jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 27 September 2011

hoi uollsss

amboi amboi...lama nyer senyap sunyi.....lamanyer cuti raya...sampai abis raya baru nak jengah blog....

uollss bukan x bak hapdate..tp sejak sebelum raya sampai sekarang akak mmg sibuk...xde mase nak jengah blog...rase malas jeee....rase ngan berat je....

sampaikan si hotmama tu update kan perkembangan akak kat blog dia katanya...ko mampu orang updatekan perkembangan uollss dalam blog...dah macam artis rasanya....

banyak habiskan masa berehat....nak cerca2 orang macam dah berat je.....maklum lah lepas puasa rase suciiiii je...ko mampu rasa suci lepas puase....

banyak citer2 akak dah type kat blog ni cuma xde mase nak publish...gitewwww....

keje kena kuat sikit uollsss...hutang keliling pinggang ni..kalau x keje kuat mau sampai kendur kulit muka lom abis2 lagi bayar hutang....

lagi2 lepas raya ni uollsss...semua pokai tahap gaban...nakbuat apa pun x bleh....mau lepas gaji ni x sampai sejam semua duit dah abis bayar hutang..x giteww uollsss....

so mengelakkan akak sering di cerca hingga bertubi2....(pin bb akak telah akak hidekan kerana peng add-an bertubi2 oleh emak2 orang dan anak2 dara sunti..jantan nan-ado yang add. sentapppppppppp)-29/9/2011-

ok uollsss akak out dulu akak janji akak update dalam masa terdekat....see u roger n out....

akak nak gosok tudung pi mengaji dulu noh.... cau cin cau


yang benar...

Gadis Putih Gebu Lindungan Kaabah

Let's SHOPPING Uollss!