ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 17 August 2009

suka korang lah nak ckp ape!

hey orang2 kampung!!!! mari sini senduk nak ajak mengumpat ni....cuba korang baca dua mesej yang akak terima dalam comment box akak...

abng senduk..!! said...

kak boleh rase tak kak send'..??
sy dah lame ngidam bontot akak..

tp sy xhensem..akak kan suke laki yg hensem je..

boleh la kak..xtahan ni..

16 August 2009 18:58

lagi satu baca yang ini pula

ciko said...

kat senduk saya nak tanya soklan kat kak senduk ni,
saya punya kawan la dia sangat sangap2...
risau tol saya ngan dia...
mcmane ni?
akak boleh x pinjam bontot akak tu bagi kat kawan saye...
tu pun kalo akak sudi bagi lagi...

fyi kak senduk, clazmate n rumate saye ske sangat2 meriah ni...

16 August 2009 19:06

sakit x jiwa korang bila baca comment2 cam ni..rase nak je aku cili2 kan dua ekor ni...korang rase kalau korang dapat mesej macam ni ape korang buat...

sakitnya hati uolsss....geram x terkata..habis tumbuh ketul2 kat badan akak uolsss

agak2 ape yang harus di kata or buat pada dua ekor mahluk ni...

A) libas pakai kayu burti

B) Tangkap mereka dan kentut dalam mulut mereka

C) upah hotmama pijak perut dia

D) Biarkan ....bebasssss!

ade ker akak cakap yang akak tengah gersang uolssss...ada ke akak cakap akak suka main bontot ni....ko ni kenape!...kira akak ni dah xde keje lain ke uolss asyik nak menggatal je...hey uolss kalau akak nak menggatal pun aku x cari kat sini le...aku cuma pose je depan rumah akak...ok....

kau gilerrrrr....aduhhhhhh...kau tak tau ke yang akak ni pondan straight lah!...akak taste ngan pompuan lah!..ahaksss


Let's SHOPPING Uollss!