jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 10 April 2009

"Jangan Tengok"

ari ni acara lepas geram oleh siti senduk....akak mmg geram gila semalam..kawan akak kak nita semalam call akak ajak akak ngok citer yang baru kuar...tajuknya ialah " jangan tegur".. akak ade dengar citer ni..so akak , kak nita n kak cam pi lah bertiga kat GSC ioi mall...


so masing2 x nak letak harapan tinggi sebab dulu waktu cerita congkak..kitorang telah di hanjengkan dengan cerita yang amat lah terpukimak sekali..cerita tajuk congkak yang hampeh itew patutnya di tukar kepada " rumah percutian ku ada hantu"..yang xde kaitan dengan congkak itew...

tapi kali ni lain uollss..mula2 start citer..macam seram..ala2 jangan pandang belakang gitew...bila nak masuk tengah..ceita ini mula menjadi hanjeng..dan semakin hanjeng dan seterusnya menjadi anjing sebenar...akak cakap ngan korang cerita slot keliwong kak tv3 tu adalah lebih seram di bandingkan dengan cerita jangan tegur ni...sakit betul hati akak...akak x dapat kaitkan ape yang jagan tegur tu...

mula2 akak ingat cerita dia pasal bila terbau or terdengar ape2 yang pelik jangan di tegur...and hantu dia ni dr saka ker ape ker..ini tak..mengisahkan nenek dia yang dah mampos turuskan harta iaitu gelang emas n tanah pusaka kat cucu dia..then makcik dia sentap sebab x dapat harta tu..then makcik dia bomohkan anak buah dia n bunuh dia..then pompuan tu jadi hantu...ya tuhan..jalan cerita n plot2 dia mmg hanjeng habisssssss....so ape kaitan dengan jangan tegur ..tu?...baik ko letak je tajuk dia "gelang nenek ku aku yang punya" ke..." makcik ku jelous aku dapat gelang"..ke....x pun ko tukat je tajuk tu ke "padan muka ko x dapat gelang nenek" ke..sebab itew lah yang di buat kan...

walau pun tiket ni kak nita yang belanja..akak terkesian lak ngan dia sebab terbeli cerita yang agak pukimawati ni...akak sarankan korang x yah lah pegi tengok..david teo tu propa habis...dah lah lakonan julia zigler n pier andre tu macam sial..dr cerita hantu trus jadi macam cerita " scary movie"..mmg betul..macam scary movie....

akak trus berdoa...oh tuhan ..menyesal nya aku tengok citer ni..maafkan akak kalau akak bakar panggung wayang ni...

semua dalam panggung tu semua menyesal..sial ade yang menangis guling2 lah sebab menyesal beli tiket ni uolss...macam mane lah kita nak sokong filem malaysia kalau cerita ita sendiri cam gampang..dr cerita seram menjadi cerita yang hanjeng..nak je akak bakar panggung wayang rasanya...x lah semua cerita malaysia cam sial..tp yang penting cerita yang ade kena mengena dengan David Teo ni..mmg cam haram jadah..berangan tau dia ni....kalau cerita yasmin ahmad mmg best..akak suka...

Ranking : Dari 5 bintang akak bagi -70 (negetif) bintang.... amacam ade rase nak tengok..


Let's SHOPPING Uollss!