor2 td..tak pasal2 kena tido lokap...thanks kak cam..kerana kecantikan wajah mu yang memukau lagi menakutkan itew..polis itew telah lepaskan we oll...



walau pun akak bela misai n janggut macam santa clous...tp dalam hati akak n kak cam adalah wanita ok..sifat kewanitaan yang jati dalam diri katanya...


tu lah pasal..kalau buat benda2 yang gak2 jahat ni mesti ade yang tak kena akan jadi..oooo serik uolss...x sanggup akak...lain kali jangan sekali2 cik cur di khalayak ramai ok...ni kali ke 4 akak di soal siasat sebab macam ni..akak pun heran akak ni muka perempaun sundal ker..asal lepak2 je ade je polis nak soal akak..walhal xde ape2 pun...ker akak kena apply jadi polis....mmmm..tu akak kena pikirkan..tp kalau akak jadi polis akk nak mintak unifoerm yang pakai skirt ok..baru best...

Monday, 17 November 2008

kisah anjeng !

al kisahnya begini...opis baru akak ni bersebelahan dengan kedai grooming anjeng...name kedai tu adalah doggy Tales.... kedai dia mmg cantek..warne oren ...mula2 dulu akak x perasan sangat..tp sebab dah ari2 akak ngok cantek lak kedai ni...

dia siap ade jual anjeng2 kat situ gak..tp kebanyakkan nya orang anta anjeng dia kat situ untuk di grommingkan..yer lah kira2 cam salon anjeng lah...kira anjeng yang datang kat sini..ajanjeng2 kelas atasan ler..datang siap pakai baju ropol2..siap ade reben..siap ade hari tu akak ngok anjeng poodle colour pink lagi..kelas tak...so bila akak nak pi lunch je akak mesti singgah kat depan kedai dia..anjeng2 kat situ mmg cemel...bukan anjeng2 yang murah2 ok..anjeng2 spesis anjeng mariah carey, paris hilton tu...anjeng yang besar tapak tangan je pun ade..mmg cute..walhal haram..kalau tak mau akak bela satu..hahahah



yang penting ade satu hari tu akak duk lah tengok anjeng2 tu dr luar tingkap kedai tu...then owner dia kuar :

owner kedai anjeng : hai ...u like that dog?

akak : ya its so cute...she very small...

owner kedai anjeng : ya that bohemian tea cup dog (motip tea cup...sebesar cawan teh ke uolss)

akak : realy..before this i only seen this type in tv...now i suprise that they have this type of dog in malaysia...

owner kedai anjeng: ya we imported from oversea..its quite expensive..malaysian ringgit araund 7000 plus.... that the cheapest one...

akak : mak oi mahalnya...but she cute anyway...

owner kedai anjeng: plz come in..it you want to touch her..i could give you glove...no need to samak later on..dont worry i know that muslim cant touch dog..but when it dry u can right...

akak : ya..ya (dalam ati berkata...wah cina kedai anjeng ni ala2 ustazah gitew tau hukum hakam..tahniah nok)..


wah kelas kan siap ade jual baju anjeng lagi...nanti akak nak reka lah baju kebaya untuk anjeng ni..maru nampak malaysian sikit kan..traditional katanya

kaedahnya siap nak suruh akak pegang bagai..tp semua mmg cute2..geram ngok...maaf ye ingin di tekankan disini akak suka tengok je ok ..x bermakne akak suka akak di katogorikan sebagai anjeng jugak yer..awas tu...

wooof woof woof...eh kenape akak terbunyi anjeng ni.....????

Saturday, 15 November 2008

sedihnya hati ni tiada tertanggung!

ya allah mengapa ko duga aku sebegini rupa...tak tertanggung rasanya ya allah...mengapa ini semua terjadi...pening..nangis..semua akak rase...mmg besar dugaan mu....selepas ini akak terpakse menjalani hidup tanpa nya ...akak akan sentiasa merinduinya..sekarang ni tidur x lena..makan x lalu...semua benda teringatkan dia..sayang kenapa kau pergi...mengapa kau pergi dulu sebelum aku...segala nyawa dan harapan ku hanya untuk mu sayang...
mesti uolss tertanya2 kenape akak bersedih kan...susah nak citer..sebak rase hati ini...tak tertanggung rasenya..dugaan besar telah akak lalui...

