jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 28 May 2008

Bila akak dah meroyan....

akak suka bila anak ikan melakukan perkara2 romantik kat akak..gitew kan...opsss...tp awas akak x suka menyepedo anak ikan uolss...akak suka lihat je..gitewww

akak kadang2 ade lah mase datang gila..mcm2 benda pelik akak nak buat..kadang2 tu kawan akak tarik2 rambut sendiri ngan perangai akak..kalau bosan akak mekap lah..walau pun hanya duk umah je...kadang2 tu akak dress up bagai nak gila pastu akak membuta..konon bila dreesup dapat lah mimpi indah..tup tup mimpi kena siksa dalam kubur...kerkencing akak..tp akak ni suka masak banyak2 pastu aku x makan..biarkan jadi tatapan je.. pastu kawan2 akak yang bernafsu binatang datang serbu cam ayam..gitew..ermmm siapa mereka tu ek....

bila akak boring akak berangan akak lah yang paling cantek, paling memukau, paling jelita..tp hakikatnya muka akak macam senduk..gitew...cantek ker akak? x memukau ker?

pastu akak suka shopping sorang2..best gila..bila shopping ngan kawan2 ni kurang best skit..bukan x best tp kalau kita nak jalan lamae2 karang..diorang sibuk nak balik cepat lah, nak itew lah ini lah..sentap akak nanti..so pi jalan shopping sorang2 lagi best...lagi satu akak ni shopping bukan lah kat tempat yang klass2 cam hotmama kan..gitew...akak tempat2 biase je..mydin pun akak layan gak...best tu..murah murah...jenama x kisah asal murah menarik n boleh di gunakan...ape guna kalau beli beg harga 7 - 8 ratus pastu letak botol susu anak kan....
ops sape lak tu ek...

kekadang tu akak suka berangan nak jadi itew lah ini lah..kalau akak dapat lelaki idaman akak ape akak nak buat lah..macam2 lah...best gila...n akalu akak borong sangat akak pi lah umah hotmama..sebab pompuan ni selalu kesepian...sedih akak ngok dia..so akak melawat lah dia sambil membedal semua makanan kat umah dia...


ade mase lapang akak ngan kak bee akan mengambil gambar erotik..bukan untuk tatapan umum yer tapi untuk tatapan sendiri..untuk melihat betapa hanjengnya rupa akak bila akak buat aksi terlampau..motip akak post gambar ni kat sini?

bila kegersangan akak membenarkan jantan2 meramas tetek akak yang adooo itew..ape mereka dapat? dapat pelempang..dapat secubit daging yang adoooo..padam muka korang


kekadang tu akak akan berlatih gimnastik ngan kak nita..cuba ngok skit mase akak join sarkas kat rusia tu masih ingat lagi ker tak? kekadang tu aksi2 merbahaya tu akak kenalah ajak kak cam sebagai penyelamat...gambar ni akak kat atas..kekadang tu kak nita lak pose kat atas sambil pakai baju bulu2....cam ner ek ?

cantek x akak?.....ade mase gak akak ambik gambar sambil pose cam binatang tepi kak cam..yang akak pelik tu kenape mesti kak cam...mmmm mushkil akak kan...

Let's SHOPPING Uollss!