jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 13 July 2009

soalan azab to kak senduk !

hye uolss bertemu kita lagi dalam sisi berbicara.. sorry uols sebab akak terpaksa postpone ...akak sibuk sangat uolsss...ape pun akak dah kumpul beberapa soalan yang terpakse akak rujuk kepada bahagian konseling ni...ape pun lets kita tengok apa soalan itew uolsss...akak cuba jawab dengan jawapan yang x emo..yer lah orang cakap akak ni emotional jawab soalan yang lepas kan....

abg joe
: abg joe ada masalah. Abg ada 2 org gf. Dua2 abg syg. Sorang dah kenal 6tahun, sorang lg 1bulan. Abg lebih syg yg 6tahun ni berbndng yg 1bln. Tp masalahnya yg 6thn ni tk ada tiub folopio. Tlg abg joe

kak senduk : menurut cerita abang joe abang joe ada 2 gf...mmmm kelas abang jeo..kacak ke abang jeo ni sampai leh ade 2 gf ni...senduk dengar2 yang abang jeo ni iras2 Aaron Aziz katanya..betul ker...patut lah ade 2 gf..kelas kan...then abang ckp sorang ade tiup polopio sorang xde.. tp yang ade tiup tu baru kenal 1 bulan... then yang 6 tahun kenal tu xde tiup..

adakah abang jeo staraf ini?...plz nyatakan yer

cam akak kenal je uols....berdebar akak nak jawab ni takut kena saman ni...apepun abang jeo kena tengok gf abang jeo yang mane yang abang jeo paling sayang ...its abaout trust n loyalty..walaupun yang 6 tahun tu xde tiup folopio..tp kehadiran dia dah cecah 6 tahun...dan abang jeo x kisah kan..maksudnya kehadiran dia sangat2 abang jeo senangi kan...sebab kita di jadikan dengan macam2 rupa n bentuk...mungkin dia x lengkap tp dia ade keistimewaan yang buat abang jeo terpaut hati..adakah kerana kebaikan nya..kekayaannya ker?, ke hebatannya ke...

then gf abang jeo yang ade tiup folopio ni br kenal 1 bulan... abang jeo kena ingat..abang jeo x leh terus buang gf abang jeo yang 6 tahun ni..selama ni sapa banyak tolong abang joe dr segi emosi dan sebagainya...mungkin abang jeo leh cakap kat gf 6 tahun ni... mungkin kita boleh jadi kawan baik dan bukan kekasih...kalau kena gaya dan bicara..pasti gf 6 tahun ini paham situasi abang jeo...tp ingat!... kadang kala bicara kita ni bisa membuatkan salah satu pihak tidak berpuas hati..

itew lah dunia..mane ade yang adil..pasti ade cabaran..kalau xde cabaran itew bukan manusia namanya...

abang askar: kami kat kem nak ajak senduk dtg buat tarian boleh tak? kami nanti akan buat party. nak tak? ramai nih member abg nak kenal dgn senduk. ular2 senduk pun byk sini.

abang.. saya yang berimejkan wanita sepeti ini pun abang nak suruh saya buat tarian ker?..

senduk: apa? nak kenal senduk...malu lah..senduk ni bukan canteik pun..cuma berkilau dan bergemerlapan je...then nak suruh senduk buat tarian plak...malu lah..senduk mane pandai menari bang...senduk tertilawah alquran pandai lah...(terus capai kain batik n pose bersimpuh macam pompuan dolu2)...

trus pose mengaji

tapi...tolong bagi alamat kat mane pesta tu di adakan..tetiba kan...

mama dania: kak,jwb la soalan aku ini....ko dri kategori senduk yg cm ner...hehehhee,senduk kayu kah?besi kah?keluli kah.....?

senduk : kop kenape?...nak yanya lagi ke uolsss..mesti lah akak ni kategori senduk emas di raja..perlu akak di kategorikan sebagai senduk kenduri uolss...

di ulangi yer senduk di raja

kisahnya begini...kak bed cakap muka akak ni macam senduk..sebab tu akak di panggil senduk...tapi akak x kisah..sebab name senduk itew lah buat semua orang kenal akak sape..gitew...