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


barang make-up akak hilang ok

sayang kemane kau pergi sayang


kat mane akak letak akak pun tak tau..selepas akak pi menggorek sarang anai2 kat melaka itew akak pun x tau mane dia pegi...tu lah gatal sangat p bawak pi melaka sapa suruh..yer lah nak buat keje pi bawak mekap kan..akak bawak lah barang khas je..macam faundation, blusher and lain2 tu...pastu bila balik akak lupa lak kat mane dia..puas cari...yang penting tu siap nangis tu...



adakah akak akan nampak seperti ni nanti?...nantikan

ape pun nanti akak beli lah yang lain..nampaknya buruklah muka akak lepas ni..kalau korang terserempak ngan akak pastu muka akak macam hantu or macam sial..buat2lah x nampak or jangan takut ok..akak x makan orang...cuma muka akak je yang bakal seperti hanjeng..waaaaa sedihnya...nasib baik akak x bawak semua..tinggal yang cokia2 je..sape yang terjumpe sila pulangkan ek...

Wednesday, 12 November 2008

catwalk ke pulau uolss

arini ari rabu..akak di tugaskan untuk p outdoor traning ke melaka..ke pulau besar melaka...so akak telah di tetepkan untuk p kul 5.30 pagi..so akak kena lah bangun kul 4 pagi kan uolss..yang penting siap tampal notis kak dinding suruh kawan seumah akak kejutkan..sebab diaorang tu mmh selalu tido lewat..nak siang baru tido...

so dalam kul 4 tu kawan akak kejutkan...tp akak gatal pi tido balik..then tersedar kul 450 pagi..dah lah nak kena p wangsa maju lagi kan..ape lagi mandi macam kilat siap..and one to go lah uolss..merempit lah uolsss...demi company yang tercinta akak kena gagahi diri..dr puchong ke wangsa melawati akak rempit 20 min je...akak bawak paling laju dalam sejarah naik kancil yang nak roboh tu...akak dah rupa wanita bawak kete F1 uolss...140 uolss..semua dalam kete akak tu gegar..kalau nasib x baik mau gugur satu persatu part kete akak tu...nasib baik xde kete banyak..kalau tidak harus lah setahun baru sampai...yer lah pagi buta katanya....


sampai je kat opis wansa melawati akak ngok semua jantan2 dah tunggu akak..ape lagi pose manja je lah..yer lah takut kena marah uolsss..sampai je trus gerak..then bos akak suruh akak naik ngan jantan2 satu kete...wah tersipu malu akak uolss...dalam ati suka ni uolsss....akak pakai lah suar khakis warna gelap..sebab boss suruh ok..sampai sane semua pakai jeans..dia pun same..bantai kang boss ni..awas yer...ape lagi bila diorang brenti beli air..akak trus tukar dengan pantasnya....baru selesa nak pi jalan kan....


then we olss betolak lah uolss....mamat ni bawak kete dr kl ke melaka macam ribut..rasenya macam baru 5 kali kelip mata dah sampai melaka..wah magic...akak dalam kete sempat membuta ni..ade aku kesah..ngantuk ok..so tido lah kan..... sampai je melaka kitorang trus pi jeti....



tiket kul 8 pagi...feri datang trus naik..cadangnya akak nak berenang je ke pulau tu..tp akak terlupa bawak bikini akak so x leh lah..xkan nak pakai spender je..maunya ikan2 laut tu gigit cipap akak nanti...x pasal2 kan...hahahah


wah sebelum pegi akak ade lah buat reserch tentang pulau besar melaka tu kan..dalam internet nampak cantek je uolsss..tp bila sampai akak speachless...nan adoooo..kawan akak cerita pulau ni keras skit....pulau keramat katanya..macam pulau tinggal..resort2 yang di bina tu telah di tinggalkan lebih dr 8 tahun uolss...x bejaga...macam pulau hantu uolss...tp akak pelik ade gak orang datang situ..semaua resort kat situ semua dah stop operation sebab ape tak tau..sebab perkara pelik2 kot...dengar citer datang nak cari pelaris perniagaan...dah betul lah tu..leh akak cr pelaris untuk diri akak....kiranya mereka ni tinggalkan resort ni begitu sahaja sebab waktu inflasi yang teruk dulu....tahun 1990 an lah cam tu


