ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 17 April 2013

ko ni retis ke?

hye all !... 

sejak akak post pasal jamu susuk datra yang lepas..ramai gila bagi komen..mana yang maki ..mana lak yang suka..

yang penting " ko maki aku lepas tu ko taruk iklan ko kat comment tu.. ko jual lak barang"... vinatang sgt perangai penjual jamu ni.. lepas tu sebelum buat iklan tu maki akak kaw kaw ni... lepas tu setiap daerah lak dia punya ejen pi iklan.. wei komisyen aku mana?... hahahah

patut lah zaman dulu2 makcik2 kampung ni menyampah dengan pompuan jual jamu..rupa gini gamaknya perangai... 

lantak lah korang... semoga duit jamu ketat korang tu leh buat kaya..simpan duit banyak2... leh jadi macam Kak ton..

ok lah kita tukar topik ek..tak nak lucah2 lagi... kita berubah pada cerita yg lain...

tajuk kita hari ni  " ko artis ke?"

bukan apa ..ada kawan FB akak (Ross Idris) bg cadangan sebab dia sakit hati benor dengan remaja2 yang entah datang dr mana tetapi ada yg like nya hingga ke puluhan ribu... mereka bukan selebrity tapi self-proclaimed celebrity...

Hey Ross ..dah muka ko sedeh xde lah orang nak like ko banyak sangat...

tapi mmg betul kata Ross Idris ni... sedangkan akak ada kawan artis..  fan pagenya sedeeehhhhh je tahap likenya...  dah capai suam-suam kuku pun susah... tapi budak2 ni..ribu2 ko... kalah fan page "we love kak senduk"... sentap...

akak bg contoh : 

siapa ayoi ni ?.. anyone know him?.. akak rase macam masih sekolah... dia ni artis ke .. ko tengok berapa ramai like dia tu..
 

tengok setiap komen dia ada berapa komen..sapa yg komen tu?





sapa budak pompuan mata buntang ni... ada sapa kenal dia?... dia ni model biji mata ke.. model kanta lekap pasar malam ke... yg pasti semua gambar mata terbeliak..sembelit kah ko dik?


yang pitam tu bila ko type nama dia kuar list ni..bape banyak FB dia ada... ko tengok list bawah skali tu.. berapa follower?... 70,514 followers ok... syed ali ko ada follower banyak tu?



tergamam akak ..sapa korang ni sebenarnya... feeling artis sangat... artis malaysia menangis tengok berapa banyak like korang ni... 

ke mereka ni mmg artis....tapi akak x kenal pun.. kalau mereka artis..x masuk majalah mangga pun!

ape pun mereka ni bukan lah artis.. mungkin hanya lah feeling artis... kenapa mereka begitu banyak komen? banyak like? akak pun x tau... post2 mereka pun setakat feeling chantek je... tapi review dia kalah artis kita yang dah terkenal...

ahhhhh yg penting semua nak feeling artis... walaupun mereka hanya orang biase.. biarlah..hal mereka...itu yg mereka mahu.. 

"asal ko bahagia ... walaupun "

p/s : hey hotmama.... page kek ko yang lazat benar tu ada orang like sampai ribu2 ke?... larikkkkkk

Let's SHOPPING Uollss!