jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 June 2008

Angan-Angan

Korang nak tau tak ape yang selalu di pikirkan oleh pondan2 dalam kepala otak diorang..selalunya pondan2 ni suka sangat berangan …kalau dah pasang angan2 tu xde yang ala2 manje lah..semua ada angan2 yang melampau2 hebatnya….

Begitu juga lah akak ….x lari dari dunia angan2 ..sebabnya akak pun bapok juga…nak buat cam ne dah resam nya begitu…tp ade gak betina2 yang berperangai bapok…tapi x lah kalau angan2 dia tu cam bapok gak…

Perkara yang sering di angan2 kan adalah :

1) bila bangun tidur berubah jadi perempuan betul

akak x tipu uolls..selalunya angan2 ni seblum tidur..mesti terpikir..kadang2 tu siap doa ni…bagaimana itew…ape pun …itew hak masing2 kan…so kiranya kalau terbangun jadi perempuan betul x kira itew operate lah kan..so x dosa…kan best cam tu…wahhhh

2) Nak berlakikan lelaki kaya raya

Akak rase bukan pondan2 je yang angan2 ni..perempuan pun same…siap kalau dapat laki kaya , nak beli itewlah, nak bawak BMW lah, nak melancung lah..macam2 lagi lah…mmg betul…yer lah kan…kalau duit dah melimpah ruah pasti x risau nak bayar bil2 kan..pasti bila dapat laki kaya raya ..sumpah x carik lain walaupun laki kita tu wajah iras Hamid Gurkha…siap plan2 ni kalau jalan2 x kisah nak pegang2 tangan janji semua hajat kita di tepati…gitew…

3) Ada anak sendiri

Yer lah pondan ni kan feeling2 woman kan..so ibulah kan katanya…siap berangan mengandung lah..kalau ade anak nak bg anak name itewlah..inew lah..wah angan2 setinggi gunung ni..yang penting kalau beranak terpakselah pembedahan kan..xkan nak beranak normal kot..boleh ker…

4) Memiliki bentuk badam cam pompuan ori

Wah kalau dapat badan cam perempuan pasti akan pakai sexy2 lah..macam lah..shopping x yah susah2 nak cari baju…yer lah baju pompuan kan murah2 n cantek2…yer lah kalau badan begau n macam pemain ragbi camne nak pakai baju sleeveless..sedih lah kan jawapannya…

5) Berangan ade super power

Biasenya berangan mesti nak jadi cat woman lah, nak jadi storm xmen lah, nak jadi wonderwoman lah..yang penting nak jadi superhero yang cantek2 je ni..siap kalau ade power nak belasah pondan2 and jantan2 puaka lah..macam2 lah..kadang tengah angan2 tu tergelak sendiri lak..

Ape pun semua orang ade angan2 sendiri…x kisah lah angan2 kosong ker angan2 berisi ker….itew hak masing2…ape pun kita manusia ni kan sering berimiginasi…jangan sampai melalikan sudalah kan..wah gitew..kata2 ala2 dato fadilah kamsah pulak kan..motiffff?...i dato masiyitah ibrahim lah….wah tetap nak yang woman ni…

Let's SHOPPING Uollss!