fred: erm.. tlg nk jwab satu soalan, yg pasal dok ngata lembut2 sgla nih.. jawapan mudah n senang tuk difahami... "lmbut xlembut laa, tonggeng tgok, ngandung xngandung,.." sekian..

nampak pondan dan lembut sangat ke akak ni?

senduk : ala akak dah x heran lah soalan tu..tu soalan mencabar kehebatan akak tu...ape yang akak leh cakap... kalau ko keras sangat ko mampu ker uolsss!

amris: Ruangan masalah rabu nie..punggung sy suka sgt mencerca sy ketika sy tidor..bgaimana sy bole megatasi prob. ni whai kak senduk siantan

senduk: ape bontot ko mencerca ketika tidur?..setahu akak mulut je pandai mencerca...adakah bontot uolss juga pandai berkata2 uolsss

maksud uolss macam ni ker?

dan ade kah uolss mempunyai permasalahan dengan bontot uolss... akak kurang paham soalan di sini yer...adik ...ape pun akak agak2 lah ko ni selalu kentut di waktu tido kot..ape ape yang akak leh sarankan..ko tampal je bontot ko pakai plaster kuat..ape lagi diam lah dia nanti...

che rohu: ni lagi satu soalan muhibah...kak senduk apa pendapat buah dada..oppss silap buah pikiran kak senduk tentang saluran stesen tv kat tanah melayu ni..dok bukak tv 1 2 3 9 sme cerita seberang..

akak malas lah nak cakap banyak..akak bukan orang seni tempatan uolss..

senduk:... ooo pasal drama...mmm ok syed ali sila bagi komen uolsss....

bagi akak..akak mmg kurang gemar cerita seberang ni...balik2 ulang2 seratus kali...lepastu cerita yang patutnya 5 minit leh jadi 15 episod...shot2 yang dia buat tu melampau2..cerita nya sama...

balik2...kalau yang baik akan bodoh dan di tindas..orang kaya mesti jahat dan berkuase..lepastu bila si baik dah dapat balas dendam..balasannya light2 je...bosan akak uolsss...cuba lah buat cerita pasal pokok bayam ke..orang naik basikal ker..lain dr yang lain...

che rohu: kak senduk i ada soalan wajar ke kite letak muke hanjing kite kat dalam planetromeo.com dan belagak omputih letak gambor cik nek kite kat dalam 2..

senduk: berlagak omputih tu biase uolss...akak pun selalu berlagak omputih walaupun akak ni kategorihitamnya macam bontot kuali...

buat lah cam ni..x reti2 ker?...

akak syak ni jelous uolss...ape lagi uolsss..ko ambik2 gambar banyak2 then photoshope kan..macam akak selalu buat..opssss

pasti ko nampak cam omputih gak...akak pastu omputih pun jelous tengok ko lebih omputih dr mereka...

Puteri Pondan: Kak Senduk, sy nih jenis yg kuat sentap. Selalu sentap ngn kengkawan. Tp masalahnyer sentap sy sekejap, kwn yg sentap lelebih n nk saya gak pujuk. Pastu sy ckp sket kne label Drama Queen...

senduk : nyah mak nak tnya ko...ko sentap ko dapat duit ker?...koa kan lebih kaya ker..tidak uolsss...

meh akak tampar ko sikit..

buat ape nak sentap2...kalau ade rase sakit hati cuba luah kan..kadang2 kawan2 kita ni x tau kita ni sentap ngan ape yang rase....ko jagan lak bila ko sentap ko diam jadi patung berhala..ko rase orang tau ke ko ngah sentap...akak ade ramai kawan yang kuat sentap..tap dia bg tau akak yang diorang sensitip ..so akak leh kawal pencercaan terhadap mereka...

macam kak bed..antara orang yang susah sentap..tapi kita ade batas2 bila bercakap ngan orang....dik oiii...biar lah orang nak lebel kita drama queen ke ape..yang penting ko kena bg tau yang ko sentap ke tidak ker...yang penting ape ada dalam hati ko tu...

kalau ko diam..ko rase orang dapat tau ker...

p/s: akak sebenarnya kurang sihat..ape pun akak miss uolss...

Let's SHOPPING Uollss!