Monday, 7 August 2017

anak biadab - salah sapa?

salam isnin uollss..

amacam? lemau ke 1st day keje ni.. ala biase lah tu.. MONDAY BLUES .. nanti lepas lunch ok lah tu...bila kiah dah bukak cerita gosip2 charge lah ko nanti..

jom jom akak nak cerita sikit ni...cerita apa ek?... cerita anak kurang ajar..

kalau anak kecil kurang ajar kita nak salahkan sapa?..adakah didikkan kita salah or pengaruh luaran..lets kita bincangkan uollsss...

cerita anak kurang ajar ni mmg slalu kita dengar.. tapi kalau tahap melampau2 tu mmg mintak tali pinggang lah kan...

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...