ape lagi uolss..kat dalam pulau tu bukan ade kenderaan pun ...so kenalah catwalk uolss...bukan dekat uolss..jauh ok..akak rase mase akak catwalk kat paris dulu xde runway yang panjang macam ni...ni agak2 2 -3 kilo meter gak lah agaknya...habis peluh celah bedah akak semua..tp maintain sebab akak lah sorang je wanita yang pi...tp sebab keje akak rase ok je..fun gak..di kelilingi oleh abang2 yang ganteng2 ni..akak harus lah tunjukkan yang wanita plastik macam akak ni pun mampu buat..yang penting semangat katanya...walhal dalam hati ko sempat nak menggatal kan...



dah rupa jungle tracking dah akak rase...tp demi kerja yang tercinta ok je..dr duk dalam opis terperuk je,..baik turun site...dalam opis sejuk beku akak...


kitorang datang pulau ni sebab nak buat inspection anai yang banyak kat pulau ni..sebab dengar citer tahun depan diorang nak majukan balik pulau ni..so syarikat akak ni di appoint untuk buat kerja2 ni le..so tu yang kena cari anai2 tu uolsss....musnah kan dia.....bukan makan ok...



jantan2 sibuk gali sane gali sini...yer lah keje cangkul gali ni kan keje jantan..akak cuma monitor lah uolss...ape lagi uolsss akak pose lah....amik catatan gitew..yer lah nak biar biase dengan anai2 ni..... then dalam tengahari tu ape lagi cabut lah balik..kitorang pi makan asam pedas..then terus heading kl..ape lagi badan penat balik umah tidoooooo....

ape pun akak gembira sangat..sebab akak naik kete ngan abang2 yang akak agak taste gak lah lite2..cuba kalau hodoh....mau akak nangis.....

Tuesday, 11 November 2008

hey uolsss

ok ari ni kita belajar ini yer olss....let uolsss..

wah...penat sungguh akak dua ari ni..maklumlah kat tempat baru uollss..yer lah kena lah bekeja keras skit sebab banyak akak kena belajar kat tempat baru inew...dalam mase seminggu ini akak akan traning kat wangsa melawati uolss..kat wangsa maju gitew kan..jauh uolss..kul 7 pagi akak dah kuar umah..yer lah nak kejar masuk keje kul 8.30 katanya...


harus ke akak pakai cam ni ke office biar diorang notice akak bapok..hahahahahh

tak pe seminggu ni je..staff kat head office mmg baik..semua friendly..wah...banyak juga akak kena belajar ni..yer lah akak di amanahkan untuk buat keje ni semuakan..so x leh lah nak elak...anyway ape pun akak seronok sangat..dapat keje baru...dapat kawan baru..ade gak tectnition kat sini yang comel2 uolss..tp yer lah akak kan coverina skit kat sini..akak menyamar sebagai lelaki..so x lah leh menggatal kahn..be profesional ok....tp hati akak memberontak ngok jantan2 comel itew..sabar sabar...

walaupun kawan blog akak ni dah expose kan yang i ni kak nyah..tp kat tempat keje akak x pecah lobang uolss...akak perempuan tomboy ok...hahahah

atau haruskah akak letakkan tetek akak yang adoo ini disebalah muka jantan2 itew

tp ade gak terpecah lobang...lantak lah..dah mmg akak pondan nak wat cam ner....so pagi esok akak akan ke pulau besar melaka uolss..traning outdoor fields katanya..ikut je...yang penting uolss kena betolak kul 5 pagi...harus lah akak kena bangun kul 4 pagi..ya tuhan..yer lah selama ni kan akak bangun keje kul 9.30 pagi..sebab office lame akak kan sejengkat je ngan umah akak...so esok pi melaka naik kete ngan bos akak..so ape lagi buat le persiapan tido dalam kete uolss...hahahah..bos u drive...i tido ok..sampai kejut i..gitew kan..boleh?....

ape pun nanti akak update lagi yer uolss...tunggu tau ade banyak cerita menarik tunggu uolssss...

Let's SHOPPING Uollss!